Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi debeli moški hočejo suhice

Tudi debeli moški hočejo suhice

Takšne ljudi, kot si ti jaz ne bom nikoli spoštoval. Star si, to je res, sodeč po pisanju mi pa ne deluješ kaj preveč bister.[/quote]
Ker ga nič ne razumeš? To še ne pomeni, da on ni bister. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pa sem vedno trdno verjel v to da si (moje) spoštovanje mora vsak človek PRISLUŽIT…

oh grdun jaz ki ne spoštujem ljudi brez da si zaslužijo![/quote]

Tudi jaz sem živela po tem principu, da si ljudje morajo/moramo spoštovanje zaslužiti, potem pa sem sčasoma oz tekom več let ugotovila, da dejansko s tem načelom tudi od sebe zahtevam, da si moram spoštovanje od drugih zaslužiti, se pravi na nek način sem bila brez potrebe stroga do sebe; zdaj se trudim funkcionirati po načelu, da je potrebno spoštovati vsakega človeka ne da bi si to moral oz morala prislužiti in upam, da ne bom zašla nazaj v prvotni vzorec, ker tisto nikakor ni bila prava pot do soljudi, sebe.

Takšne ljudi, kot si ti jaz ne bom nikoli spoštoval. Star si, to je res, sodeč po pisanju mi pa ne deluješ kaj preveč bister.[/quote]He, he,he….. tudi ti boš nekoč toliko star kot sem jaz danes, če boš imel srečo ker pameti ravno ni veliko videt, bistosti pa….. :D Seveda, seveda, vse kar kdo želi od tebe mora z nečim plačat, nič ni zastonj in tudi če vidva bevskata čez vse vama mora nekdo še vedno plačat nekaj, da bi bil spoštovan…..

Ej, dečki dol mi visi za vajino spoštovanje, nisem to kar sta citirala pisal zase, pač opažam kako se obnašata do drugih tudi takih, ki vama ne želijo nikoli nič žalega pa se, vsaj Sadni, obeša po njihovem pisanju….. in ko od koga dobi po nosu hodi cvilit Primožu…. :/

Saj če imata vidva kaj za napisat o vzgoji lahko napišeta, drugače pa ne rabita hodit sem/v take “zablojene” teme pljuvat za brezveze (glej gor kdo je začel špikat in se norčevat!), sploh, ker sta obelodanila, da ne želita imet otrok in se ukvarjat z njimi. Kaj se mučita z mojim (in drugim) pisanjem na temo otrok? Se najdeta v opisih razvajenih otrok in njihovih “vsemogočnih mamic”? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si preresno vzel ta forum. Že samo zaradi tega si ne zaslužiš mojega spoštovanja…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz pa sem vedno trdno verjel v to da si (moje) spoštovanje mora vsak človek PRISLUŽIT…

oh grdun jaz ki ne spoštujem ljudi brez da si zaslužijo![/quote]

Tudi jaz sem živela po tem principu, da si ljudje morajo/moramo spoštovanje zaslužiti, potem pa sem sčasoma oz tekom več let ugotovila, da dejansko s tem načelom tudi od sebe zahtevam, da si moram spoštovanje od drugih zaslužiti, se pravi na nek način sem bila brez potrebe stroga do sebe; zdaj se trudim funkcionirati po načelu, da je potrebno spoštovati vsakega človeka ne da bi si to moral oz morala prislužiti in upam, da ne bom zašla nazaj v prvotni vzorec, ker tisto nikakor ni bila prava pot do soljudi, sebe.[/quote]

prestroga?

misliš rečt ravno prav stroga…

jaz nikoli nisem razumel zakaj bi moral spoštovat starejšega samo zato ker je starejši?

Pol je lahko kriminalec ampak kao učili so me SPOŠTUJ starejše

to je en velik bullshit…

jaz spoštujem vse ampak samo na šihtu kjer mi je to ”ukazano” s pogodbo in načinom dela na servisu….

ko pa se kjerkoli drugje s komerkoli pogovarjam pa mu izkažem spoštovanje samo in izključno če si ga je zaslužil…

to pa se pokaže po ene 15 minutah pogovora…

On ti pa ne bluzi že spet….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tudi jaz sem živela po tem principu, da si ljudje morajo/moramo spoštovanje zaslužiti, potem pa sem sčasoma oz tekom več let ugotovila, da dejansko s tem načelom tudi od sebe zahtevam, da si moram spoštovanje od drugih zaslužiti, se pravi na nek način sem bila brez potrebe stroga do sebe; zdaj se trudim funkcionirati po načelu, da je potrebno spoštovati vsakega človeka ne da bi si to moral oz morala prislužiti in upam, da ne bom zašla nazaj v prvotni vzorec, ker tisto nikakor ni bila prava pot do soljudi, sebe.[/quote]

prestroga?

