To kar sem ji naredu pa ne bo dolg pozabila
Z njo seksal dolgo ne boš. Pa saj si zato to tudi naredil, kaj ne?
[/quote]
Kakšen beden razlog za odrekanje seksa… Mala nedolžna šala, vsaj jaz bi to tako vzela… Naslednjič bi ga pa z mrzlo roko strastno po ledvički… 👻
Dej samo tih bod!
Ko si ti lovila desce, si bila mokra točno zaradi tega: njihove porednosti!
Se zelo dobro spomnim debate tlele na forumu o M in Ž, in je ena ženska rekla, da se spomni, kakšna tuga je bila v razredu v srednji šoli, kjer so bile same punce oz. večinas punc: je rekla, da so prav pogrešale fantovsko navihanost, ker med sabo so bile vse zamorjene pa skregane pa smotane pa surlaste.
Tko da, ne se sprenevedat! To, da desce zmerjate z “bebci z osnovnošolskimi forami”, je točno dokaz, da ravno na to padate!
[/quote]
Jaz sem bila mokra ob moških, ne ob otročjih smrkolinih. Kaj zdaj primerjaš dva odrasla človeka v razmerju in en razred pubertetnikov, ki so praktično še otroci? Ah, kaj sploh sprašujem. Nekateri pač za vedno ostanete mentalno na nivoju 16 letnikov.
Jaz sem bila mokra ob moških, ne ob otročjih smrkolinih. Kaj zdaj primerjaš dva odrasla človeka v razmerju in en razred pubertetnikov, ki so praktično še otroci? Ah, kaj sploh sprašujem. Nekateri pač za vedno ostanete mentalno na nivoju 16 letnikov.
[/quote]
Daj no daj, kaj si zdaj nekaj umetno filaš glavo z nekimi floskulami o odraslih moških pa tem. Padla si točno na “otročaja v moškem”, ker vse ženske padejo na to! Samo ko bi bilo treba to priznati, pa začnejo sociologizirati in psihologizirati in se delati pametne!
Daj no daj, kaj si zdaj nekaj umetno filaš glavo z nekimi floskulami o odraslih moških pa tem. Padla si točno na “otročaja v moškem”, ker vse ženske padejo na to! Samo ko bi bilo treba to priznati, pa začnejo sociologizirati in psihologizirati in se delati pametne!
[/quote]
Ne, jaz nisem padla na otročaja. Ti pa svojo polivaj z mrzlo vodo, če je dovolj neumna, da ti to dovoli, pa z barbikami se igrajta, če vama paše.
prednisone 20 mg tablet price prednisone brand name us prednisone brand name india
https://prednisonet.online prednisone cream
can i order prednisone 50mg prednisone tablet prednisone 2 mg daily
carsko, 01.03.2019 ob 23:23
Prejtle sva se z mojo tušerala. Pa sva se mal muckala pa mi reče nej nardim neki porednega.
Pa sem se na hitr umaknu njej pa zapru toplo vodo.
Haha kok je kričala hoho še zdej se režim
prvo ti svetujem luzer da zacnes svoje fore nabirat ne kopirat iz FB
papak 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://media1.tenor.com/images/b01aeda34c0458dca9a4a4537bf0bcb4/tenor.gif?itemid=12008263[/img]