Tisti ki ste se cepili
Obrov, 16.02.2022 ob 14:48
Vas je kaj sram svoje naivnosti, ker ste se pustili, da vas politika in stoka na suho nategne? Kot ste spoznali, cepiva so nekoristna, vi ste pa navadne ovce izpadli. Hahaha. Ne pozabite v jeseni se vsaj na 2 šusa, da bodo nas pametne pustili pri miru.
Ne čisto nič.. ? Pa tebe zaradi svoje gluposti in dejstva da si luzer zato nimaš nič pametnega za delat kot pa tukaj gor provocirati?
Lani sem imela namen se cepit jeseni, da mi tiste pol leta drzi cez zimo do pomladi, potem pa so zaceli z groznjami, pogoji in ukrepu, s tem, da se je videlo, da cepivo pa ne drzi cisto tako, kot so obljubljali in sem si premislila, malo zaradi nezaupanja, malo razocaranja in veliko iz protesta nad vsemi nebulozami, ki so jih uvedli.
Za jesen imam spet dober namen se cepit, da mi drzi cez zimo. Ce se bom ali ne bom, bo pa odvisno od takratne situacije.
Letos nisem zbolela, obcasno se testiram, upostevam vse mojemu zdravju smiselne ukrepe in se kaksnega zraven.
Anonimno 2321, 16.02.2022 ob 15:06
Mater ste bedni. Luzerji prvega klasa. V kakšni bedi moraš živet, da se obremenjuješ s tem ali se je nekdo cepil ali ne in zakaj se je ali zakaj se ni. Mi je jasno da gre za provokacijo, kar naredi vse skupaj samo še bolj žalostno.
tole si poglej butec SDS fašistični kaj ti je naredil JANŠA S TEM KO TE JE PRISILI DA SE CEPIŠ!!
(https://www.facebook.com/100075734787881/videos/310438630937359/)
Hahaha, po enem letu ste komaj pridrajsali do tega, da vas bodo morda na pošto spustili. Jaz nimam težav glede cepljenja, nobenih posledic, cepljena trikrat. Sestra ni cepljena, prebolela kovid, zdaj pa ima hude probleme s srcem, utrujenost, otekanje nog, stara 37 let, prej popolnoma zdrava. Jaz sem zadovoljna, žal mi je za sestro, da je padla pod vpliv prokokatorjev vašega tipa.
Amarillis, 16.02.2022 ob 15:40
Sem ful zadovoljna, da sem 3 krat cepljena. Komaj sem čakala cepivo. Nisem imela nobenih stranskih učinkov, počutim se super in tudi svobodno. Če bo treba še bom pa še četrtič, brez problema.
Samo da ne boš pred 25. dozo odnehala, ker potem bo Pfizer žalosten.
ultrapas, 16.02.2022 ob 15:44
Hahaha, po enem letu ste komaj pridrajsali do tega, da vas bodo morda na pošto spustili. Jaz nimam težav glede cepljenja, nobenih posledic, cepljena trikrat. Sestra ni cepljena, prebolela kovid, zdaj pa ima hude probleme s srcem, utrujenost, otekanje nog, stara 37 let, prej popolnoma zdrava. Jaz sem zadovoljna, žal mi je za sestro, da je padla pod vpliv prokokatorjev vašega tipa.
Poste in banke v tem casu nisem rabila, tankala sem na samopostrezni, kjer itak tankam ze stalno, ker je benz tam najcenejsi, lokale nisem pogresala, k frizerju sem sla v tujini, za kamor sem sicer rabila itak test in 1x samkrat sem sla v soping, pa se to ne bi, ce ne bi bilo vmes novo leto.
Zaradi mene lahko ta pct pogoj ostane vecno, me nic ne gane, se dobro mi je, ker sem ogromno privarcevala.
brez tezav, 16.02.2022 ob 15:59
Poste in banke v tem casu nisem rabila, tankala sem na samopostrezni, kjer itak tankam ze stalno, ker je benz tam najcenejsi, lokale nisem pogresala, k frizerju sem sla v tujini, za kamor sem sicer rabila itak test in 1x samkrat sem sla v soping, pa se to ne bi, ce ne bi bilo vmes novo leto.
Zaradi mene lahko ta pct pogoj ostane vecno, me nic ne gane, se dobro mi je, ker sem ogromno privarcevala.
:))) ja, super, saj če bi imeli tudi živilske trgovine zaprte, bi napisala, da vse naročaš prek spleta, v gostilne itak ne hodiš, v kino in knjižnico niti, skratka doma si ves čas in nič ne pogrešaš.:)) Potem pa svizec zavije čokolado. Ko bodo sprostili PCT si poglejte, koliko anticepilske rulje bo v štacunah, kinih, gostilnah. Se slišimo takrat. Grem stavit, da bo tam množica teh “ki niso nič pogrešali” in zaradi katerih bi lahko bilo vse še vedno zaprto.:)))
Forum je zaprt za komentiranje.