Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice tunizija-zgoraj brez

tunizija-zgoraj brez

Lojza, tvoj prvi del odgovora je tak, kot da bi Američana bral. Kaj je narobe, če otrok vidi žensko zgoraj brez??? Očitno je bolje biti celi zagrenjen, pa dopovedovat otroku, da človeško telo ni lepo, pa da so joški fuj. Bognedaj, da bi kaj videl, ker mu lahko škodi. Potem pa dobiš taki zagrenjeni/zafrustrirani folk kot v ZDA – puške so vredu, joški pa ne.

Glede Tunizije: Vsekakor pa se je treba, kamorkoli se potuje, držat njihove kulture. Tako kot je primerno in potrebno, da mi upoštevamo njihovo, tak jaz pričakujem od drugih popotnikov, da spoštujejo našo kulturo.

LP

lord je danes sesut, zato na kratko:

– problem zgoraj brez ali ne je samo v glavah, in v normalnih državah, kjer je turizem glavni vir dohodka, dvomim da kakšni odkriti joški kaj preveč vznemirjajo. – kaj se dogaja v hotelskih sobah nekaj 100 metrov proč z tankimi stenami in odprtimi okni pa nobenega ne vznemirja.

sam sem imel že trikrat naključno opazovati sex v naravi / green v lipici , gozd in na eni gori v julicih / in noben par kljub temu da so me opazili ni prekinil z akcijo.in to v katoliški sloveniji – kjer se o sexsu še vedno šepeta – razen nekaj mastnih vicev!

sicer pa predlagam da od aprila do oktobra greste od simonovega zalica do strunjana ob obali peš, in imeli boste kaj videti.nudizem je trend , seveda nudisti pravijo da se samo sončijo, je pa bilo ob mojem sprehodu kljub temu da sem gledal če se je le dalo proč moškim bolj nerodno kot ženskam.in če kakšnemu parču na nudl plaži zapaše , ni ovir pa če je kdo zraven ali ne.

odmeven je primer 2 britancev / moški in ženska / ki sta sexsala javno pred družinami z otroki / v vlaku da ne omenjam vseh holivudskih zvezd , ki so naključno dale intimne posnetke na web

zato se z tunizijo ne bremenit – kaj vam pa morejo?

saj so ob morju tako in tako samo turisti !

vaši komentarji ?

Pozabil si še Severino omenit……to ti je primer, pa še zeloo aktualen!

Se popolnoma strinjam s tabo !!! Svoje sem pa tud že napisala nekaj vrstic više. Sem pisala počaaaasi in na doolgo, da bodo vsi razumeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close