Trikrat cepljeni pa vsi zboleli
Kranjska klobasa, 19.01.2022 ob 21:08
Tisti, ki pravite kako dobro je to cepivo, a še zdej verjamete, da ste zaščiteni? Pol firme na bolniški samo zagrizeni cepljenih s tretjo dozo, preboleli in necepljeni pa zdravi. Nekaj ne stima.
? Prof. Anna Teresa Palamara, profesor mikrobiologije na Farmaceutskom fakultetu (2003-2010), i Farma£ija i medi£ina (2010-danas) “Sapienza” Sveučilište u Rimu, i koordinator Odjela za mikrobiologiju Odjela za javno zdravstvo i zarazne bolesti Sveučilišta “Sapienza” Rim.
? U udarnom terminu dnevnika najgledanije televizije u Italiji prof. Palamara je rekla sljedeće: “U Italiji i ostalim europskim državama ova varijanta viru£a pogađa prvenstveno cije££ljene osobe i prvenstveno osobe cije££ljene trećom do£om!”
Pri nas podobno, v moji pisarni dve 3x cepljeni zboleli, jaz necepljena se sploh nisem zbolela, v sosednji pisarni doma zboleli ena 3x in ena 2x cepljena, 2 prebolevnici, necepljeni delata..Ze dva meseca se testiramo vsi, nima veze status cepljen/necepljen.. Podobno je med znanci, tako v sluzbah, kot v druzini.. Pri sinu v soli je v razredu zbolel edini cepljen sosolec.
Tržičan, 19.01.2022 ob 22:09
fgkhos, 19.01.2022 ob 22:02
se delaš butast, 19.01.2022 ob 21:10
Se delaš butasto ali si res tako butasta?
Že 1000x so povedali, da cepiva niso 100%, da pa ščitijo pred hudim potekom bolezni.
Ampak ne, ti boš še naprej blejala pa blejala pa blejala.
Vprašaj Alfija Nipiča kako je, če nisi cepljen pa fašeš okužbo.
Cepiva ščitijo pred hudim potekom pred boleznijo, ki hudega poteka praviloma ne povzroča. Svetovna. 🙂
Butl! Pojdi pogledat covidne oddelke v bolnicah.
Imaš mogoče podatek, koliko jih je tam zaradi omikrona?
zjhdškć, 19.01.2022 ob 23:22
Otrok – drugo dozo dobil pred tremi tedni. Zaščita bi morala biti vrhunska! No, pokosilo ga je, da je veselje. Zaščite ni nobene!!! Cepljenje je brezveze! Preboleva na enak način kot prijatelj, ki ni cepljen.
In zakaj za vraga se je ta otrok sploh cepil????
bronco355, 20.01.2022 ob 08:49
Mislim, da ste si tiste, ki pravite, da v službi delajo samo necepljeni, to gladko izmislile. Kajti, tudi če ne bi zboleli, bi morali v karanteno!
Pri nas je sicer ravno obratno, 3x cepljeni delamo ves čas, ostali pa redno po karantenah.
Pri nas ne, smo loceni v skupine, brez stikov, tudi od doma delajo nekateri in seveda povedo, da so se okuzili, pa 3x cepljeni, ampak ker so bili od doma, ni problem za ostale.. Sama sem necepljena, 1x sem sla v karanteno zaradi okuzene 3x cepljene sodelavke.. Drugace delam normalno. Poleg mene v pisarni se prebplevnica eno leto nazaj, necepljena, tudi ni zbolela vec.
Petrok, 20.01.2022 ob 09:32
Pri nas ne, smo loceni v skupine, brez stikov, tudi od doma delajo nekateri in seveda povedo, da so se okuzili, pa 3x cepljeni, ampak ker so bili od doma, ni problem za ostale.. Sama sem necepljena, 1x sem sla v karanteno zaradi okuzene 3x cepljene sodelavke.. Drugace delam normalno. Poleg mene v pisarni se prebplevnica eno leto nazaj, necepljena, tudi ni zbolela vec.
Sem sama v pisarni. Necepljena, neokužena.
Trenutno od 12 v naši firmi 4 v bolniški, 2 cepljena 3x Pfizer, ena 1x Jansen + 1x Pfizer, en prebolel lani + 2x cepljen.
2 sva necepljeni, ves čas v službi.
Ker se v poslovnih prostorih močno pazimo, zračimo, obvezne maske + dnevno testiranje, se v službi ni okužil nihče. Ves čas smo v službi tisti, ki imamo svoje pisarne, kjer sta v pisarni po 2 osebi, se kombinira delo od doma in v pisarni, tako da se ne srečujejo.
tutt, 19.01.2022 ob 21:35
cepivo oslabi imunski sistem, 19.01.2022 ob 21:21
Čedalje bolj jasno je tudi na podlagi raziskav, da rednia dva in še booster odmerki enega in istega tega kovid cepiva znotraj enega leta popolnoma oslabijo in skurijo imunski sistem cepljenega, ker se telo tako hitro ne more ne prilagoditi ne rekonvalenscirati. Zato so zboleli, ker imajo imunski sistem oslabljen
a si tako prijazen in predložiš te dokaze in raziskave? Pa ne iz fb in yt, tudi soseda od tašče in sestrična od sodelavca ne šteje.
