Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…

Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…

Ne skrbi. Postavi se na noge. Zapusti ga, lepše ti bo, če boš samska.

Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. To je karma.

Temu se z drugimi besedami reče karma.[/quote]

Kaj skoz o neki karmi pišete? Kaj je to?[/quote]

Tudi jaz nimam pojma kaj je to.

In tako bo verjetno razmišljala tudi tvoja naslednica…[/quote]

Seveda, zakaj pa ne. Res si ne bom rezala žil zaradi tipa, če me bo zapustil.
Če mu jaz ne bom ok, ima vso pravico, da gre stran od mene. Ni moja lastnina.
Seveda velja tudi to, če on meni ne bo ok, ga bom zapustila. Tako pač je.
Eni ne lastimo drugih ljudi.[/quote]
Če se še tako radi trkamo po prsih, da nismo last nekoga in si nikogar ne lastimo, ne moreš mimo besede MOJ partner. Že sama beseda kaže na lastninjenje. Nekomu želimo, hočemo PRIPADAT, zopet je to lastninjenje. V vezi se pričakuje ZVESTOBA, če ne to veza ni. Vse ostalo je sprenevedanje. Res pa je, da ljubezni se ne da izsiliti. Biti pošten in iskren do partnerja in ne samo gledati na lastno rit, pa zmore malokdo.

Seveda, zakaj pa ne. Res si ne bom rezala žil zaradi tipa, če me bo zapustil.
Če mu jaz ne bom ok, ima vso pravico, da gre stran od mene. Ni moja lastnina.
Seveda velja tudi to, če on meni ne bo ok, ga bom zapustila. Tako pač je.
Eni ne lastimo drugih ljudi.[/quote]
Če se še tako radi trkamo po prsih, da nismo last nekoga in si nikogar ne lastimo, ne moreš mimo besede MOJ partner. Že sama beseda kaže na lastninjenje. Nekomu želimo, hočemo PRIPADAT, zopet je to lastninjenje. V vezi se pričakuje ZVESTOBA, če ne to veza ni. Vse ostalo je sprenevedanje. Res pa je, da ljubezni se ne da izsiliti. Biti pošten in iskren do partnerja in ne samo gledati na lastno rit, pa zmore malokdo.[/quote]

Ne, ne želim nikomur pripadat. Vsaj jaz ne. Ja, moj partner pa rečem. Pa ne mislim, da je dejansko moj. Kot človek je samo svoj. Pustim mu svobodo. Če mu bo druga ženska všeč, je to njegova pravica. Pri tem nimam jaz nobene pravice, da ga omejujem. Imam pa seveda pravico, da rečem, da ne bova več skupaj. To pa ja.

Hrvaška pop skupina. Kar se tiče teme pa; vse se plača, vse se plača
https://www.youtube.com/watch?v=EAkthnkTcUo

Ne vem karma karkoli, se mu pa poraja velik dvom v njegovo zgodbo o njiju in o njunem koncu, ko takole gledam, se marsikaj ne ujema z njegovimi besedami, kar sem mu tudi povedala, ampak….
Svojo naivnost sem drago plačala.

Ženske, kaj ve res mislite, da druge ženske zapelujjoe, nagovarjajo vaše partnerje in da so ljubice tiste, ki zavajajo vaše može?
Pejte kdaj pogledat na kak portal kot je Badoo, Kupid… večinoma so poročeni tipi gor in težijo ženskam. eni pozabijo omenit, da so poročeni. Pejte kdaj malo ven, tudi poročeni težijo ženskam, včasih tudi pozabijo, da so poročeni.
Ve pa naivno mislite, da je ljubica speljala vašega možička. Ja, res, na penis se mu je metala, a ne? On nič kriv.

Ne vem karma karkoli, se mu pa poraja velik dvom v njegovo zgodbo o njiju in o njunem koncu, ko takole gledam, se marsikaj ne ujema z njegovimi besedami, kar sem mu tudi povedala, ampak….
Svojo naivnost sem drago plačala.[/quote]
mu=mi

SAj ni treba speljati, se sami ponujajo.
Nihče ni last nikogar drugega. Če se nekdo odloči, da bo partnerja zapustil, je to njegova pravica. Ni treba nikogar nikomur speljati.[/quote]

Ampak zakaj partnerja zapusti šele, ko spozna drugo osebo? Kot opica, ki ne spusti veje, dokler ne preprime na drugo … A bi partnerja zapustil tudi v primeru, da ne bi spoznal druge osebe? Ponavadi ne bi … To so navadni slabiči, oportunisti, ljudje, ki sploh ne vedo, kaj hočejo, vzamejo pač tisto, kar se jim prikotali na pot, nimajo razdelanih stvari v glavi. In ko se jim ponudi tretja prilika, jo z veseljem pograbijo, saj je to njihov modus vivendi.

