Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tisti ki ste se cepili

Tisti ki ste se cepili

Long Kovid je psihoza, ki jo psihično labilni dobijo, ker preveč verjamejo Kreku in Logarci.

Odgovor na objavo uporabnika
Logiš, 16.02.2022 ob 16:28

V življenju iz principa ne počnem stvari, ki bi jih potem obžalovala.

Vidiš svojo prihodnost v stekleni kugli, da že danes več, česa čez 10 let ne boš obžalovala?

longkovid, 16.02.2022 ob 16:30

Long Kovid je psihoza, ki jo psihično labilni dobijo, ker preveč verjamejo Kreku in Logarci.

A necepljenost je pa psihoza, ki jo dobijo psihično labilni, ker preveč verjamejo FB dohtarjem?

zakaj že, 16.02.2022 ob 16:05

brez tezav, 16.02.2022 ob 15:59

ultrapas, 16.02.2022 ob 15:44

Hahaha, po enem letu ste komaj pridrajsali do tega, da vas bodo morda na pošto spustili. Jaz nimam težav glede cepljenja, nobenih posledic, cepljena trikrat. Sestra ni cepljena, prebolela kovid, zdaj pa ima hude probleme s srcem, utrujenost, otekanje nog, stara 37 let, prej popolnoma zdrava. Jaz sem zadovoljna, žal mi je za sestro, da je padla pod vpliv prokokatorjev vašega tipa.

Poste in banke v tem casu nisem rabila, tankala sem na samopostrezni, kjer itak tankam ze stalno, ker je benz tam najcenejsi, lokale nisem pogresala, k frizerju sem sla v tujini, za kamor sem sicer rabila itak test in 1x samkrat sem sla v soping, pa se to ne bi, ce ne bi bilo vmes novo leto.

Zaradi mene lahko ta pct pogoj ostane vecno, me nic ne gane, se dobro mi je, ker sem ogromno privarcevala.

:))) ja, super, saj če bi imeli tudi živilske trgovine zaprte, bi napisala, da vse naročaš prek spleta, v gostilne itak ne hodiš, v kino in knjižnico niti, skratka doma si ves čas in nič ne pogrešaš.:)) Potem pa svizec zavije čokolado. Ko bodo sprostili PCT si poglejte, koliko anticepilske rulje bo v štacunah, kinih, gostilnah. Se slišimo takrat. Grem stavit, da bo tam množica teh “ki niso nič pogrešali” in zaradi katerih bi lahko bilo vse še vedno zaprto.:)))

Ko sprostijo zadeve, bo pa norija. Spet ogromne vrste na poštah, zdaj si vse opravil mimogrede, gomile ljudi v šoping centrih itd. In to sami taki, ki niso nič pogrešali.:))))))

točno tako, 16.02.2022 ob 16:38

Ko sprostijo zadeve, bo pa norija. Spet ogromne vrste na poštah, zdaj si vse opravil mimogrede, gomile ljudi v šoping centrih itd. In to sami taki, ki niso nič pogrešali.:))))))

Samooklicana nadrasa se ze pritožuje.

brki pod nosm, 16.02.2022 ob 16:54

Samooklicana nadrasa se ze pritožuje.

Saj vi pravite, da nič ne pogrešate.:)) Bomo videli ob sprostitvi, če res niste ničesar pogrešali, hahahahah. tukaj pa niti enega, ki bi priznal, da je pogrešal to, da gre lahko kamorkoli in da bo takoj, ko ne bo več ukrepov, navalil na štacune, gostilne, kino…..

Itak da ne, oni ničesar ne pogrešajo, še več, sploh nikamor ne bodo šli, tudi ko odprejo, ker tako prišparajo. Smeh.V bistvu pa grozno prestrašeni zaradi cepljenja, bojijo se cepit, ker to jih bo takoj uničilo, zasejalo smrtno seme in na živce jim gredo vsi, ki so se cepili in jim ni nič. Zato ves čas taki podobni posti, ves čas napadanje cepljenih, samo zato, ker nam zavidajo, da smo si upali.

