Tenerife s promocijo sončnega zahoda
Manja 33 in lokacijo si sporočila danes? Žal je to dan prepozno.
Očitno so zmanjšali akontacijo. Ko sva bila na promociji midva z možem, je bila 500€. Ja, res so spretni govorci. Ko sva odhajala domov, sva bila oba navdušena. Doma sem pobrskala po internetu in po branju forumov, me je vse minilo. Takoj sem sestavila odstopno pogodbo in jim jo poslala. Ko pa sem čez par dni dobila njihovo pošto s podatki o apartmaju in rezervaciji potovanja, pa sem ugotovila, da so nam na promociji kazali in predstavljali apartma v Regency Clubu, v resnici pa ti nudijo namestitev v Clubu Marina. Regency Club ti je na voljo čisto slučajno in to izveš šele takrat, ko si že na Tenerifih. Prej ti pa govorijo, da pri njih dobiš točno to, kar ti obljubljajo.
Pot do vračila denarja je bila dolga, po vsej sekiraciji, obračanju na tržno inšpekcijo in zvezo potrošnikov Slovenije, pa sva ostala z dolgim nosom, saj so se spretno izognili vračilom denarja in plačilom kazni zaradi neupoštevanja zakonov. TRR imajo prazen, denar ki ga dobivajo z novimi promocijami pa si očitno kar razdelijo med seboj. Naše inštitucije pa jim nič ne morejo. Če pomislim, kako se je danes zaključila afera Satex, potem je vse jasno.
Mi je žal vseh ljudi, ki jim bodo še nasedli in jim vplačali počitnice.
Bolj kot tole berem, manj mi je jasno, s čim vas namamijo, da na te predstavitve sploh greste? In a vsi kar nosite po par 100 evrov v denarnicah, da kar takoj skeširate zadeve?
Ker če prostovojno nekam greš in nekaj podpišeš in plačaš … ne vem, kaj naj bi tu imela tržna inšpekcija in zveza potrošnikov?
Puhek13
Na žalost sem pres prepozno navedla lokacijo. Glede na to, da imajo to sranje bolj ali manj med vikendi in to v hotelih, bi mogoče mal klicali razne hotele če se v katerem odvijajo te promocije, so pa pod RCA Unikatne sanjske destinacije. V skrajnem primeru oz. če ste že vse ostale variante poskusli, mogoče pa uspe.
Uhhhhh bolj prebiram bolj sem skeptična….tudi naju so premamili z lepo predstavitvijo, vplačala sva apartma na Tenerifih 550€ za 4 osebe RCI – unikatne sanjske destinacije.
Štirinajstdnevni rok je že zdavnaj potekel saj sva bila na predstavitvi že 6.8.2011….razmišljam berem, ne vem kako in kaj,speljali so me na led…denarja vsekakor več ne bom videla, tudi če zdaj odstopim ( do tri mesece seveda z dobro utemeljitvijo, piše v zakonu potrošnikov)…pa sem se odločila…gremo, pa kar bo pač bo pustimo se presenetit.Z možem sva prepotovala že nekaj sveta tokrat gremo cela družina.Res pa je, da imajo vsake oči svojega malarja in srčno upam, da vsi tisti, ki ste pohvalili počitnice preko takšnih in drugačnih “časovnih zakupov” ste povedali iskreno svojo izkušnjo in da se nam ne bo zgodila “misija nemogoče”.
Termina točnega še nismo določili,naša želja je junij-julij 2012 saj po pogovoru z punco v pisarni ( ki po mojem klicu pokliče nazaj,zaenkrat še vedno pokliče) še za toliko naprej pri Raynair-u ni voznega reda…….tako da, čakam.
Ima še kdo željo za podoben termin javite, lahko se malo organiziramo.
Dobrodošle kakršnekoli informacije!
S partnerjem sva bila na promociji letos februarja in se odločila za počitnice na Tenerifih. Tudi midva najprej nisva bila prepričana v kaj sva se zapletla, pa sta naju prijatelja pomirila in skupaj smo se začeli veseliti, da bomo odšli na Tenerife na čudovite počitnice.
