Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TIME razglasil Lublano, za enega od stotih najzanimivejših krajev na svetu.

TIME razglasil Lublano, za enega od stotih najzanimivejših krajev na svetu.

Drugega tudi nebi pričakovali, ena najboljših svetovnih turističnih destinacij. Vsi turisti opazijo izjemnost naše Lublane. Mnogi pravijo, da je to njihovo najljubše mesto od vseh mest, ki so jih obiskali v Evropi.

Jst pravm da sm Lublančan, ne Slovenc.

Saj se hecaš, a ne?

Že v Slo imaš ogromno lepših lokacij kot je LJ: Logarska dolina, Bohinj, Posočje, TNP, …

Če pa imaš v mislih mesta pa recimo takole: Štanjel, Trst, Salzburg, Innsbruck, Gradec, Dunaj, Hall, Budimpešta, Melk, Krems, Passau, Verona, Firence…. to je par bližnjih mest.

Zdaj je uradno, kmeticki pozrite se.   Ljubljana spada med najlepsa in najzanimivejsa mesta na svetu. Pika

Jaz to govorim ze ves cas.   Ljubljana je zakon !

Mogoce bo kdaj res Ljubljana prisla med prvih 100. Se prej bo pa treba marsikaj uredit tam na Kolodvorski.

Ljubljana JE ZE prisla med prvih 100. Ocitno ne beres aktualnih novic.   Zasluzeno, ker je res cudovita.

Res, naša Lj je lepa, ima tudi odlično lego, veliko zelenja, zanimivo zgodovino, ki jo tujci včasih bolje poznajo od nas. Žal pa se iz žlahtnega srednjeevropskega mesteca  spreminja v mesto šoping centrov, cenene turistične ponudbe in zanemarjen multikulti cigajneraj. V centru tega še ni videti, v nekaterih predmestjih pa zelo.

Največja zahvala gre seveda Plečniku in nato Zokiju, ki je znal mesto lepo urediti. Seveda ostaja za urediti še največja sramota mesta propadajoči arhitekturni spomenik Bežigrajski stadion. Ta ni v ponos ne Ljubljančanom, ne Zokiju, ne Ljubljani.

Ne hvalite je prevec, da se ne bo zgodilo, da vam jo potres ne sesuje.

Ljubljana (in Bled) sta že dolgo znana kot “skrita” bisera europe. In ja turisti v večini bolj poznajo zgodovino, arhitekturo….kot pa mi sami. Predvsem jih večina ceni da še ni tako turistično oblegana kot kakšna večja mesta. Upam da se z leti ne skomercalizira preveč. Da ne postane nova Praga.

Moram pa rečt da je večina mojih prijateljev iz tujine najbolj navdušena nad predjamskim gradom, to je večini res nekaj fascinantnega. Pa nad hrano, naravo in ljudmi. Na srečo ne razumejo slovensko in ne berejo tega foruma 🙂

Ljubljana je bolana.

Gledam na You Tube

Ti cepci na TIME ocitno se niso bili v totem Mariboru. Drugace bi njega razglasili namesto Lubiane.

Naivnost pa taka. Te lestvice so vedno plačljive.

Kako nebo zanimiva, ce pa ima najvecji proracun od vseh slovenskih mest.

Odgovor na objavo uporabnika
propa ganda, 25.07.2021 ob 09:37

Naivnost pa taka. Te lestvice so vedno plačljive.

So včasih!!! V tem primeru niso bile!!! So razložili postopek.

kokoši, 24.07.2021 ob 19:58

Drugega tudi nebi pričakovali, ena najboljših svetovnih turističnih destinacij. Vsi turisti opazijo izjemnost naše Lublane. Mnogi pravijo, da je to njihovo najljubše mesto od vseh mest, ki so jih obiskali v Evropi.

Jst pravm da sm Lublančan, ne Slovenc.

Aja, pa napiše se LJUBLJANA ne pa lublana. In ljubljančan ne lublančan. Kokoš nepismena.

Viiiiii, 25.07.2021 ob 12:06

Aja, pa napiše se LJUBLJANA ne pa lublana. In ljubljančan ne lublančan. Kokoš nepismena.

Baje je vanabi kapun.

Groza, zdaj smo pa v riti. Kraje na teh lestvicah preplavljajo turisti, prebivalci se začenjajo odseljevat in mesto začne zgubljati tiste lastnosti zaradi katerih je prišlo na te lestvice. Je samo še kulisa. Tisti ki ste večkrat v tujini točno veste o čem pišem.

Bi kar verjel, da je Ljubljana zeloo zanimivo mesto.

To je bilo že parkrat objavljeno v različnih revijah in na lestvicah. Jankovič podmazal.

Med tujci velja, da si greš pač ogledat. Vračajo se načeloma ne. Je pa to stvar modnih smernic in instagramovskih lovcev vrste “odkril-sem-novo-lokacijo”. Čez par let se je naveličajo in grejo drugam, airbnbji in hoteli pa samevajo.

:>))))))))))))))

To je PlACANA reklama v obliki lestvice!

Sem delal 9 let na STA. Placevali smo stalno take lestvice za Slo.

Tudi Duplek bi se lahko znasel na taki ‘ledtvici’,ce bi placal! Ovce,!

Jaz pa še delam v Turizmu Lj.

Za to reklamo smo plačali 138 tisoč Evrov.

Vem da je bilo ma koncu manj od zahtevanega.ker Time nas še uvrščuje v vzhodni blok s nižjim standard in kupno močjo.

Veliko nas je bilo.proti tej reklami,ker mi bi morali ciljat na naš naravni bazen; Italija,Avstrija,Nemčija,itd.

Anonimno 6796, 25.07.2021 ob 17:54

:>))))))))))))))

To je PlACANA reklama v obliki lestvice!

Sem delal 9 let na STA. Placevali smo stalno take lestvice za Slo.

Tudi Duplek bi se lahko znasel na taki ‘ledtvici’,ce bi placal! Ovce,!

Če si bil pomivalec oken pri STAju še ne pomeni, da kj veš.

Ker kar se je jasno povedalo glede tega izbora je to, da za mesto na takih lestvicah plačuje(in to vsi vemo, tako da cepec nisi povedal nič novega), da dobro v tem primeru pa je kr je bila ta lestvica neodvisno sestavljena, ker ima TIME svoja pravila in principe.

Glej…kaj si ti mislis ne briga prav nobenega 🙂

138.000 je dal Turizem Lj za to reklamo in ti je dejstvo.

Jaz lahko na tlj tudi cistim okna,kaj pa na tlj delas ti? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close