Hrvaška pop skupina. Kar se tiče teme pa; vse se plača, vse se plača
https://www.youtube.com/watch?v=EAkthnkTcUo%5B/quote%5D
VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA – tako bo prav

Ja, sej to. In če so že taki džeki, da se fukarijo naokrog, naj to doma jasno in glasno povedo, po možnosti še pred poroko, da se ve, pod kakšnimi pogoji se druga oseba zavezuje do konca življenja.

SAj ni treba speljati, se sami ponujajo.
Nihče ni last nikogar drugega. Če se nekdo odloči, da bo partnerja zapustil, je to njegova pravica. Ni treba nikogar nikomur speljati.[/quote]

Ampak zakaj partnerja zapusti šele, ko spozna drugo osebo? Kot opica, ki ne spusti veje, dokler ne preprime na drugo … A bi partnerja zapustil tudi v primeru, da ne bi spoznal druge osebe? Ponavadi ne bi … To so navadni slabiči, oportunisti, ljudje, ki sploh ne vedo, kaj hočejo, vzamejo pač tisto, kar se jim prikotali na pot, nimajo razdelanih stvari v glavi. In ko se jim ponudi tretja prilika, jo z veseljem pograbijo, saj je to njihov modus vivendi.[/quote]

Ne, vem, mogoče zato, ker je bila takrat prilika?
Spozna prijetno osebo s katero želi biti? In če se ne zmiga, ta prijetna oseba ne bo več na trgu?
Drugače pa je stvar čisto enostavna. Če je med dvema vse ok, ne bo varanja, ne bo želje po drugem. Tam, kjer pa je veza zanič, si pa on/ona najde kakega postrani oz. ko sreča nekoga prijetnega, zapusti moža/ženo.
Če je veza ok, do tega ne pride. Če pa recimo ona njmeu kar naprej najeda, čekira mobitel in tako naprej, bo imel enkrat poln kufer. Ali pa, če on njo ves čas terorizira kje hodi, nikoli je ne objame, bo ona naletela na razumevajočega, toplega moškega in bo hitro pozabila na moža. Ker bo takrat dojela,da je njuna veza zanič.

Ja, sej to. In če so že taki džeki, da se fukarijo naokrog, naj to doma jasno in glasno povedo, po možnosti še pred poroko, da se ve, pod kakšnimi pogoji se druga oseba zavezuje do konca življenja.[/quote]

Pred poroko je on ves meden, ona nič ne najeda. Ko je poroka mimo pa eni mislijo, da se lhako zredijo, napravijo v šlape, ne srkbijo več zase. Ker itak so poročeni. Ta drugemu pa to ni všeč.

To se ti malo zafrkavaš ali res tako misliš, ko si napisala? Ker tisto, kar sem odebelila, ni ravno normalen način razmišljanja….[/quote]

Saj ne veš, kdo je tukaj bolj trapast, ona ali tip, ki ji je padel v kremplje. Ma da bi moj tip rekel, da se počuti kot zmagovalec. Ajme.

Kdor drži vrečo (beri luknjo) pri kraji, je ravno tako kriv. Pika.

Kdor drži vrečo (beri luknjo) pri kraji, je ravno tako kriv. Pika.[/quote]

Kaj pa, če ne ve, da je roba ukradena?
Drugače pa pri tej zadevi ne gre za krajo. Moški samo malce posodi ženski penis pa kaki drugi ženski. Še vedno pa ostaja njegov. Ne od ženske.

Če se še tako radi trkamo po prsih, da nismo last nekoga in si nikogar ne lastimo, ne moreš mimo besede MOJ partner. Že sama beseda kaže na lastninjenje. Nekomu želimo, hočemo PRIPADAT, zopet je to lastninjenje. V vezi se pričakuje ZVESTOBA, če ne to veza ni. Vse ostalo je sprenevedanje. Res pa je, da ljubezni se ne da izsiliti. Biti pošten in iskren do partnerja in ne samo gledati na lastno rit, pa zmore malokdo.[/quote]

