tunizija – prvič nekam z letalom
Lep pozdrav!
Slavc mene pa zanima kje ste si lahko te sobe izborili na recepciji ali že prinas na agenciji in s katero agencijo ste šli.mi namreč gremo preko Guleta .zanima me še če so slučajno evropske vtičnice ali so one na direkt ali na peresa.kaj pa hrana men so namreč zagotovili da je hrana dosti bolj različna kot pa v ostalih hotelih.kaj bi še nam priporočali? hvala upam da nisem preveč zahteven Aleksander[/quote]
…glede sob ni bilo potrebno ničesar, mislim, da družine namestijo v osrednnji del, šele pozneje smo odkrili tudi del ob prvi recepciji s katerim ni nič narobe, toda veliko bolj se nam je dopadlo v osrednji stavbi… mi smo šli iz Salzburga (agencija Billa), vendar le to prav tako trži Sonček, torej smo vplačali pri nas, vendar pa je bila cena tam precej nižja (15.junij, 2+2 (otroci do 16), 14 dni, 1550€ !!!, + prevoz, parking)… elektrika normalna, hrana za naše pojme zelo dobra, za to ceno AI vrhunski, medobroki (ne le kot večinoma le kakšmo uro popoldne) skozi cel dan, proporočam, čeprav smo mi premalo koristili prijave v dodatne restavracije (kitajska, italijanska, mehiška, tunizijska…), ki so izgledale super in so poleg glavne raestavracije vsaka v svojih prostorih… vse čare (puščava, Kartagina itd) smo mi že izkusili v prejšnjih letih, tokrat smo npr. uživali v vožnji z štirikolesniki… če želite še kaj, ni problema…Lp
Lep pozdrav!
Slavc mene pa zanima kje ste si lahko te sobe izborili na recepciji ali že prinas na agenciji in s katero agencijo ste šli.mi namreč gremo preko Guleta .zanima me še če so slučajno evropske vtičnice ali so one na direkt ali na peresa.kaj pa hrana men so namreč zagotovili da je hrana dosti bolj različna kot pa v ostalih hotelih.kaj bi še nam priporočali? hvala upam da nisem preveč zahteven Aleksander[/quote]
…glede sob ni bilo potrebno ničesar, mislim, da družine namestijo v osrednnji del, šele pozneje smo odkrili tudi del ob prvi recepciji s katerim ni nič narobe, toda veliko bolj se nam je dopadlo v osrednji stavbi… mi smo šli iz Salzburga (agencija Billa), vendar le to prav tako trži Sonček, torej smo vplačali pri nas, vendar pa je bila cena tam precej nižja (15.junij, 2+2 (otroci do 16), 14 dni, 1550€ !!!, + prevoz, parking)… elektrika normalna, hrana za naše pojme zelo dobra, za to ceno AI vrhunski, medobroki (ne le kot večinoma le kakšmo uro popoldne) skozi cel dan, proporočam, čeprav smo mi premalo koristili prijave v dodatne restavracije (kitajska, italijanska, mehiška, tunizijska…), ki so izgledale super in so poleg glavne raestavracije vsaka v svojih prostorih… vse čare (puščava, Kartagina itd) smo mi že izkusili v prejšnjih letih, tokrat smo npr. uživali v vožnji z štirikolesniki… če želite še kaj, ni problema…Lp[/quote]
Še enkrat lep pozdrav!
Mene pa še zanima koliko krat pa lahko koristiš mehiško kitajsko in ostale restavracije ker v katalogu piše da samo enkrat na rezervacijo.zelo sem vesel za vaš odgovor.ja tudi mi že peto leto v Tuniziji samo vedno nekam drugam.naš termin je od 22.6 do 6.7 dva odrasla in dva otroka do 13 let in smo plačali 1714 evrov še kar nizka cena proti drugim agencijam.mi letimo iz Lju.Ja tudi mi smo že skoraj vse dali skoz samo še puščava nas čaka..Še enkrat lep pozdrav Aleksander
Franc še eno vprašanje mam kaj moramo imeti dolge hlače oziroma če dresscode.hvala in lep pozdrav Aleksander[/quote]
…kje pa, na kosilo smo hodili direktno iz ležalnikov oddaljenih le nekaj metrov od restavracije, le majico in kratke hlaće smo si nadeli, na večerjo pa tako ali tako iz sobe po tuširanju in na nivoju oblačenja, ki je popolnoma poljuben…nič ni obveznega…
Lep pozdrav!
