tisti ki ste veliko potovali kako zdaj
Mi ne potujemo, ze dve leti, prej pa redno.. Ze karte rezervirat mi je problem, ker sem ze marca 2020 ostala brez denarja za let. karte, ko so odpovedovali lete ob zacetku epidemije.. Kaj ce zbolimo v tujini, pa testi, potrdila, jaz nisem cepljena, moz sicer je, komot bi dala takoj vec kot 5 jurjev za dopust, pa mi enostavno ni za it.. Da bom pa tam nesproscena in nervozna pa ni sanse..
Zdaj ne potujemo. Ni mi všeč svet, ne veseli me gledati zamaskiranih nalaganih ljudi, na jetra mi gredo neke prepustnice in nov odnos do človeka. Učijo nas, da je človek drugemu človeku nevaren biološki terorist.
Ne, tak svet mi ni všeč. Prepovedane slamice za varstvo okolja, bravo mi. Zraven pa na milijone ton odvrženih mask v oceanih. Nagravžni smo.
Fanta Sprite, 27.11.2021 ob 10:19
Vse več držav ima za vstop zahtevo cepljen + PCR testiran. Nekatere celo cepljen + PCR testiran + karantena v posebnem hotelu + še enkrat PCR testiran, npr. Tajska.
Zdaj, ko se širi južnoafriški sev, pa je sploh butasto kupovati aranžmaje ali lete, ker bo verjetno itak vse skenslano.
Tocno to. Ob takih pogojih – nikakor.
In kdor se temu uklanja, naj. A sprejemljivo tako postopanje ni – vse živo počno, a porast je vedno večji…odgovora sodobne medicine, znanosti, ki bi ob vsem tem vedenju, že davno morala, ne samo znala, zatreti virus, pa od nikoder…
No Tajska nima lih tako kot pišeš, je pa čist ok da imajo kot imajo, če se grejo odgovorni turizem. Tako kot je je najboljše za njih in za vse turiste.
Tale novi sev bo pa sigurno poslabšal vse skupaj. Mi naslednje potovanje načrtujemo konec aprila, upam da bo do takrat bolje. Tako kot je nekdo že zapisal, so razmere za top destinacije idealne. Nobene gužve, dobre cene, kaj češ boljšega 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.