jaz nikoli nisem razumel zakaj bi moral spoštovat starejšega samo zato ker je starejši?

to je en velik bullshit…

jaz spoštujem vse ampak samo na šihtu kjer mi je to ”ukazano” s pogodbo in načinom dela na servisu….

ko pa se kjerkoli drugje s komerkoli pogovarjam pa mu izkažem spoštovanje samo in izključno če si ga je zaslužil…

[/quote]

Kakor želiš oz kakor ti ustreza, ker sem bila tako vzgojena “da si je to potrebno zaslužiti” sem večkrat imela vtis, da sem prezahtevna do drugih, do sebe in sem se morala “prevzgojiti”, da lažje druge sprejemam, tudi sebe navsezadnje.

Da človeku priznaš spoštovanje ni potreben pogovor.

prestroga?

to je en velik bullshit…

[/quote]

Kakor želiš oz kakor ti ustreza, ker sem bila tako vzgojena “da si je to potrebno zaslužiti” sem večkrat imela vtis, da sem prezahtevna do drugih, do sebe in sem se morala “prevzgojiti”, da lažje druge sprejemam, tudi sebe navsezadnje.

Da človeku priznaš spoštovanje ni potreben pogovor.[/quote]

Na podlagi česa pa si ustvariš dovoljšnje razloge za spoštovanje… na podlagi besed in črk…

razen če si priča reševanju ujete deklice v plamenih potem si gasilec zasluži spoštovanje (in podobni primeri)

Ampak če izvzameva reševalne akcije (tudi vojaške) in podobne stvari potem si brez črk ali besed (torej govora ali pisanja) nobena oseba ne zmore prislužit spoštovanje….

Kar se pa tiče teme pa si naj vsak odgovori ali bi raje seksal z tole:

http://quotes-and-quotes.com/wp-content/uploads/2013/03/fat-women-1.jpg

ali z tole:

yummyyummy

Odgovor vam pove kere imate rajši… suhice ali bajse…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je eden izmed načinov socializacije, oziroma načina kako otroka pripraviti do tega, da izpolnjuje naša pričakovanja.
Na kratko povedano, pogojna ljubezen.

Da človeku priznaš spoštovanje ni potreben pogovor.[/quote]

Na podlagi česa pa si ustvariš dovoljšnje razloge za spoštovanje… na podlagi besed in črk…

razen če si priča reševanju ujete deklice v plamenih potem si gasilec zasluži spoštovanje (in podobni primeri)

Ampak če izvzameva reševalne akcije (tudi vojaške) in podobne stvari potem si brez črk ali besed (torej govora ali pisanja) nobena oseba ne zmore prislužit spoštovanje….
[/quote]

Ti trdiš, da po 15 minutah pogovora oceniš, ali si nekdo zasluži spoštovanje ali ne, jaz pa trdim, da ljudi spoštujem, ne da bi se nujno morali z njimi pogovarjati, se pravi spoštovanje v tem primeru izhaja npr iz tega, da so to npr javno omenjene osebe, ki so v določenih lastnostih, katere cenim izjemno dobri, npr tak primer so športniki, ali pa nobelovi nagrajenci, itd. Spoštovanje se lahko rodi, če tu nekoga večkrat bereš in na osnovi prebranega ugotavljaš, da ta pisec v pravo smer razmišlja, ima podobne poglede na neko zadevo kakor mi sami (torej je naše razmišljanje skladno), to praviloma cenimo zato pride do spoštovanja. O spoštovanju bi se dalo debatirati v nedogled: ni redek pojav, ko nekoga slišimo, da ima nekdo nekoga neizmerno rad, spoštuje ga pa pravzaprav ne (naveza starši – otroci). Na drugi strani tako lahko spoštujemo ljudi, katerih niti malo ne maramo, pa vendar jim priznavamo spoštovanje zaradi nekaterih njihovih lastnosti, katerih sami morda nimamo in jih nadpovprečno visoko rangiramo. Če človek spoštuje druge to hkrati pomeni, da spoštuje njihovo življenje kakršnokoli že je, tisti, ki se grejo igrico, da ne spoštujejo nikogar imajo težave z narcisoidnostjo, večvrednostjo – koliko je to zdravo, primerno, človeško ne bom izgubljala besed.
Kadar delamo z ljudmi in jim ne dajemo občutka, dokazov da jih spoštujemo, potem ne smemo biti presenečeni, da bodo nekateri od njih naredili nekaj nepričakovanega, bomo upravičeno lahko razočarani ali najmanj neprijetno presenečeni – se pravi, če želim imeti dobre odnose z drugimi, je spoštovanje prvi pogoj, da lahko “dobre odnose” sploh začnem graditi.