Poslali smo jim rezervacijski obrazec, vendar ni bilo nobenega odgovora s strani agencije, zato sem jih po več kot tednu dni poklicala – začuda dobila na telefon ga.Kajo (ga.Martine ni več na agenciji) Zagotovila mi je, da nam bodo odgvorili takoj ko dobijo potrditev termina.
Seveda se cene letalskih kart spreminjajo, zato sem jih ponovno poklicala včeraj – že dva dni jih poskušam priklicati na vse možne telefonske številke, pa so vse TRENUTNO NEDOSEGLJIVE !!
Ali ima morda še kdo podobne težave, saj se Tenerifov trenutno ne veselimo več, ker se bojimo, da je promocija izginila !!!?????
Morda pa ima kdo pravo številko, na katero se oglašajo ? Prosim za pomoč.
Mal si tule preberte.
Kolikor vidim, so o tem pisali že v začetku junija, ampak takih stvari zgleda nihče ne bere, dokler ne naleti na mino.
Ampak verjamem, da bodo prezentacije laufale še kar naprej, ker očitno je še dovolj ljudi, ki verjamejo v obljubljene nagrade in veliko muzike za malo denarja …
Dobila sem odgovor iz SUNSET PROMOTIONS (Tržaška 2, LJ) list iz Hotela Marina Tenerifi, ki naj bi pomenil rezervacijo termina.
27.9.2011 sem jim poslala rezervacijski obrazec, do petka prejšnjega petka ni bilo nobenega odgovora. Vmes sem še dvakrat govorila z njihovo predstavnico ga.Kajo, potem pa je bila številka, objavljena na njihovi internetni strani, ves čas nedosegljiva.
Potem pa v petek dobim to pismo. Skoraj me je kap, glede na to, da ni bilo o njih ne duha ne sluha – na počitnice na Tenerifih smo kar pozabili.
Glede na to, da so se letalske karte od datuma naše rezervacije pa do njihovega odgovora o potrditvi termina (ko je minilo skoraj en mesec !!!!!!; v pogodbi je navedeno, da najkasnje v roku 6 delovnih dni potrdijo rezervacijo v hotelu) bistveno podražile, se sprašujemo, kaj v takem primeru ?
Nikakršnega zaupanja nimam več v to agencijo, jezni smo sami nase, da smo tako naivni, vendar vseeno iščemo rešitev.
Je imel še kdo takšno izkušnjo ?
lp
pozdravljeni,
z možem sva bila na tej prezentaciji ravno včeraj in tudi midva naivno podpisa in plačala aranžma v znesku 550eur.
Celo noč nisem spala in mi ni dalo miru…razmišljala sem o stroških vsega skupaj in dejansko prišla do spoznanja, da je zadeva zgledala preveč lepo. Reprezentanti znajo uprizoriti zelo lepo vzdušje in te z pompoznostjo ovijejo okoli prsta. Res GRAAAAAVEEEEEEEEEEE!!!!
Pol pa nastopi lecitacija za potovanje na Tenerife in plačilo ki mora biti izvršeno takoj, sej se sprašujete…ma kako ste tako nasedli in uplačali na licu mesta? Vam pravim, znajo!
Hvala bogu, da sem danes zgodaj zjutraj malo posrfala na netu in naletela na par, ki je še isti dan reagiral in odšel nazaj na “kongres” ter z grožnjami zahteval denar nazaj.
Takoj sem poklicala v hotel, kjer so imeli včeraj USD – LCI prezentacijo in upala, da jo imajo tudi danes. Receptorka je potrdila, da ravno poteka. Huh!
Z možem sva odvihrala takoooooj z pogodbo in potrdilom vplačila na samo prizorišče in zahtevala odgovornega. Nek anglež je prišel do naju in nas vljudno povabil v drugo pisarno in nas vprašal za razlog odstopa. