Tudi debeli moški hočejo suhice
No povej mi en dober razlog (relevanten mora bit) zakaj si VSAK človek na tem planetu zasluži spoštovanje?
In ne razlogi kot od calypso (da ji bo lažje) niso dovolj dobri…..
To je zelo logično… če spuštuješ v osnovi VSAKEGA delaš krivico tistim ki si to spoštovanje zaslužijo ker jih razvrednotiš, če pa ne spoštuješ NIKOGAR dokler si to ne prisluži pa pasivno spodbujaš družbo da si spoštovanje prisluži in dela bolje.
Ko ljudje vidijo da spoštuješ kradljivca, oni so pa pošteni si rečejo ”zakaj bi se pa jaz trudil itak se njega tudi spoštuje” in se nehajo trudit…
če pa ljudje vidijo da družba ne spoštuje nikogar razen tiste ki zato nekaj nardijo pa si želijo delat dobro da bodo spoštovani ker jim to pač nekaj pomeni.
1×1
Torej ti spoštuješ Silva Pluta? tebi ni nič naredo nikdar, je pa morilec …. ampak če bi ga srečal bi ga po defoltu spoštoval?
Pa Hitlerja?
pa Stalina….
saj so samo ljudje
BULLSHIT!
ne zgodi se to v otroštvu, ampak se to zgodi skozi razmišljanje… jaz sem pomislil in vidim da z razdajanjen spoštovanja delaš velike krivice ljudem ki si ga zaslužijo…[/quote]Ja spoštujem vse naštete in tudi kake druge “barabine” že samo zato, ker so ljudje. Spoštujem tudi živali in njihovo dostojanstvo, pravico, da živijo na tem svetu, čeprav jih tudi jem. Lahko bi rekel, da to delam z nekim spoštovanjem za razliko od nekoga, ki se nap obmetava z mesom, češ saj je samo meso. In tega učim tudi svoje otroke.
Zakaj naj bi spoštoval vse? Zato, da jim daš možnost, da so lahko tudi dobri s tabo, čeprav z nekom drugim niso. Seveda nekateri si to spoštovanje nekoliko zapravijo, pa vendar ga vedno še nekaj ostane in niso nikoli ničvredne smeti ali kaj podobnega. Če razumeš zakaj so taki kot so je to lažje, če te to ne zanima potem res ni vredno, ker so itak ničvredni.
V bistvu jih spoštujem zaradi bolj sebe kot pa njih samih.
Mislim, da je spoštovanje način kako gledamo na svet, na druga živa bitja, naravo…. in to nam privzgojijo starši ali pa kasneje skozi razne življenjske prilike, dojamemo sami, če dojamemo… 😉
ma saj se mi ne…. grem na malco pol pa moram 2 PCja porihtat :D[/quote]
Daj pusti tiste usrane PC-je, ki so najverjetneje za nekoga iz javne uprave. Ostani raje tu. Pa ne jej, ker se lahko zastrupiš in boš moral k zdravniku. :))
ma saj se mi ne…. grem na malco pol pa moram 2 PCja porihtat :D[/quote]
Daj pusti tiste usrane PC-je, ki so najverjetneje za nekoga iz javne uprave. Ostani raje tu. Pa ne jej, ker se lahko zastrupiš in boš moral k zdravniku. :))[/quote]
dejansko so vsi ti PCji bli od privatnikov 😀 vsaj danes…
Zdravnica pa bo prišla k meni če bo kaj narobe…. mam kar dober želodec hvala za skrb!
Mislim da se motis. Videl sem zensko ki je imela vsaj 10 kg vec od mene (pa dvignem za salo 120 kg) pa je izgledala fantasticno. V hotelu je bilo veliko moskih pa smo vsi gledali le njo. Res pa je da je izzarevala samozavest in prepricanje v svojo lepoto.[/quote]
Pa saj se hecaš… Le kako bi lahko izgledala tako “dober”. Tudi če se je oblekla primerno, imela frizurco točno tako, kot ji paše, in bila še tako samozavestna… ne vem, kako dolgo bi ti bila (ali komu drugemu) všeč… Najbrž tako dolgo, dokler se ne bi slekla.
Kot da je tako velik problem shujšat. Od športanja 1 ura hoje na dan. Glede prehrane : odpoveš se kruhu, sadju, sladkarijam, mastni hrani in namesto tega ješ ogromno zelenjave, piješ samo vodo. In voila, čez 3 mesece že nimaš več tiste ogabne riti, ki jo vlačiš naokoli. Za začetek lahko začneš uporabljat stopnice namest dvigal.
