TIME razglasil Lublano, za enega od stotih najzanimivejših krajev na svetu.
Govora je o destvih. Samo poglej kako (majho) stevilo tujcev obisce lj in primerjaj s drugimi mesti v okoli; Dunaj,Budimpesta,Zagreb,itd,itd,itd,itd, pa bos imel sliko o slo turisticni (nikakvi) ponudbi.
Slo je samo tranzitna drzavica in tisti ki so prisli,so najnizji sloj turistov. Taki ,ki si lepih in znanih destinacij ne morejo privoscit.
MareMore, 26.07.2021 ob 12:20
Govora je o destvih. Samo poglej kako (majho) stevilo tujcev obisce lj in primerjaj s drugimi mesti v okoli; Dunaj,Budimpesta,Zagreb,itd,itd,itd,itd, pa bos imel sliko o slo turisticni (nikakvi) ponudbi.
Slo je samo tranzitna drzavica in tisti ki so prisli,so najnizji sloj turistov. Taki ,ki si lepih in znanih destinacij ne morejo privoscit.
MareMore
O kakšnih dejstvih govoriš?
Mar ni to super? Marsikdo je vesel, da nismo preplavljeni z turisti. Meni podnevi ves vrvež ni všeč, všeč mi je pa ponoči, ko je bolj umirjeno, da lažje z ljudmi navežeš stik, greš z njimi na pijačo. Zanimivo se je pogovarjati z ljudmi is celega sveta iz Evrope, Afrike, Čila idt.
Dejstvo je edino, da si je nesposoben debil, ki sanja o ameriki, zmislil teh 138.000 evrov. Medtem ko če bi bila tu amerika bi klošaril na cesti glede na to kakšen nesposobnež je.
kokoši, 26.07.2021 ob 12:15
Anonimno 6799, 25.07.2021 ob 18:15
Glej…kaj si ti mislis ne briga prav nobenega 🙂
138.000 je dal Turizem Lj za to reklamo in ti je dejstvo.
Jaz lahko na tlj tudi cistim okna,kaj pa na tlj delas ti? 🙂
“Anonmno(številka ovce ni važna)”,
kaj jaz pišem, govorim briga marsikoga. Nobenega pa ne briga za zgube kot so BTDT in unga, debila ki se je pretvarjal, da je moderator. Zato jih tudi nebi noiben povabil na kavo ker nihče noče govorit z njimi.
Besede takih zgub res nič ne veljajo.
Nimajo česa boljšega kot laži, da bi pljuvali čes Ljubljano. Provincionalni lažnivci, ki ne bojo nikoli ničesar dosegli.
Provincijonalci so itak ljubosumni na Ljubljano. Vsi so si želeli živeti tu, vsaj ko so bili mladi a si tega niso zmogli privoščiti.
:)))) 15 daril v Jugoslaviji!| Da,a vprasaj se kaksna “darila”! Cokoladico,piskote,kavo in vse ostalo kar v Jugi se ni dalo dobit celo leto!
Danes samo 1 darilo stane vec kot 150 tvojih Jugo daril.
Lani sem mojemu dal Playstation in Iphone. Vec kot to kar ti zasluzis v 3 mesecih! Sedaj razumes razliko s tvojimi 15 darili? :))))
kokoši, 26.07.2021 ob 12:10
po evropi, 25.07.2021 ob 18:47
kokoši, 25.07.2021 ob 18:08
Anonimno 6796, 25.07.2021 ob 17:54
kokoši, 24.07.2021 ob 19:58
Drugega tudi nebi pričakovali, ena najboljših svetovnih turističnih destinacij. Vsi turisti opazijo izjemnost naše Lublane. Mnogi pravijo, da je to njihovo najljubše mesto od vseh mest, ki so jih obiskali v Evropi.
Jst pravm da sm Lublančan, ne Slovenc.
:>))))))))))))))
To je PlACANA reklama v obliki lestvice!
Sem delal 9 let na STA. Placevali smo stalno take lestvice za Slo.
Tudi Duplek bi se lahko znasel na taki ‘ledtvici’,ce bi placal! Ovce,!
Če si bil pomivalec oken pri STAju še ne pomeni, da kj veš.
Ker kar se je jasno povedalo glede tega izbora je to, da za mesto na takih lestvicah plačuje(in to vsi vemo, tako da cepec nisi povedal nič novega), da dobro v tem primeru pa je kr je bila ta lestvica neodvisno sestavljena, ker ima TIME svoja pravila in principe.
Time ima svoje principe.
V obliki dolarjev.
Ker se je “jasno povedalo”, torej drži? Jao naivnosti….
“PO EVROPI”,
praviš, da se je to jasno povedalo da je plačano, torej drži?
Seveda če vrjamež na besedo socijalkarju (tipa BTDT), ki bi nekaj rad bil pa ni. Ampask zaradi tega izpadeš debil.
Če nisi debil pa potrdi to o 138.000 evrih. 🙂
Še vedno čakamo na odgovor.
Ampak seveda odgovora ne bo ker si debil BTDT se seveda samo zmišluje in laže, ker je smrdljiv patološki lažnivec. Potrditi pa kar govori seveda ne more ker si je sam to zmislil.
Forum je zaprt za komentiranje.