Pri nas pa: vsi cepljeni 3x, nihče še zbolel, razen enega, ki je prebolel še pred 3.dozo. Edini simptom brez voha en teden. Okužil nikogar.
odpri doctora wtf ministra na ig… zvezda igja, in vseh promocijskih filmov o cepljenju… danes je javil, da je zbolel… kljub vse busterjem in poziranjem cepiv za zascito… fail… okužen
Če bi cepiva za bolezni, ki smo jih po zaslugi cepljenja pregnali, delovala tako kot proti Covid bi še danes imeli izbruhe ošpic, davice, poliovirusa,…
Tako pa so ti virusi odrinjeni na določen del sveta, od koder se ne morejo razširiti prav zaradi cepiv (in presenetljivo tudi ne mutirajo mimo cepiv kot corona) medtem ko se pri coroni kopamo v rekordnih okužbah in se v precepljenih državah tolažijo, da je 3-4krat manj ljudi v bolnicah kot bi jih bilo brez cepiv.
Glavna lastnost cepiv (do sedaj) je, da pred zaščito pred hujšim potekom bolezni predvsem vzpostavijo imunost in ustavijo PRENOS okužb.
otta840, 20.01.2022 ob 09:54
To je sicer kar redko, da bi vsak imel svojo pisarno kot pri vas. Po večini firm je slika povsem drugačna.
Sem napisala tudi
Ves čas smo v službi tisti, ki imamo svoje pisarne, kjer sta v pisarni po 2 osebi, se kombinira delo od doma in v pisarni, tako da se ne srečujejo.
Anonimno 7352, 19.01.2022 ob 21:17
Ja, a pa ti znaš brat kar je napisala? Bolani le cepljeni, delajo le necepljeni in preboleli!! Halo!?
ni ravno tako enoznačno. Ni res, da zbolevajo samo cepljeni… delam v kolektivu 70 ljudi, eni nismo zboleli, eni so, veliko jih je zdaj bolnih. Ni nobene povezave, da cepljenji prej zbolijo. Je pa res, da necepljeni imajo lahko težji potek bolezni.
Sama cepljena 3X in do sedaj zdrava kljub koroni v družini in stiku z virusom.
kaj pa zdaj?
….stanuje v isti ulici, nekaj his naprej. Mali cez 40, tezak fitneser in zagret zagovornik anticepilstva/FB dohtar/ napadalen do vseh drugacemislecih po njegovem ovc. Se tako dalec sel v svojih anticepilskih komentarjih da vse ki so se odlocili za.cepljenje zmerjal z Jansisti ipd.
Malo predo novem letom je zbolel imaginarni virus ga je trofnil , njegovi domaci so se tresli iz dneva v dan ko je bil na intenzivni. Se je zlizal …komaj s posledicami ; ne more dobro hodit, ne more normalno govorit… so ga pripeljali domov ker baje je v soci vse zasedeno. In sedaj ga bo zena rihtala , 50 kg ima. Me zanima kako?
Ampak cakam junaka da ga slisim ce bo se gobcal o izmisljenem virusu in ovcsh ki se cepijo.
Jaz cakam junaka, 20.01.2022 ob 13:42
….stanuje v isti ulici, nekaj his naprej. Mali cez 40, tezak fitneser in zagret zagovornik anticepilstva/FB dohtar/ napadalen do vseh drugacemislecih po njegovem ovc. Se tako dalec sel v svojih anticepilskih komentarjih da vse ki so se odlocili za.cepljenje zmerjal z Jansisti ipd.
Malo predo novem letom je zbolel imaginarni virus ga je trofnil , njegovi domaci so se tresli iz dneva v dan ko je bil na intenzivni. Se je zlizal …komaj s posledicami ; ne more dobro hodit, ne more normalno govorit… so ga pripeljali domov ker baje je v soci vse zasedeno. In sedaj ga bo zena rihtala , 50 kg ima. Me zanima kako?
Ampak cakam junaka da ga slisim ce bo se gobcal o izmisljenem virusu in ovcsh ki se cepijo.
jah, njegov problem je bil samo big mounthm javno izpostavljanje in javno vsiljevanje njegovega mnenja in odločitve.. Če bi bil tiho, bi bilo vse OK, ga ne bi tapocepljeni izpostavljali in mu privoščili. Morron je pač: morron – kaj pa vrti gobec, če mu ni treba in provocira tiste, ki se so se odločili drugače, kot on kar se teh kovid cepiv tiče. Vsak ima pa svoj faktor in razlog.
Pa lp od s kovid cepivi necepljene osebe.
dejmo natancno, 20.01.2022 ob 09:58
odpri doctora wtf ministra na ig… zvezda igja, in vseh promocijskih filmov o cepljenju… danes je javil, da je zbolel… kljub vse busterjem in poziranjem cepiv za zascito… fail… okužen
To je zate dokaz, da cepivo skuri imunski sistem? A res? Kaj je pa skurilo imunski sistem vsem tistim necepljenim v bolnicah?
oloda, 20.01.2022 ob 11:02
zdravstveno osebje na veliko manjka..Torej, ali niso cepljeni tretjič, drugače bi ostali na delovnem mestu..zakaj bi se potem mi cepili, sploh pa 3x??
Ali pa so cepljeni 3x, pa so vseeno zboleli, se pravi cepivo ne deluje, da morajo ostati doma na bolniški..
ALi pa imajo male otroke, ki so v karanteni…
Forum je zaprt za komentiranje.