Ne, ne želim nikomur pripadat. Vsaj jaz ne. Ja, moj partner pa rečem. Pa ne mislim, da je dejansko moj. Kot človek je samo svoj. Pustim mu svobodo. Če mu bo druga ženska všeč, je to njegova pravica. Pri tem nimam jaz nobene pravice, da ga omejujem. Imam pa seveda pravico, da rečem, da ne bova več skupaj. To pa ja.[/quote]

Se pravi, ti od svojih prijateljev ne pričakuješ iskrenosti, odkritosti do tebe, ampak ti lahko lažejo, te opravljajo naokrog, ti kradejo, se sprenevedajo … Kr neki blebetaš, pa sploh ne veš, kaj govoriš. Nihče ni samo svoj, razen Bedanca. Vsi smo odgovorni do ljudi v svoji bližini, celo do tistih, ki jih sploh ne poznamo. Vsi se moramo podrediti nekim normam. Tole, kar ti prodajaš kot neko svojo večvredno razmišljanje in plemenitost, so čisto navadne prazne puhlice, besede na papirju. Življenje je pa nekaj drugega. In če se moramo kulturno vesti do sosedov in jim ne nabijati glasbe ob dveh ponoči, pa nismo partnerju dolžni sporočiti, da ne čutimo več isto do njega? Ne smeši se no, lepo te prosim. A ti sploh živiš ali samo kao pametno teoretiziraš?

Tudi jaz nimam pojma kaj je to.[/quote]

HM…GLEDE NA TVOJE ZAPISE, da ogromno besed ne razumeš – kaže, da si bolj plitke narave?

Ne, ne želim nikomur pripadat. Vsaj jaz ne. Ja, moj partner pa rečem. Pa ne mislim, da je dejansko moj. Kot človek je samo svoj. Pustim mu svobodo. Če mu bo druga ženska všeč, je to njegova pravica. Pri tem nimam jaz nobene pravice, da ga omejujem. Imam pa seveda pravico, da rečem, da ne bova več skupaj. To pa ja.[/quote]

Se pravi, ti od svojih prijateljev ne pričakuješ iskrenosti, odkritosti do tebe, ampak ti lahko lažejo, te opravljajo naokrog, ti kradejo, se sprenevedajo … Kr neki blebetaš, pa sploh ne veš, kaj govoriš. Nihče ni samo svoj, razen Bedanca. Vsi smo odgovorni do ljudi v svoji bližini, celo do tistih, ki jih sploh ne poznamo. Vsi se moramo podrediti nekim normam. Tole, kar ti prodajaš kot neko svojo večvredno razmišljanje in plemenitost, so čisto navadne prazne puhlice, besede na papirju. Življenje je pa nekaj drugega. In če se moramo kulturno vesti do sosedov in jim ne nabijati glasbe ob dveh ponoči, pa nismo partnerju dolžni sporočiti, da ne čutimo več isto do njega? Ne smeši se no, lepo te prosim. A ti sploh živiš ali samo kao pametno teoretiziraš?[/quote]

Kaj pa je tebe tako razkurilo? Tvoj mož spet zapeljujejo po spletnih portalih ali zakaj si tako besna?

Tudi jaz nimam pojma kaj je to.[/quote]

HM…GLEDE NA TVOJE ZAPISE, da ogromno besed ne razumeš – kaže, da si bolj plitke narave?[/quote]

Kaže na to, da sem podobna večini v tej temi. Ker niihče še ni razložil kaj je integriteta in kaj karma. Tako, da sem neko povprečje glede na ostale. Isto ne vem.

Ampak zakaj partnerja zapusti šele, ko spozna drugo osebo? Kot opica, ki ne spusti veje, dokler ne preprime na drugo … A bi partnerja zapustil tudi v primeru, da ne bi spoznal druge osebe? Ponavadi ne bi … To so navadni slabiči, oportunisti, ljudje, ki sploh ne vedo, kaj hočejo, vzamejo pač tisto, kar se jim prikotali na pot, nimajo razdelanih stvari v glavi. In ko se jim ponudi tretja prilika, jo z veseljem pograbijo, saj je to njihov modus vivendi.[/quote]

