Tisti, ki se ne želite cepiti-vprašanje
Julij Cezar, 09.09.2021 ob 19:24
mSmB, 09.09.2021 ob 18:29
Zanima me, za katero cepivo bi se odločili, če bi Vas kakor koli že prisilili v to (saj gre vse v tej smeri), oz. če bi spremenili svoje mnenje?
Bi bilo mogoče cepivo, kjer zadošča en odmerek, po vašem mmenju najustreznejši?
Sama ne vem kaj bi, dovolj mi je pritiskov na eni strani, in praskanja s strani tuje osebe po mojem nosu, na drugi.
Če je že kdo odprl podobno temo, se opravičujem, jo bom skušala poiskati.
Vse dobro vsem.
jaz bi mal pfizerčka pa mal moderne pa mal astrice pa mal jensnčka…tako bi dobil 4 valentno cepivo hehe..
😀
Cicamica, 09.09.2021 ob 19:45
Jaz sem prebolela korono in ne premisljujem o cepljenju. Pa sem imela nek srednje hud potek. Mož in en otrok negativen en pozitiven, kljub temu da smo bili v tesnih stikih zaradi malega stanovanja.
Eni res ne zbolijo kljub tesenim stikom okuzenih. Eni imajo hude stranske ucinke po cepljenju. Drugi kljub zdravju težko zbolijo.
Toliko neznank je…
Naj se cepi kdor se zeli in kdor se ne zeli naj se mu ni treba. Negativa obej skrajnih polov ni dobra za nikogar.
Bodimo odgovorni in bomo lazje sli cez to sr.anje brez raznih prisil in pogojevanj
Se popolnoma strinjam.
Jonc nepr, 09.09.2021 ob 20:36
Še najboljše se mi zdi sinovac ali sinopharm (kitajska cepiva), ker so inaktiviran virus. Na tale mrna in vektorska me ne spravijo več, je bil dovolj en odmerek Pfizerja, da se tolčem po glavi že 3 mesece.
Zakaj pa, če smem vprašat? Kako je Vaše telo odreagiralo na omenjeno cepivo?
en je rekel, 09.09.2021 ob 21:04
En imunolog z bivše Yuge, ki je za cepljenje, a ne z nepreizkušenim mRNA cepivom, je rekel nekako tako: Če se cepljenju ne bi dalo izognit, se je treba pred posegom najesti špeha in povrhu popiti šilce šnopsa. Enako po posegu. Razložil je, kako maščoba in alkohol preprečita vsidranje cepiva v celice. Njegovim znancem je pomagalo, ker nihče ni dobil reakcije.
Uuuu, tole si pa velja zapomniti. Najlepša hvala!
P.s.: A preverjajo prej, če je pacient mogoče vinjen prišel na cepljenje ipd.??
wd40a148, 26.09.2021 ob 18:38
mSmB, 26.09.2021 ob 18:27
Thorr, 09.09.2021 ob 18:42
A sprašuješ v imenu vlade?Saj vsi vemo, da ima vlada na vseh forumih, medijih in straneh ,vse povsod take, ki nabijajo poste o cepljenju, kako je fino in brezplačno, zdaj bi pa še radi vedeli, katero cepivo bi imeli najraje??? Nobenega.
Upam, da se ne najde tukaj kdo, ki bi odgovarjal na tako butasto vprašanje !!!
Ne, ne sprašujem v imenu vlade, zase pa, Thorr. In hvala, da si mi odprl oči, nisem vedela, da vlada tudi to počne. Ali pač…
Torej, ne delaš (več) v javnem sektorju? Nekoč, pred Korono, ko sem tu malo preveč visela in imela neprimerno več časa in interesa, se mi zdi, da sem to zasledila. In če to drži, so cepiva nekako tvoje področje. 😉 Se motim?
A ni bil v Mengšu?
Lek proizvodnja, Mengeš?
ali kaj, 09.09.2021 ob 21:40
Nima smisla. Čez mesec, dva, bodo itak rekli da prvi dve dozi ne veljata več in ti C velja, ko prideš po ovo. In tako naprej. Tega ne bo nikoli konec, saj to menda vidite?
Je pa Ihan že rekel, da bo to zimo korona izzvenela in postala del normale. Tako da se popazite še to jesen in zimo, kolikor gre. Potem bo itak konec, ne bo več razloga za kakšna pogojevanja.
Ja, se piše nekaj o tem itd. Upam, da bo temu res tako.
Forum je zaprt za komentiranje.