To je eden izmed načinov socializacije, oziroma načina kako otroka pripraviti do tega, da izpolnjuje naša pričakovanja.
Na kratko povedano, pogojna ljubezen.[/quote]

Spoštovanje ni enako ljubezen. Najpogostejši primer iz prakse je npr otrok ima svojega starša zelo rad, spoštuje ga pa ne (ali obratno), več v knjigi Jaz sem v redu, ti si v redu (avtor Thomas Harris).

[/quote]

Ti trdiš, da po 15 minutah pogovora oceniš, ali si nekdo zasluži spoštovanje ali ne, jaz pa trdim, da ljudi spoštujem, ne da bi se nujno morali z njimi pogovarjati, se pravi spoštovanje v tem primeru izhaja npr iz tega, da so to npr javno omenjene osebe, ki so v določenih lastnostih, katere cenim izjemno dobri, npr tak primer so športniki, ali pa nobelovi nagrajenci, itd. Spoštovanje se lahko rodi, če tu nekoga večkrat bereš in na osnovi prebranega ugotavljaš, da ta pisec v pravo smer razmišlja, ima podobne poglede na neko zadevo kakor mi sami (torej je naše razmišljanje skladno), to praviloma cenimo zato pride do spoštovanja. O spoštovanju bi se dalo debatirati v nedogled: ni redek pojav, ko nekoga slišimo, da ima nekdo nekoga neizmerno rad, spoštuje ga pa pravzaprav ne (naveza starši – otroci). Na drugi strani tako lahko spoštujemo ljudi, katerih niti malo ne maramo, pa vendar jim priznavamo spoštovanje zaradi nekaterih njihovih lastnosti, katerih sami morda nimamo in jih nadpovprečno visoko rangiramo. Če človek spoštuje druge to hkrati pomeni, da spoštuje njihovo življenje kakršnokoli že je, tisti, ki se grejo igrico, da ne spoštujejo nikogar imajo težave z narcisoidnostjo, večvrednostjo – koliko je to zdravo, primerno, človeško ne bom izgubljala besed.
Kadar delamo z ljudmi in jim ne dajemo občutka, dokazov da jih spoštujemo, potem ne smemo biti presenečeni, da bodo nekateri od njih naredili nekaj nepričakovanega, bomo upravičeno lahko razočarani ali najmanj neprijetno presenečeni – se pravi, če želim imeti dobre odnose z drugimi, je spoštovanje prvi pogoj, da lahko “dobre odnose” sploh začnem graditi.[/quote]

Ja ampak Calypso…

saj sem povedal do spoštovanja lahko prideš samo preko ČRK (napisanega) ali besed (pogovora) torej preko znanja…

enako velja za strahospoštovanje itd….

Recimo ti spoštuješ Športnika zato ker ti o njem nekdo nekaj pove (prijatelji, novice) ali nekje prebereš (internet, časopis)

Če ne poznaš oz. ne veš da športnik obstaja ga ne moreš spoštovat.

Nikoli ne moreš nekoga aktivno spoštovat (lahko zdaj tu bluziva in ti rečeš jaz pa spoštujem vse ljudi na svetu ampak oba veva da to ni res…) ne da ga poznaš vsaj MALO…

Saj spoštovanje si lahko prislužiš že z lepim nasmehom in prijaznim pogledom ter ”toplim” pozdravom…. malo spoštovanje ampak začetek je… saj potem to ni zabetonirano in da se ne more spremenit.

Spoštovati nekoga preko računalnika, ki ga še videl nisi na sliki je pa že absurd na kubik. Kako se pa jaz obnašam v reali do ljudi, pa ne boste nikoli izvedeli. Zame je ta forum že od samega začetka joke. Vse kar preberem tu gor jemljem z rezervo, nikoli ne veš koliko od tega je res kar nekdo napiše, pa to ne govorim samo za določene, ampak prav za vse uporabnike. Lahko samo sumiš, da je nekaj tako, kot se ti zdi, ok včasih je stvar lahko tudi presenetljivo očitna, ampak celotno sliko o nekomu je pa nemogoče dobit na tak način. V živo šele spoznaš človeka, obnašanje je tisto, ki te zna vržt na rit, tega pa ne boš opazil prek enga bedastega foruma. Tu ti lahko izpadem precej resen, ker ne postavim na koncu vsake vrstice smajlija, v živo imam pa ves čas nasmešek na obrazu. Samo brezveze to nekaterim razlagat, ker itak ne bodo nikoli razumeli…

