Tiste, ki ste moža speljale drugi, povejte…
karma is a bitch, 30.06.2016 ob 09:40
Ja, vse ok. Meni je fajn.
Kako pa ona pa ne vem. Zaradi enega tipa pa verjetno res ne bo žil rezala pa kaj takega. Saj je normalna ženska, bo že samska preživela ali pa našla drugega moškega.[/quote]
In tako bo verjetno razmišljala tudi tvoja naslednica…
Bravo :)))
kero sprenevedanje, 30.06.2016 ob 10:26
Če se še tako radi trkamo po prsih, da nismo last nekoga in si nikogar ne lastimo, ne moreš mimo besede MOJ partner. Že sama beseda kaže na lastninjenje. Nekomu želimo, hočemo PRIPADAT, zopet je to lastninjenje. V vezi se pričakuje ZVESTOBA, če ne to veza ni. Vse ostalo je sprenevedanje. Res pa je, da ljubezni se ne da izsiliti. Biti pošten in iskren do partnerja in ne samo gledati na lastno rit, pa zmore malokdo.[/quote]
Ne, ne želim nikomur pripadat. Vsaj jaz ne. Ja, moj partner pa rečem. Pa ne mislim, da je dejansko moj. Kot človek je samo svoj. Pustim mu svobodo. Če mu bo druga ženska všeč, je to njegova pravica. Pri tem nimam jaz nobene pravice, da ga omejujem. Imam pa seveda pravico, da rečem, da ne bova več skupaj. To pa ja.[/quote]
Se pravi, ti od svojih prijateljev ne pričakuješ iskrenosti, odkritosti do tebe, ampak ti lahko lažejo, te opravljajo naokrog, ti kradejo, se sprenevedajo … Kr neki blebetaš, pa sploh ne veš, kaj govoriš. Nihče ni samo svoj, razen Bedanca. Vsi smo odgovorni do ljudi v svoji bližini, celo do tistih, ki jih sploh ne poznamo. Vsi se moramo podrediti nekim normam. Tole, kar ti prodajaš kot neko svojo večvredno razmišljanje in plemenitost, so čisto navadne prazne puhlice, besede na papirju. Življenje je pa nekaj drugega. In če se moramo kulturno vesti do sosedov in jim ne nabijati glasbe ob dveh ponoči, pa nismo partnerju dolžni sporočiti, da ne čutimo več isto do njega? Ne smeši se no, lepo te prosim. A ti sploh živiš ali samo kao pametno teoretiziraš?
ej… ta ki jo citiras, ne pravi, da moras bit neiskren do partnerja, samo da ima partner in ona pravico it, če ne čuti več tako kot je, oziroma se zaljubi v nekoga drugega… ti zdaj to interpretiras, kot da ona ne bi partnerju povedala resnice (?), v bistvu se pa strinjata in govorita isto?
Pa btw, “Ja je ja”, svaka cast za iskrenost.
anonim/xx2, 30.06.2016 ob 09:40
Ha, ha, sem ga speljala in sva že 13 let v dobri zvezi. Ne sprašujem ampak predvidevam, da si je tudi njegova bivša opomogla. Sicer je še vedno “samska” ampak po vsem tem času ne deluje neka žalostna. Ker se gibljemo na istem terenu jo tudi večkrat srečam in vedno se počutim, kot zmagovalka. Nimam slabe vesti, ker sem prepričana, če bi bila njuna zveza dobra in iskrena, da mož nikoli ne bi začel z menoj. Ko sem ga začela osvajati je bil v pričetku bolj zadržan in vljuden in še preden se je sploh veza začela je po pogovoru z bivšo zaključil. V pričetku mu je pisala SMS ampak na niti enega ni odgovoril. Je pričela pisariti tudi meni in, ko sva se po dveh letih poročila je bil mir. Res je, da je pred poroko mož menjal kar nekaj žensk ampak nikoli ni bil z dvema hkrati. Ko je z eno začel je obstoječo vezo vedno zaključil. Sedaj se imava super in lahko rečem, da je najin zakon dober. Mogoče pa bo prišel tudi kdaj dan, da bom za svoj “greh” plačala in mi ga bo kaka druga speljala ali pa celo bivša čaka na ugoden trenutek. Do takrat pa bom uživala s svojim plenom.
