Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › TEŽAVE Z BIVŠO

TEŽAVE Z BIVŠO

Odgovor na objavo uporabnika
Odrasla…, 28.04.2022 ob 14:50

Pozdravljeni. Imam problem, ki me vedno bolj razjeda, sedaj ko sem v drugem stanju. Partnerja sem spoznala na hitro, sedaj sva v vezi 1,5 leta, pred tem v vezi 5 let on in jaz 4 leta. Na hitro sva se spoznala, vselila skupaj po enem tednu, v naju pa se je skozi mešala bivša-oziroma vsaj eno leto, sicer pa se je tudi on k njej skoz vračal in me pogosto primerja z njo (kako je samostojna lepa, finančno neodvisna itd). Težava je v tem, da je isti mesec, ko sva se spoznala želel z njo živet, ji rekel, da jo ljubi, hkrati pa spoznal mene in tako se je nekako začelo. Jaz se nisem dala odgnati, ker je besedno prepričljiv, težava je v tem, da ji vse bolj verjamem, k njej je hodil nazaj še eno leto, če me je varal nisem povsem sigurna, je pa njo in dekle pred njo in še eno pred njo. Jo pa ima vedno v mislih, čeprav menim, da ima rad tudi mene-vsaj tako govori. Zanima me ali se lahko moški spremeni ob otroku ali se delam samo utvare? Ob novici, da sem noseča je bil sprva šokiran, ker je želel še graditi bolj na karieri, pol sem ga pregovorila, da pri 30 bom otroka obdržala, tako da sedaj se ga že veseli. Vmes se je zgodilo nekaj okrog bivše, obogatela je in vse bolj imam občutek, da ga vleče nazaj, ker bi imel bolj lagodno življenje ob njej, čeprav ne more imeti otroka. Da še omenim, da je bila 4 mesece noseča ob meni-kar sem vedela, vendar ji ni stal ob strani? Kaj lahko jaz pričakujem od njega? Menim, da ima bivša vse prav in da prevarant enkrat ostane tak vedno. Kaj menite? Kaj svetujete? Da ne omenim, da ji je jokal še po 4 mesecih, da jo je želel nazaj še do pred novico o nosečnosti. Vse bolj me razjeda, da z mislimi ni pri meni, čeprav mi daje več kot njegovi predhodniki, vseeno imam občutek da je bivša še v mislih, čeprav zdaj nista v kontaktu že nekaj mesecev? kakšne so možnosti o zvestobi in spremembi?

V bistvu si ena kokos.

Zaza, 12.05.2022 ob 19:01

V bistvu si ena kokos.

kokoš? milo rečeno, pri 30 zabita ko zemlja, dobiš kar zaslužiš, čakaj, da se začne drama time s prihodom otroka…ko te bo imel poln kufer, boš tudi ti bivša, njegova težava ali obratno je samo otrok…in ko se dec naveliča poslušat ena ta istih polen, te bo načevljal prej kot ti njega. on bi že bil pri bivši nazaj, verjetno je ta že prišla do pameti in a ne želi. jao ste slovenčki glupi, delate froce brez empatije, zato pa je toliko zavoženih. popušla si, leto dve pa si gotova.

Po enem tednu? ???????? Pol pa nisem več brala V enem tednu grem jest dvakrat v štacuno, ne pa živet s kom. Ne rec da si štajerka. Da ne bo spet kaj v cajtngih.

Špetirji, 13.05.2022 ob 06:51

Po enem tednu? ???????? Pol pa nisem več brala V enem tednu grem jest dvakrat v štacuno, ne pa živet s kom. Ne rec da si štajerka. Da ne bo spet kaj v cajtngih.

Seveda je Štajerka, čakaj kmalu bo v cajtngah, pa e s kmetov so.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close