to tell or not to tell?
Vsi, ki jih poznaš in so vezani, varajo? Kolk pa je teh?
Pri meni je pa prav obratno. Prav vsi, ki jih poznam in so vezani, za nobenega ne vem, niti nisem slišal od koga, da bi varal. Pa nisem špeckahla. 🙂
Ups, zdaj sem se pa spomnil na enega, ki je priznal. Pa mislim, da njegova ve oziroma sluti. Tolk naivne pa ženske tudi niso. Lažje jim je, ker samo slutijo in ne vejo zagotovo, če je res. Enim je bolj pomembno, da ostanejo “skupaj” z nekom, kot pa to, kakšen je ta odnos. Nekatere pa verjetno to tudi sprejmejo in se ne sekirajo kaj preveč oziroma si potolažijo pri komu drugemu.
VSI zakoni, ki jih poznam, so bolj kot ne žalost. Višje kot je par na družbeni lestvici, večja žalost je. Če je tip šarmanten uspešen dec, kot ta iz naslovnega posta, ima ljubico. Če je tip lolek, ženska pa zanimiva, ima ona ljubimca. če je par reven in proletarski, on išče uteho v gostilni, ona pa pred tv-jem. vse varijante poznam, samo srečnega zakona iz neumnih filmov pa nisem videl še nikjer.
Dobro, da si ateist, če bi bi bil versko vzgajan ali kako drugače ideološko-politično obarvan, bi bil uničujoč, bolj kot sebi, drugim nevaren ekstremist. V vsakem stavku uporabljaš deterministične pridevke VSI/VSE, je črno ali pa je belo, je ledeno mrzlo ali pa je vrelo vroče, je dobro ali pa je slabo…. VSE ženske so k***, izvini majko, i ti si ženo. 😉
Najbolj butasto je da samski tip najvec pozna statistiko vezanih. Ker mu mar vsi povejo, kako varajo svoje zenske, ker je bil tolikokrat v njihovih spalnicah. On pac vse ve. Je skoraj kot bog :))))
Me spominja na enga tipa, ki je okoli razlagal da je samski, doma pa imel punco, ki je bila zposlena, on ne in prek neta lovil frfuljice.
Spider, preokupiran si z zvezami in samskimi stanovi drugih ljudi. Če bi bolje prenesel ločitev svojih staršev, ti mogoče sedaj ne bi bilo treba na forumu nonstop isto ponavljati in razčiščevati stvari, ki sta jih imela za predelati tvoj oče in mati ter ne bi bil obremenjen z družinsko stigmo. ki je zate morala pomeniti čustveni pretres => dokazovanje, da so vse zveze obsojene na propad, da so vsi moški kot tvoj oče…
Ko se obsesivno ukvarjaš z zvezami, samskimi, poročenimi, “tradicionalisti” že vrsto let – se ukvarjaš s kom? S svojo lastno družino oz. s spodletelim zakonom očeta in matere, kar kaže tvoje nezaupanje v možnost in izpodbijanje fakta, da marsikdo tudi najde zadovoljstvo v partnerstvu in družini, da pač ni vse črno-belo.
Ko ti tu prijazno omenjaš mojega očeta in mater, katerih zakon se te nič ne tiče, ko pametuješ vsem po vrsti, pa bežiš pred dejstvom, da nisi nič boljši od mene.
Daj odklopi se od tu, pokaži v reali samemu sebi, da si nekaj drugega, kot jaz, nekaj bolj familiarnega. Dokaži, da si sposoben iemti srečno familijo in vseh prismodarij, ki so baje možne in idealne.
Seveda je potrebno potrjevanje. Kdo bo pa resno jemal malinovca, ki teoretizira o stvareh, ki da jih bo storil v prihodnosti?
Jaz sem, tak kot sem. Ti pa nisi nič. Si sposoben vsaj babo za občasen kavs dobit? Študentko? Diplomiranko? Poročeno? Samsko? Si sposoben vsaj kratkotrajnega, ma vsaj 1-letnega bivanja z babo? Si sposoben imet vsaj vročo avanturo? Doživet kaj takega, kar ni najbolj po jusu?
Tolk maš za povedat o takih, kot sem jaz, sam pa si 100-krat slabši, ekr sploh nimaš jajc dobiti niti naših izkušenj, kaj šele d abi imel kakšne poglobljene ersnejše izkušnje. In tak malinovec bo meni tu pametoval, ma daj nehaj..
Forum je zaprt za komentiranje.