@Matkić

Črk? Ni nujno. Včasih vidim zelo lepo umetniško sliko in nimam pojma, kateri slikar jo je ustvaril pa vendar prepoznam nekaj v njej iz česar bi lahko trdila, da je avtor vreden spoštovanja, podobno je z glasbo, podobno je ko grem v mojo priljubljeno slaščičarno in si privoščim slastno tortico in nimam pojma kdo jo je pripravil in vendar vem, da spoštujem tistega človeka, ki jo zna tako izvrstno pripraviti, (sama pač nisem najbolj vešča peke). Skratka, se ne omejujem le na besede, tudi dejanja imajo težo 🙂

Sadni = absurd…..konec debate.

Krasen argument.

Ne moreš prepoznat če je oseba vredna spoštovanja preko umetniškega dela… kaj če je potem umorila nekoga in je v zaporu?

ti bi spoštovala tako osebo samo zato ker je njegovo delo dobro?

No morda ti in še kdo jaz pač ne…

tako kot ne spoštujem Michael Jacksona ne glede na njegov pevski ”talent”

Glasbo slišiš (torej enako kot novice) spada v isto kategorijo.

Toliko o spoštovanju

tisto poševno je velika napaka…. da ti pričakuješ rešpekt oz. spoštovanje samo zato ker si spoštljiv še ni dovolj… temu se reče toleranca…

Če me nehče lepo pozdravi in me vpraša za pot je pri meni pridobil rešpekta 0.00000000001 oz. pravilno bo tolerance toliko da mu odgovorim v enakem tonu… samo to za mene ni spoštovanje to je toleriranje…

Spoštujem jaz Tino Maze za to kar ji je uspelo, pa Einsteina, pa Newtna, pa še dosti ljudi, ampak ne pa vseh.

samo zato ker si človek si še ne zaslužiš rešpekta 😉 in vsak ki ga daje, daje lažno upanje in žalost, ker potem ko ti človeku ki si dejansko ne zasluži daš rešpekt si on začne domišljat da je dejansko tak dober in je potem užaljeno šokiran ko mu ga pa taki kot sem jaz ne dajo ker on si začne domišljat da si ga zasluži…

Krasen argument.[/quote]

Občutek imam, da te ne spoštuje. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Krasen argument.[/quote]

Občutek imam, da te ne spoštuje. :)[/quote]
če DoSadni in Matjazko tudi seksata tako “nabijaško” kot tipkata poste — bi njunim bejbam mirne duše dal “licence to kill” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne moreš prepoznat če je oseba vredna spoštovanja preko umetniškega dela… kaj če je potem umorila nekoga in je v zaporu?

ti bi spoštovala tako osebo samo zato ker je njegovo delo dobro?

No morda ti in še kdo jaz pač ne…

tako kot ne spoštujem Michael Jacksona ne glede na njegov pevski ”talent”

Glasbo slišiš (torej enako kot novice) spada v isto kategorijo.

Toliko o spoštovanju

tisto poševno je velika napaka…. da ti pričakuješ rešpekt oz. spoštovanje samo zato ker si spoštljiv še ni dovolj… temu se reče toleranca…

Če me nehče lepo pozdravi in me vpraša za pot je pri meni pridobil rešpekta 0.00000000001 oz. pravilno bo tolerance toliko da mu odgovorim v enakem tonu… samo to za mene ni spoštovanje to je toleriranje…

Spoštujem jaz Tino Maze za to kar ji je uspelo, pa Einsteina, pa Newtna, pa še dosti ljudi, ampak ne pa vseh.

samo zato ker si človek si še ne zaslužiš rešpekta 😉 in vsak ki ga daje, daje lažno upanje in žalost, ker potem ko ti človeku ki si dejansko ne zasluži daš rešpekt si on začne domišljat da je dejansko tak dober in je potem užaljeno šokiran ko mu ga pa taki kot sem jaz ne dajo ker on si začne domišljat da si ga zasluži…[/quote]

Nakladanje v tri krasne, raje se drži nasvetov mode 🙂

Calypso, udaru te bom v joško.

