Trajno podaljševanje trepalnic
Punce jaz hodim na trajno podaljševanje trepalnic v Mariboru in sem ful zadovoljna… Hodim že več kot leto dni in je super, ko se zjutraj ne rabiš namazat in si vedno v porihtanem stanju. Punca mi naredi zelo poceni glede na ostale ponudnike, podaljša mi vsako trepalnico posebaj… sicer ne bi pisala njene telefonske tukaj, lahko pa jo konaktirate na mail in se pozanimate… lasni.podaljsek@gmail.com
mene pa zanima kdo bi mi v lj dobro podaljšal trepalnice in za kakšno ceno? plus rada bi se udelezila tečaja podalševanja trepalnic saj sem po poklicu kozmetični tehnik in bi se rada tudi to naučila. hvala, kontaktirajte me na : ursa.vidic4@gmail.com
OLGA, prosim za kontakt. hvala
Olga tudi jaz bi prosila za kontakt.
msgoga79@gmail.com
Ali je res taka skrivnost kaka je cena za trepalnice na Celovški? Na njihovi spletni strani ne piše, vi se pa tudi vsi izmikate temu vprašanju. Ali je cena tako visoka ali pa pišejo tele komentarje in pohvale v resnici kaki tržniki pri podjetju na celovški?
Po izobrazbi sem ekonomistka in poznam tole “najprej je treba človeka prepričat da bo nekaj kupil, šele na to povedat ceno”.
@lalica, jaz uporabljam Luxfactor in sem zelo zadovolna. Trenujo uporabljam 3 tedne in so že vidne spremembe.
Forum je zaprt za komentiranje.