Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Trajno podaljševanje trepalnic

Trajno podaljševanje trepalnic

Da še js delim izkušno: in sicer tko ste opeval to Celovško da sm šla tud js poskust. Z eno besedo lahk rečem- UUUUAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU !!! To se sploh ne vidi, da niso moje, hkrati pa so tko bl ukrivlene in douge, da sm bla prve dni skos pri ogledalu in se gledala :)))))))))))

Če je ktera v dvomih-FUL PRIPOROČAM CELOVŠKO !!! Je vredno vsakega evra !!!

Se podpisem pod KotFelix !!!!!!!!!!!

Pa tko sami znani hodijo tja, vedno koga srečam in mi je tko ful kul :))

Tko sem bila skeptična glede Celovške, kljub vsem pohvalam, ampak sem bila prejšnji teden in sem tko zelo navdšena, da priporočam vsem skeptikom ;)))

Sem ravno iz morja in sem si dala z Xtreme Lashes podaljšat preden sem šla ker nisem več zdržala z vsem tem packanjem maskar in pudra. Mislim da ni besede s katero bi lahko bolj prehvalila zadevo. Kolegice so se packale pred ogledalom celo uro preden smo šle na žur in itak pol še vročina in to. Sem 100% postala njihova stalna stranka 🙂

V Krškem Masažni studio Lava; tudi podaljpuje trepalnice- trenutno v akciji 30€

http://www.studiolava.si

Pazite da ne bote tak ko jaz ko sem si prvič cheap podaljšala in sem pol bla skor brez vseh trepalnic na levi oki ker je vse visel na eni trpalnci!!! Kozmetičarka me je prepričala v tote šopke in je blo grozn! Vse je frčal okol in takoj odpadal,oči so se mi skos solzile in pekle,veke sem komi zapirala in že na pol kilometra se je vidl da mam umetne.Pol pa srečam sošolko v mestu in mi nč ni blo jasn ko je mela perfektno noro dobre trepalnice pa še vidl se ni da ma podalšane.Itak da je povedla, da hodi v Ljubljano kjer se sam s trepalnicam ukvarjajo,kr sem tak že prej prebrala tu na forumu o in sem pač misla bolj poceni skos prit.Sem pol na koncu le šla tja kjer so mi levo oko rešl.Nč me ni pekl pa še opazl se nikjer ni da mam umetne.Ne si devat šopkov in zato šparat da vam ne bo žal tak je pol men blo.Srečo sem mela, da sem si dala sam enkrat tote šopke kr so mi pol povedal da bi lahk če bi jih nosla dlje časa,ostala brez svojih trepalnc.So pa zato zdej moje iskušnje s podaljšanimi trepalnicami velik boljše in jih še vedn nosim in se vozim v Ljubljano.

NinocHka tudi za menoj je takšna izkušnja, tudi mene so reševali zaradi šopkov trepalnic, sem bila pa po takšni izkušnji enako skeptična kot MinJa in sem si mislila kaj mi je še to potrebno, ampak je radovednost premagala skepticizem. Zelo sem zadovoljna-tako s trepalnicami kot z dekleti, ki podaljšujejo z Xtreme Lashes. Všeč mi je, da je Slovenija končno pričela ponujati nam tudi najkvalitetnejše storitve na najvišjem nivoju in da ne zaostajamo za ostalim svetom.
Marijana

Jaz sem proti podaljševanju trepalnic in za kaj bolj naravnega. Probite serum neuLash – jaz sem bla zelo zadovoljna!
http://www.neulash.si/podaljsevanje_trepalnic.html

Kaj ti bo serum, če se potem še vedno packaš z maskaro ?!????

