Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Težavna moška srednja leta

Težavna moška srednja leta

Problem nastane seveda v štartu, ker vsak moški zase MISLI, da je nadpovprečen.
In da mu gori napisano PRIPADA.
In pol ga udari bridka resnica….[/quote]

kako enostavno bi bilo tvoje besede zavrtet nad ženske, ki tudi mislijo da jim vse kar želijo in potrebujejo PRIPADA…. ker mislite/jo da ste/so nadpovprečne… potem pa udari bridka resnica 🙂

No ve(in tudi nekateri tipi) se tolažite kako že z ono znano frazo, (ki sem si jo spet verjetno zmislil kajne) da raje samska kot z nekom ki kao ni dovolj dober (po mojem mnenju) za mene…. ker jaz sem ”nadpovprečna”[/quote]

Dej se probi za spremembo mal držat tega, o čemer se pogovarjamo.
Trditev je tale (če ne zmoreš brati par cm navzgor) :

“moški potrebujemo VAREN pristan doma (skrbno in zvesto ženo, čimboljšega zdravja in videza seveda), sem pa tja pa zraven še malo vznemirjenja. In smo lahko SREČNO poročeni do smrti. Če pa tega ne morete vzeti v zakup, sploh če ste povprečne al pa še manj, s starostoji je že povprečje klavrno, morate biti nadpovprečne… potem pa ni druge kot ločitev kajne”

in ta trditev niti od daleč ne drži za ženske. Torej je tvoja izpeljava (spet) brez veze…..

kako enostavno bi bilo tvoje besede zavrtet nad ženske, ki tudi mislijo da jim vse kar želijo in potrebujejo PRIPADA…. ker mislite/jo da ste/so nadpovprečne… potem pa udari bridka resnica 🙂

No ve(in tudi nekateri tipi) se tolažite kako že z ono znano frazo, (ki sem si jo spet verjetno zmislil kajne) da raje samska kot z nekom ki kao ni dovolj dober (po mojem mnenju) za mene…. ker jaz sem ”nadpovprečna”[/quote]

“moški potrebujemo VAREN pristan doma (skrbno in zvesto ženo, čimboljšega zdravja in videza seveda), sem pa tja pa zraven še malo vznemirjenja. In smo lahko SREČNO poročeni do smrti. Če pa tega ne morete vzeti v zakup, sploh če ste povprečne al pa še manj, s starostoji je že povprečje klavrno, morate biti nadpovprečne… potem pa ni druge kot ločitev kajne”

in ta trditev niti od daleč ne drži za ženske. Torej je tvoja izpeljava (spet) brez veze…..[/quote]

Ne moja izpeljava je na ženske ki pričakujejo standarde od tipov pa jih ne dobijo in potem sledi to kar si ti napisala…… bistveno ni prvi del o čemer se direktno tu govori ampak o tem, da ste ženske IDENTIČNE, samo glede drugačnih zadev.

Enako mislite da ste nadpovprečne, pa sploh niste.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

in ta trditev niti od daleč ne drži za ženske. Torej je tvoja izpeljava (spet) brez veze…..[/quote]

Ne moja izpeljava je na ženske ki pričakujejo standarde od tipov pa jih ne dobijo in potem sledi to kar si ti napisala…… bistveno ni prvi del o čemer se direktno tu govori ampak o tem, da ste ženske IDENTIČNE, samo glede drugačnih zadev.

Enako mislite da ste nadpovprečne, pa sploh niste.[/quote]

Evo in spet kr neki bluziš o ničemer kar bi imelo zvezo s čimerkoli….
Vedno znova me spomniš, zakaj ne maram debat s tabo….

Skela, bluziš samo ti, pa ti ni všeč da ti to kdo razkrije, poglej kdaj tipkaš po MONu ko si v SLUŽBI…. a to tudi bluzim verjetno maš počitnice in dopust že nekaj mesecev!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo to bom napisal. Skela je brezposelna osebna.

Kaj pa če je zaposlena na MONu ? Saj od doma skoraj redko kdaj piše, samo ob delovnih urah.

skela in matkič sta tok funny, matkič vedno gleda kje bi skelo ujel, ona ga potem skurca, medtem ko on omaga potem… do naslednjič… Enkrat bi morala narest PRO ET CONTRA Skela&Matkič pa da dodelamo po deductive logic kdo kvasi gluposti, kdo pa res razume kaj govori. Jst mislim, da ima Matkič velikrat prav, čeprav omaga pri dokazovanju, Skela ga vedna po kurcu udar. No po drug stran pa ravno zato k ji ne uspe dopovedat, se mu potem nabere in ob prvi (spet) podobni zadevi, ji hotra na hitro zlit, kar mu je še od prej ostalo in navidez zgleda, da ni povezano oz. dejansko ni s konkretno debato, je pa zamik in pa nabranek od prej 🙂

Nimam jaz časa se igračkat tolko cajta po MONu z primerki kot je ona…… to je za laboratorij!

Deductive logic bi ti uporabil? Ženske še logike ne zmorejo kaj bodo z dodatno besedo 🙂

Za tipe na nivoju niso srednja leta prav nic tezavna. Fenomenalna so….

Katera pa so srednja leta za tipe?

ni tok simpl odgovorit, sam načeloma med 35-55, odvisno pa od pleše, sivih las, diagnoze, prognoze, stanje tiča, premoženja…

Druga nek tipično je ukol 45, k si dal že vse skozi, ženo, otroke, šolo, kariero, maš dovolj denarja da si kupiš motor al pa cabrio, te je še dost v hlačah da ga lahko vtikaš v sadove narave oz. pomisliš, če bi morda še malo predal seme, še enkrat… Jasno v mlado deklino, da bi imela lep trebušček.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close