Enim je žal, da so se cepili, ker so imeli posledice. Drugim ni. Enim je žal, da se niso cepili, ker jih je covid povozil. Drugim ni, ker so ga preboleli brez težav. Eni so se cepili dvakrat, tretjič se ne bodo. Eni se bodo tudi desetkrat, če bo to potrebno. Eni imajo modre oči, drugi štrleče uhlje. Eni radi jejo pohane piške, drugi veliko skledo solate. Eni so obubožali, drugi obogateli. Eni so razumeli, drugi so razumeli. Eni niso.

In Zemlja se vrti naprej.

Eni se še kar ne morejo potolažiti in travmirajo. Naj raje povejo anticepilci  za koliko cm se jim je skrajšal penis po prebolevanju covida 😀

Obrov, 16.02.2022 ob 14:48

Vas je kaj sram svoje naivnosti, ker ste se pustili, da vas politika in stoka na suho nategne? Kot ste spoznali, cepiva so nekoristna, vi ste pa navadne ovce izpadli. Hahaha. Ne pozabite v jeseni se vsaj na 2 šusa, da bodo nas pametne pustili pri miru.

Bedna provokacija. Naj se ti vrne.

za cm gre, 16.02.2022 ob 17:56

Eni se še kar ne morejo potolažiti in travmirajo. Naj raje povejo anticepilci  za koliko cm se jim je skrajšal penis po prebolevanju covida 😀

Ali pa naj cepljene ženske povedo za koliko košaric se jim je povečalo oprsje, tudi na ta med so se lovile muhe ?

točno tako, 16.02.2022 ob 17:45

Saj vi pravite, da nič ne pogrešate.:)) Bomo videli ob sprostitvi, če res niste ničesar pogrešali, hahahahah. tukaj pa niti enega, ki bi priznal, da je pogrešal to, da gre lahko kamorkoli in da bo takoj, ko ne bo več ukrepov, navalil na štacune, gostilne, kino…..

Za točno tako

Pa a ti res vrjameš, da se brez PCT ni dal nikamor od naštetga?

kdaj je bilo neumnega človeka sram?cepljeni so glih tok zabiti da ne premorejo sramu hehe….tesla cepljena

Pa puste ze te reveže. A niso dost kaznovani?

se zdaj ko imam status prebolelega ne grem nikamor ker me je sram da bi nekemu ki mu je puklasti debil tako ujazal usrano potrdilo in dokumente…te kretene pijano logarco, skilasto beopicko in puklastega psiha v stolp zazidat in pozabit na psihopatsko golazen

Čez mejo grem, v gostilne tudi, tudi zadeve v pošti opravim “na svoj način” ampak brez testiranja in ponarejene kode. Vse se da, samo treba znat.

V “štacune” grem tudi, živilske in ne-živilske. brez vsega.

Ponosni ANTI-Cepilec.

Kdor še ni ukapira da gre za nateg, nikoli ne bo.

Virus ne obstaja kot patogen, le kot strup (izvirna latinsa beseda).

Ne morem nič druzga povedat kot ovčke. Žal.

Informacije so, ampak ste ostali plitki.

ludikonj, 16.02.2022 ob 18:50

Čez mejo grem, v gostilne tudi, tudi zadeve v pošti opravim “na svoj način” ampak brez testiranja in ponarejene kode. Vse se da, samo treba znat.

V “štacune” grem tudi, živilske in ne-živilske. brez vsega.

Ponosni ANTI-Cepilec.

Kdor še ni ukapira da gre za nateg, nikoli ne bo.

Virus ne obstaja kot patogen, le kot strup (izvirna latinsa beseda).

Ne morem nič druzga povedat kot ovčke. Žal.

Informacije so, ampak ste ostali plitki.

E bogi primitivček ti? Priporočam da greš nazaj malo v osnovno šolo

Anonimno 2536, 16.02.2022 ob 18:52

E bogi primitivček ti? Priporočam da greš nazaj malo v osnovno šolo

Zakaj? Da bom poslušen suženjček?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close