Matkic, tvoj pristop k ljudem je, da v osnovi nikogar ne spoštuješ, kolikor razumem Calypso, spoštuje vsakega že od začetka. Res si nekdo to spoštovanje kasneje še poveča, nekdo ga pa tudi zapravi. Tak je tudi njen pristop do ljudi – spoštljiv za razliko od tvojega jeb*vetrskega (pa še Sadneda prištejmo zraven, ko se ravno oglaša ;).
Taka razlika v načinu dojemanja ljudi nastane že v zgodnjem otroštvu. Nekoga so (preveč) božali, drugi je moral pa že takrat razmišljat o soljudeh in njihovih potrebah 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Na kratko povedano, pogojna ljubezen.[/quote]

Spoštovanje ni enako ljubezen. Najpogostejši primer iz prakse je npr otrok ima svojega starša zelo rad, spoštuje ga pa ne (ali obratno), več v knjigi Jaz sem v redu, ti si v redu (avtor Thomas Harris).[/quote]
Ne mešat strahospoštovanja z resničnim spoštovanjem.

Ozadje takšne vzgoje, kot jo omenjaš, pa je pogojevanje ljubezni. Starš na takšen način otroka pripravi, da izpolni pričakovanja, da ga bo starš potem sprejemal.
To se potem odraža na tem, da ti je pomembno kaj drugi mislijo, ker meniš, da se jim moraš podrejati, da te bodo drugi sprejemali.
Od tod potem želja po prevzgoji, da svojih dejanj več ne pogojuješ z občutki sprejemanja.

No povej mi en dober razlog (relevanten mora bit) zakaj si VSAK človek na tem planetu zasluži spoštovanje?

In ne razlogi kot od calypso (da ji bo lažje) niso dovolj dobri…..

To je zelo logično… če spuštuješ v osnovi VSAKEGA delaš krivico tistim ki si to spoštovanje zaslužijo ker jih razvrednotiš, če pa ne spoštuješ NIKOGAR dokler si to ne prisluži pa pasivno spodbujaš družbo da si spoštovanje prisluži in dela bolje.

Ko ljudje vidijo da spoštuješ kradljivca, oni so pa pošteni si rečejo ”zakaj bi se pa jaz trudil itak se njega tudi spoštuje” in se nehajo trudit…

če pa ljudje vidijo da družba ne spoštuje nikogar razen tiste ki zato nekaj nardijo pa si želijo delat dobro da bodo spoštovani ker jim to pač nekaj pomeni.

1×1

Torej ti spoštuješ Silva Pluta? tebi ni nič naredo nikdar, je pa morilec …. ampak če bi ga srečal bi ga po defoltu spoštoval?

Pa Hitlerja?
pa Stalina….

saj so samo ljudje

BULLSHIT!

ne zgodi se to v otroštvu, ampak se to zgodi skozi razmišljanje… jaz sem pomislil in vidim da z razdajanjen spoštovanja delaš velike krivice ljudem ki si ga zaslužijo…

Iz napisanega glede izkušenj “Calypso”, je jasno razvidno, da se ne gre za drugega, ampak za nas. Zaradi našega lastnega miru, saj je logično, da ne moreš spoštovati nekoga, ki ga ne poznaš. Isto velja za “spoštovanje” mrtvih….
S svojim umom si ustvarimo nek navidezni svet v katerem “spoštujemo” vsakega, da več ne občutimo prisile zaradi pogojevanja, ki so nam ga vcepili starši, ko so rekli, da si moramo spoštovanje prislužiti.

Iz napisanega glede izkušenj “Calypso”, je jasno razvidno, da se ne gre za drugega, ampak za nas. Zaradi našega lastnega miru, saj je logično, da ne moreš spoštovati nekoga, ki ga ne poznaš. Isto velja za “spoštovanje” mrtvih….
S svojim umom si ustvarimo nek navidezni svet v katerem “spoštujemo” vsakega, da več ne občutimo prisile zaradi pogojevanja, ki so nam ga vcepili starši, ko so rekli, da si moramo spoštovanje prislužiti.[/quote]

Torej si narediš medvedjo uslugo… tako delovanje ko zaradi LASTNE lenobe da se milo izrazim nezavedno kaziš podobo družbe… in zdaj smo prišli do tega da se vsi spoštujemo NAVIDEZNO v resnici pa noben nobenga zato da mamo mir?

To ni aktivno oblikovanje družbe ampak nazadovanje… in to počnemo že 20 let… tako delovanje bi lahko ponazorili z birokracijo v upravah in prelaganjem papirjev… pač da bo mir v družbi se jih ne zmeče na ceste…

meni so pa starši ravno to vcepit hotli… da moram vsakega spoštovat…

pa sem se vprašal ”ZAKAJ???” in ker nisem našo pametnega razloga (še danes) pač spoštujem samo spoštovanja vredne…

tolerirat moram pač vse (službeno) in mali delež ljudi privatno (pa še tu grem čimprej vstran)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close