Ne, vem, mogoče zato, ker je bila takrat prilika?
Spozna prijetno osebo s katero želi biti? In če se ne zmiga, ta prijetna oseba ne bo več na trgu?
Drugače pa je stvar čisto enostavna. Če je med dvema vse ok, ne bo varanja, ne bo želje po drugem. Tam, kjer pa je veza zanič, si pa on/ona najde kakega postrani oz. ko sreča nekoga prijetnega, zapusti moža/ženo.
Če je veza ok, do tega ne pride. Če pa recimo ona njmeu kar naprej najeda, čekira mobitel in tako naprej, bo imel enkrat poln kufer. Ali pa, če on njo ves čas terorizira kje hodi, nikoli je ne objame, bo ona naletela na razumevajočega, toplega moškega in bo hitro pozabila na moža. Ker bo takrat dojela,da je njuna veza zanič.[/quote]

Se ne strinjam niti malo. Mislim, da so to enostavno ljudje brez lastnega mnenja, razmisleka, uvida v svoje želje, potrebe, v to, kaj sploh so. Enostavno se prepuščajo toku, da jih nosi naokrog. Zamenjajo partnerja iz čisto banalnih razlogov, ker je ravno prilika in ker ima ta nova mogoče lepše lase … To so eni taki prazni, topoumni osebki, ki se jim niti ne ljubi poglabljat v zadeve. Ne, ne verjamem, da imajo doma pekel in zato odidejo. Mogoče imajo doma pekel, ampak ker so tako brezčutni in nerazmišljujoči, jih to niti ne prizadene preveč. Premaknejo se drugam, ker je pač ravno prilika in se jim ni treba preveč truditi.

Se pravi, ti od svojih prijateljev ne pričakuješ iskrenosti, odkritosti do tebe, ampak ti lahko lažejo, te opravljajo naokrog, ti kradejo, se sprenevedajo … Kr neki blebetaš, pa sploh ne veš, kaj govoriš. Nihče ni samo svoj, razen Bedanca. Vsi smo odgovorni do ljudi v svoji bližini, celo do tistih, ki jih sploh ne poznamo. Vsi se moramo podrediti nekim normam. Tole, kar ti prodajaš kot neko svojo večvredno razmišljanje in plemenitost, so čisto navadne prazne puhlice, besede na papirju. Življenje je pa nekaj drugega. In če se moramo kulturno vesti do sosedov in jim ne nabijati glasbe ob dveh ponoči, pa nismo partnerju dolžni sporočiti, da ne čutimo več isto do njega? Ne smeši se no, lepo te prosim. A ti sploh živiš ali samo kao pametno teoretiziraš?[/quote]

Kaj pa je tebe tako razkurilo? Tvoj mož spet zapeljujejo po spletnih portalih ali zakaj si tako besna?[/quote]

Ne, ampak me enostavno zanima, kako si ti to predstavljaš s temi pravicami in omejevanjem in da je človek samo svoj.
Nihče ni samo svoj in takole lakonične reči, da lahko delamo, kar se nam sprdne … Ne moremo, še manj v partnerstvu.
Nimam partnerja, imam pa polno “tvojih” na grbi, ravno takih, ki trdijo, da delajo, kar hočejo, da niso nikogaršnja last in bla bla bla. Če ne čutiš neke osnovne odgovornosti do svoje partnerke, kje je šele vse drugo.

Veš kaj, ne rabiš, da iamš doma pekel, da ti veza ni več ok.
Nikoli nisem imela s partnerjem pekla pa sva šla narazen.
Res pa je, da eni vztrajajo vztrajajo dokler nimajo res pekla.
Enim je pa dosti prej dovolj. Ne vem kako to razmišljaš, da je partnerska veza ok, če le ni pekel. NI res. Tudi, če so vica, ni ok.

Kaj pa je tebe tako razkurilo? Tvoj mož spet zapeljujejo po spletnih portalih ali zakaj si tako besna?[/quote]

Ne, ampak me enostavno zanima, kako si ti to predstavljaš s temi pravicami in omejevanjem in da je človek samo svoj.
Nihče ni samo svoj in takole lakonične reči, da lahko delamo, kar se nam sprdne … Ne moremo, še manj v partnerstvu.
Nimam partnerja, imam pa polno “tvojih” na grbi, ravno takih, ki trdijo, da delajo, kar hočejo, da niso nikogaršnja last in bla bla bla. Če ne čutiš neke osnovne odgovornosti do svoje partnerke, kje je šele vse drugo.[/quote]

Ej, pojma nimam kaj hočeš povedat.
Če je tebi normalno, da brskaš partnerju po telefonu, meni recimo ni. Če je tebi normalno, da partner ne sem imet druge ženske, meni ni. Zaradi mene ima lahko drugo žensko, ni problema. Samo jaz potem ne bom več z njim. Da je pa z drugo, tega mu pa ne morem in ne smem prepovedat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close