Evo moje izkušnje z hotelom Caribbean world monastir.Kje naj začnem,čeprav sem bil že 4 krat v Tuniziji takšnega razočaranja še ne.Ko prideš v hotel te najprej napade tisti postrešček ki mu je tri evre premalo za en kufer ko ga vleče po tleh in ga ne nosi,vedno je godrnjal da si mu dal premalo.tudi čistilka je vedno mencala z prsti naj ji nekaj damo.noja to je še šlo nekako mimo ampak pravi pekel se je še komaj začel po trinajstem dnevu je prišlo do točke ko mi je kelnar rekel da moja žena preveč pije alkohola,čeprav je imela samo en kozarec vina.pa ja halo kaj je pa potem rekel Rusom ko so meli celo mizo polno vodke in vsega.sem mislil da bo moja žena znorela ko je to slišala.potem smo se pritožili pri naši predstavnici,ko je njihov menedžer ugotovil da nimamo pravih zapestnic beri ob prihodu smo dobili oranžne barve morali pa bi rdeče.zato nismo mogli koristit vsega all ni bilo pijače po 23 uri nismo dobili kode za internet.tudi ko smo vprašali našo predstavnico zakaj so različne barve ni vedela.potem smo vprašali kje tisti bar ki je odprt od 23 ure do 7 zjutraj so rekli da ga obnavljajoin bo zaprt do 6.7.potem sva z ženo šla malo zvečer naokoli in našla ta bar ki seveda ni bil zaprt in ga neobnavljajo ko so mam zagotovili.seveda sva šla pogledat če se da dobit pijača,ko naju je kelnar videl in najine uranžne barve je rekel da ne morava dobiti pijače ker pa nimava ultraall.pa halo kje pa bi naj midva vedela o čem je reč saj te samo na recepciji hitro odslovi in nič ne pove češ vi ste od guleta ali tui agencije in da imate ultraall.pa še to zapestnice je zamenjal sam šef recepcije.ko sem zadnji dan dobil novo zapestnico sva zapet šla do tistega bara in najprej mi je pogledal kakšno barvo imam na roki pol ko je ugotovil da imava redečo barvo pa je ženi rekel ja kje pa sta dobila sedaj te barve ja halo ukradla sva jih ali kaj pa če so še tile normalni pol pa res nevem kako dolgo bodo se še šli takšen turizem.Mene in moje družine več ne vidijo v tem hotelu.pritožba pa je itak je napisana in poslana.tako to je naša izkušnja pa brez zamere če je vse malo pomešano.lp Aleksander
“gost”… malo premišljujem kaj napisati, ampak brezveze saj sem vse napisal že zgoraj, mogoče le… stikov z nosači prtljage in sobaricami sploh nismo imeli, le na začetku 1TD za pomoč pri enem kufru… sobaricam kar nekajkrat 1TD na vzglavnik, če ne bi je moj problem in me nihče ne buzerira… kakšne zapestnice neki, nikoli nobenih pripomb od kogarkoli…za razliko od večine ostalih hotelov si tukaj lahko jedel, pil (široka izbira) kadarkoli brez pripomb kogarkoli…
…v vseh tvojih zgornjih vrsticah je povdarek le na baru, pijači, baru…
… in na koncu… v katerem hotelu ste sploh bili !?
lp kaj sem slučanjo napisal da smo imeli stike z nosači ali s kom jaz sem samo napisal da ni bil nihče zadovoljen kaj si mu dal .mislim da 3 evre za en kufer ki ga je vlekel mi je bilo čisto preveč kot sem napisal tudi sobarica je dobila vedno kakšen dinar saj nisem prvič v tunuziji ,da nebi vedel v kaj se spuščamo.mene samo zanima če vam je kdo povedal kakšna je razlika med barvami zapestnic.v prvem tednu so bile družine ki so zahtevale drugi hotel.naj omenim,da ko smo prišli je bilo 1300 gostov drugi teden jih je bilo samo 600 mislim da je to velik odstotek ljudi ki niso bili zadovoljni.to je pa malo za premislit mene in moje družine nebodo več vidli v tem hotelu.aja kaj se pa interneta tiče zgoraj v tvojem postu je navedeno da si imel svoj laptop sabo saj tudi mi smo ga imeli samo škoda da nima te sobe slikane in bi pokazal kje so te vtičnice ležale.aja pa kodo so vsi dobili ki so imeli rdeče barve zapestnice.nikoli ne veš kako se vse v enem letu spremeni.vsi hoteli se lahko skrijejo pred el mouradi verigo toliko od mene lp
lp nevem kako je bil vaš nosač zadovoljen z 1 dinarjem,če je našemu bilo 3 evre premalo,tudi čistilki smo večkrat nastavli po nekaj dinarjev pa je še vedno več hotela.me pa res zanima kdo je pa vam povedal kakšna je razlika v barva zapestnic mi smo vprašali našo predstavnico in nam ni vedela odgovoriti, še niti sanjalo se ji ni da lahko gre vprašat.in če je za vas bila hrana super pol pa res nevem kaj je raznolikost pri jedeh.vsak dan je bil pomes in piščanec na tišoč in en način skoraj mi je začelo perje rast.še njihov animator mi je rekel da že tri leta samo isto hrano imajo.kar see pa interneta tiče pa nevem kako je bilo takrat ko ste bili vi meni je samo žal,da nisem slikala tiste sobe ki naj bi bila soba za internet,saj je res da je nekdaj bilo trije računalniki,sedaj so bile samo vtičnice pa še iz tistih je bil kabel po celi sobi.pa ja tudi mi smo imeli laptop in vem kaj mi je pripadalo zakaj pa ko smo dobili redeče barve zapestnic je pa takoj bila koda dodeljena.pa ne mislit da sem eden od tistih ljudi ki še nikoli ni videl tunizije smo bili že petič samo vedno v drugem hotelu in kraju.če še grem nazaj grem raje v el mouradi hotele.aja še to bi dodal kako pa si naj razlagam da prvi teden ko smo prišli je bilo 1300 gostov drugi teden pa samo 600.res pa je da je veliko rusov in poljakov.najboljši so pa belgici ki so se izselili iz tega hotela ker niso bili zadovoljni z ničemer lp
če slučajno nisi videl je zgoraj napisano v katerem hotelu smo bili.
…hmm, torej v enem letu tako drastične spremembe, mogoče pa le… kakorkoli, kar se mene tiče, do sedaj že 7x tam dol in ta hotel po vsem razen po širni plaži na prvem mestu, pa smo bili že v npr. Djerba Sun, Dar Khayam itd, sicer ne v kakih 5. zvezdicah, pa vseeno v preverjenih hotelih…ponovno pa, vse navedbe okoli zapestnic, interneta, hrane itd. so nam tuje ! … lp
Forum je zaprt za komentiranje.