To kar sem ji naredu pa ne bo dolg pozabila
Ni ji bila še zdej vleče surlo hoho
[/quote]
Nimaš je rad. To vidim po tem, kako hudo se zdaj posmehujes. Njeni prizadetosti. Verjetno ji niso prvič česa takega ušpičil, zlorabil njenega zaupanja, ko ti je rekla, da stori kaj porednega! Mogoče ne zaslužiš te ženske. Ker jaz tu ne vidim spoštovanja!
Po moje si moraš dobiti sebi enako, ki jo s teboj grdo ravnala in se ti posmehovala, tako da se boš moral boriti za njeno dobroto do tebe. Taka bi zate prava. No tale, tako hudo čustveno od tebe odvisna, pa res ne, saj je ne ceniš!
Nimaš je rad. To vidim po tem, kako hudo se zdaj posmehujes. Njeni prizadetosti. Verjetno ji niso prvič česa takega ušpičil, zlorabil njenega zaupanja, ko ti je rekla, da stori kaj porednega! Mogoče ne zaslužiš te ženske. Ker jaz tu ne vidim spoštovanja!
Po moje si moraš dobiti sebi enako, ki jo s teboj grdo ravnala in se ti posmehovala, tako da se boš moral boriti za njeno dobroto do tebe. Taka bi zate prava. No tale, tako hudo čustveno od tebe odvisna, pa res ne, saj je ne ceniš!
[/quote]
res je se strinjam.
Malo vec drznosti in duhovitosti ne skodi nikomur, nasprotno, pozivi telo tako kot hladen tus.
Dober stos, kateremu sta se verjetno po njenem prvem soku dobro nasmejala in zacinila se s cim bolj porednim. Pa upam da ti vrne s cim izvirnim in porocaj😉
Depresivni komentarji so pa itak stalnica na tem forumu. Dejte folk no drznite si kdaj popacati misli s smehom🤩
Dej samo tih bod!
Ko si ti lovila desce, si bila mokra točno zaradi tega: njihove porednosti!
Se zelo dobro spomnim debate tlele na forumu o M in Ž, in je ena ženska rekla, da se spomni, kakšna tuga je bila v razredu v srednji šoli, kjer so bile same punce oz. večinas punc: je rekla, da so prav pogrešale fantovsko navihanost, ker med sabo so bile vse zamorjene pa skregane pa smotane pa surlaste.
Tko da, ne se sprenevedat! To, da desce zmerjate z “bebci z osnovnošolskimi forami”, je točno dokaz, da ravno na to padate!
Forum je zaprt za komentiranje.