Ha… hahahahahahhhahahahahaha resno ženske takole razmišljate al je to nek spletni trol brez lajfa?
Bila zapuščena, 10.02.2022 ob 09:05
Pred veliko leti se je tudi meni zgodilo isto. Odkrila, da me vara z “najboljšo” prijateljico- in to tisto, o kateri je imel ves čas najinega druženja same pikre pripombe..Kasneje sem izvedela, da se je zelo trudila, da ga je omrežila.. Zelo težko, boleče spoznanje. No, in zaključek..Po nekem času me kontaktira in povabi na kavo ( ker sva imela v postopku se delitev solastnine, sem pristala) In takrat se je zapletlo.. čustven izliv in kesanje iz njegove strani.. Zopet sva pristala skupaj. Ker je narava njegovega dela terenska, se lahko dobivava skoraj kadarkoli.. Tako.. Pa nočem ga nazaj- da ne bo pomote. Pri vsakem seksu še bolj uživam, ker točno vem, kako ji bo- ko bo izvedela. Čeprav mi je malo žal otrok, ampak konec koncev- tudi ona ni pomislila na mojega. In najboljše pri vsem tem je, da niti slučajno ne sumi ničesar, ker sva z njim ” uradno” celo v sporu… ?
Ja..pazite, kaj počnete drugim, saj ne veste na katerem ovinku vas čaka maščevanje.. Karma is a bitch..
pa ti si karmo v svoje reoke vzela???✌️?
Srečna je
ena sama sreča
Jaz sem tista z druge strani, mislim pa da pač živita eno svoje povprečno življenje. Beseda srečna je premočna, ne vem kako sta, vem pa, da si zaslužita eden drugega, da pa jaz s takim človekom, nikoli ne bi mogla biti srečna in pa s tako žensko nikoli ne bi mogla biti prijateljica.
Ja, jaz pa sem srečna, da jih nimam več v svojem življenju.
Bivša, 10.02.2022 ob 10:29
Ja in kaj si ti zdaj s tem dokazala, razen to, da nisi nič boljša? Zapravljaš čas za ta dva cepca, da se kao maščuješ, namesto da bi se spucala njunih lažnivih in spletkarskih energij. Lepo bi se distancirala iz njunega življenja in ju prepustila drug drugemu, saj si to tudi zaslužita. Ti pa bi šla novemu življenju naproti in bila prosta za nekoga boljšega. Pamet v glavo, maščevanje v glavnem škodi najbolj prav maščevalcu.
Saj bom prosta.. v tistem momentu, ko se bo pojavil ta pravi.. pa ne govori mi, da nisem nič boljša od nje.. Ona mu je lagala, da ga je speljala.. jaz se grem odkrito igro..
Anonimno 6468, 24.02.2022 ob 20:57
Saj bom prosta.. v tistem momentu, ko se bo pojavil ta pravi.. pa ne govori mi, da nisem nič boljša od nje.. Ona mu je lagala, da ga je speljala.. jaz se grem odkrito igro..
Glej, saj te razumem, tvojo jezo in užaljenost. Je tudi meni ena pred mnogimi leti speljala moža in sem ostala sama z malima otrokoma. Tako, da te res razumem in ti ne želim povedati, da si hudobna. Ampak s tem, da njegovi ljubici “vračaš”, njemu si pa na razpolago, svojo energijo trošiš za dva ničvredna človeka. Ko bo prišel nekdo, ki bi bil lahko pravi zate, pa misliš, da boš tega kar v rit sunila in začela s tem novim. Ampak normalen, duševno zdrav moški, ne mara stopiti v zvezo z žensko tako, da jo dobesedno zvleče iz postelje drugega, pa čeprav le ljubimca. Na ta način lahko nabašeš le na nekoga, ki ima podobno ohlapna moralna merila, kot tvoj bivši partner. Jaz ti svetujem, da tegale dokončno suneš v rit in se pomiriš, si nekaj časa samska, se posvetiš kakemu novemu zanimivemu hobiju ter spoznaš in vzljubiš sebe na novo. Potem boš v novi zvezi lahko neobremenjena s preteklostjo in bosta s tvojim izbrancem lahko uživala brez priokusa prejšnje zavožene zveze.
Forum je zaprt za komentiranje.