Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Trikrat cepljeni pa vsi zboleli

Trikrat cepljeni pa vsi zboleli

Odgovor na objavo uporabnika
ookla, 20.01.2022 ob 15:06

Cepljenje očitno ne oslabi imunskega sistema tako zelo kot nekateri morda mislite. Ljubljanski klošarji so nekateri dobili tudi 10 šusov v ramo. Pa še vedno veselo hodijo naokrog po centru.

A ti veš, kako odporen ima imunski sistem en brezdomec, ki živi zunaj petk in svetek, izpostavljen bacilom, virusom 100x bolj , kot ti? Spi na mrzlem pozimi na minusu v kartonu in dekah na betonu ali klopci, ti pa v topli postelji pomehkuženo na  20+ stopinjah. Ma glupi folk, no, kakšne dajete za primerjave.

krepalinca, 20.01.2022 ob 16:43

bronco355, 20.01.2022 ob 08:49

Mislim, da ste si tiste, ki pravite, da v službi delajo samo necepljeni, to gladko izmislile. Kajti, tudi če ne bi zboleli, bi morali v karanteno!

Pri nas je sicer ravno obratno, 3x cepljeni delamo ves čas, ostali pa redno po karantenah.

Se strinjam. Pri nas je popolnoma enako. Kar naprej so po karantenah zaradi otrok in zaradi izmišljenih visoko rizičnih stikov. Cepljeni pa smo ves čas pokrivali njihove karantene in crkavali od svojega in njihovega dela. Po več kot osmih mesecih takih izmen sem seveda zbolela. Ker nisem pozitivna na PCR zdaj vsi kažejo s prstom na cepivo, češ da zaradi tega. Jaz pa vem, da sem enostavno izgorela, ker ne tega tempa ne zmorem več. Cele dneve tekanja po službi kot brez glave, marsikateri dan brez jest, velikokrat z enim samim hitrim skokom na wc, nadure s strankami, redno administrativno delo pa nosit domov za zvečer in čez vikend,  nekaj dni planiranega dopusta mi je seveda propadlo, ker je šla sodelavka v karanteno. Kako ne bo človek izgorel in zbolel?

Izgorela si zato, ker imaš od cepiv oslabljen imunski sistem…  Dodatno 😛

a imaš koruzo za wc račko vedno s seboj ko greš lulat, 20.01.2022 ob 18:27

A ti veš, kako odporen ima imunski sistem en brezdomec, ki živi zunaj petk in svetek, izpostavljen bacilom, virusom 100x bolj , kot ti? Spi na mrzlem pozimi na minusu v kartonu in dekah na betonu ali klopci, ti pa v topli postelji pomehkuženo na  20+ stopinjah. Ma glupi folk, no, kakšne dajete za primerjave.

Ja, in temu primerno ima tudi dolgo življenjsko dobo. Če dočaka 55 let, mu je za čestitat. Teslo…

Ma ti si glupača ena. Kaj ima veze, da je veliko zunaj? Je zaradi tega postal superman? Glede na to, da nekateri trdite, kako so cepiva strup, bi morali klošarji vsi že biti 2m pod zemljo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close