Mislim da se motis. Videl sem zensko ki je imela vsaj 10 kg vec od mene (pa dvignem za salo 120 kg) pa je izgledala fantasticno. V hotelu je bilo veliko moskih pa smo vsi gledali le njo. Res pa je da je izzarevala samozavest in prepricanje v svojo lepoto.[/quote]
Pa saj se hecaš… Le kako bi lahko izgledala tako “dober”. Tudi če se je oblekla primerno, imela frizurco točno tako, kot ji paše, in bila še tako samozavestna… ne vem, kako dolgo bi ti bila (ali komu drugemu) všeč… Najbrž tako dolgo, dokler se ne bi slekla.[/quote]
Imam zelo – zeeelo visoka merila za zensko lepoto. To je mogoce druga zenska ki sem jo videl v zivljenju za katero lahko recem da je bila lepotica. In to nisem opazil samo jaz ampak vsi (vecina) moskih. Kilogrami pa so bli razporajeni tako da, ce bi se se razkomotila …. mi je kar vroce 😉
Poanta je v tem da vsaka lahko dobi tipa. Suhica in debeluska. No nekdo se sam omejuje in zato blokira samega sebe.
No poanta je nekje drugje.
Pa saj se hecaš… Le kako bi lahko izgledala tako “dober”. Tudi če se je oblekla primerno, imela frizurco točno tako, kot ji paše, in bila še tako samozavestna… ne vem, kako dolgo bi ti bila (ali komu drugemu) všeč… Najbrž tako dolgo, dokler se ne bi slekla.[/quote]
Imam zelo – zeeelo visoka merila za zensko lepoto. To je mogoce druga zenska ki sem jo videl v zivljenju za katero lahko recem da je bila lepotica. In to nisem opazil samo jaz ampak vsi (vecina) moskih. Kilogrami pa so bli razporajeni tako da, ce bi se se razkomotila …. mi je kar vroce 😉
Poanta je v tem da vsaka lahko dobi tipa. Suhica in debeluska. No nekdo se sam omejuje in zato blokira samega sebe.
No poanta je nekje drugje.[/quote]
In koliko kg naj bi potem (po tvoji oceni) imela. Višina?
Vecina ljudi je obremenjena z nekaksnimi parametri kako naj bi moski ali zenska izgledal. In potem puf-zagledas nekoga ki te povsem ocara ceprav je dalec od tistih tvojih zelja in pricakovanj. Vse se predefinira in od takrat zacnes na ljudi gledati povsem drugace. Zoprno je le da si ugotovil, da si zamudil nekaj priloznosti za sreco, ker si toliko casa zapravil z iskanjem napacne osebe.
Jaz mislim, da se je najbolj enostavno na nekaj izgovarjat, recimo na dednost, tud bolezen prav pride. Evo jaz poznam eno 30 letnico, ki ima težave s ščitnico. Veš kaj dela vsak dan – športa po dve uri, zelo malo je in ni debela. Je pa res disciplinriana. Ne moreš verjet športna oprema v avtu, včasih kar direkt iz službe na jogging, … in ja dobro izgleda. Je rekla, da če ne gre vsak dan športat, da se ji takoj pozna. Pa kljub temu ni suha ampak dobro izgleda. Tako da ne mi reči, da se ne da. Lažje je rečt ne gre, tako kot za vse v življenju.
It, se res s tem obremenjuješ?
Ni vse v cifrah in ITM-u, ampak dobra pozitivna energija ziher skrije deset kil. No, to je tko po moje. Niti ne tolažba, ker jaz zase vem.[/quote]
10 kil mogoče res skrije… 100 kil pa pač ne kaj praviš?
It, se res s tem obremenjuješ?
Ni vse v cifrah in ITM-u, ampak dobra pozitivna energija ziher skrije deset kil. No, to je tko po moje. Niti ne tolažba, ker jaz zase vem.[/quote]
10 kil mogoče res skrije… 100 kil pa pač ne kaj praviš?[/quote]
ejj s še 100kilam pa tud čez vrata več ne morem, torej se glih tako skrije:-)
Pa ni treba glih pretiravat, men je par kil gor lepš za videt kot tolk dol pod idealno težo. No vsaj men pri nasprotnem spolu…
10 kil mogoče res skrije… 100 kil pa pač ne kaj praviš?[/quote]
Pa ni treba glih pretiravat, men je par kil gor lepš za videt kot tolk dol pod idealno težo. No vsaj men pri nasprotnem spolu…[/quote]
par kil ali 10+ je bistvena razlika…. s parimi kilami se strinjam z 10 ali celo 15+ pa pač ne več 🙂
Jaz osebno mam tudi rajši da ma punca 5 kil nad idealno težo kot pa 5 kil pod idealno težo, ampak ne bi pa glih želel da pa ma 15 kil nad idealno težo 🙂 Sploh pa ne pri 25tih ali 30tih….
Pa ni treba glih pretiravat, men je par kil gor lepš za videt kot tolk dol pod idealno težo. No vsaj men pri nasprotnem spolu…[/quote]
par kil ali 10+ je bistvena razlika…. s parimi kilami se strinjam z 10 ali celo 15+ pa pač ne več 🙂
Jaz osebno mam tudi rajši da ma punca 5 kil nad idealno težo kot pa 5 kil pod idealno težo, ampak ne bi pa glih želel da pa ma 15 kil nad idealno težo 🙂 Sploh pa ne pri 25tih ali 30tih….[/quote]
Kaj maš izostreno oko al jih sam na bazenih,savnah iščeš?
Tole je staro in zelo resnično dejstvo:
Forum je zaprt za komentiranje.