Punce, včiri sem šla na celovško, se o vsem pozanimala in se naročila. Res imajo zelo lepo in profesionalno. držte pesti kako bo!!! 🙂

jaz pa sem skeštična glede teh šopkov in bi me motilo da imam neke tujke na vekah. sem se tudi raje odločila mazanje, tistih nekajj sekund me pa ne bo pokopalo :)))

Kolikor vem so v Xtreme Lashes zelo proti podaljševanju s šopki in podaljšujejo samo z eno trepalnico ki jo nalepijo na tvojo. Moja soseda je bila prejšnji teden in je brezhibno in se nikjer ne opazi!Sama si dajem včasih šopke Art Deco v kotičke ampak učinek niti pribljižno ni tako dober kot je ta s podaljšanimi kot je imela ona. Ko sem poklicala v salon so bili zelo prijazni in so mi vse razložili, tako da mi ni dalo miru. Naslednji teden imam termin in bom poročala iz prve roke ko jih dobim 🙂

Jaz uporabljam new lash serum za podaljšanje trepalnic. super zadeva, res jih full podaljša. pa še nobenih skrbi nimam ker so res moje 🙂

trepalnice podaljšujejo tudi na obali v salonu Jana Novak na lepi cesti1 fuull lepo izgleda in je 100x boljše kot navadne umetne….traja pa nekaj mesecev in z majhnimi popravki ,ko tvoje naravne izpadejo lahko imaš ćez celo leto lepe trepalnice tudi če ne uporabljaš maskaro….delujejo popolnoma naravno

Jaz sem pa začela uporabljat Neu Lash in so se mi oči vnele in me je peklo bilo rdeče ob robovih,tako da je stran vržen denar,vsaj zame. Bom poizkusila še s podaljški. Podaljšujejo samo v Ljubljani z Xtreme Lashes ?

Men je vsa ta hvala malo sumljiva in mi zgleda kot reklama…Zakaj hudiča je cena taka skrivnost? Torej punce, ki ste pisale, da ste že bile na podlajšanju na celovški, koliko ste plačale in koliko potem to stane mesečno, ko moraš obnavljati?

Neddy, prejšnji teden sem bila tam prvič, odločila sem se za skoraj najgostejši videz in sem plačala 270e. So far so good, nisem še od takrat opazila da bi mi katera odpadla , grem pa naslednji teden še enkrat ker sem dobila v sklopu te cene še en obisk zastonj. Ne vem, tudi sama sem pomislila podobno pri prebiranju tega foruma,ampak ko enkrat prideš tja in poizkusiš,vidiš da je tako kot je napisano.Je pa to moje mnenje,naj se še katera druga razpiše, no najboljše.

Pa deeej vzam telefon pa poklič pa vpraši ka težiš po forumu!!!

ojla

mislim, da ima neddy vso pravico spraševat na forumu, kaj ji leži na srcu. saj navsezadnje zato forumi so. edina, ki je začela težit si ti tavžntroža.
tudi mene je zanimalo enako kot neddy, zato se ti natalijaO. zahvaljujem za odgovor.

lepo se imejte

cena čisto pretirana 200 eur.

in potem še refili od 20-50 eur. odvosno kako te ocenijo al te bodo lahko lupili al ne….

premislite vse kakšne stroške lahko imate …

Olupili ali ne, je vredno vsakega dinarja, še posebaj če imaš tko kratke in ravne kt js. Če se ti zdi preveč pa si jih ne podaljšaj,si si jih že mogoče ?

Jaz sem preizkusila vse živo, tudi tiste na Celovški čeprav sem iz Maribora. Ampak najlepše, najobstojnejše so pri http://www.moj-frizer.si , v Rušah. Jaz hodim k njemu že 2 leti in sem res zadovoljna.

Že nekaj časa uporabljam Luxus Leashes. So iz svile in zato obstojnejše, delujejo bolj naravno in predvsem dosti cenejše (70€). Hodim v Ruše k Martinu v moj-frizer.si .

Salonu na Celovški v LJ pa nikakor ne nasedajte, če ne želite, da vam za slabo kvaliteto izpraznijo denarnico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close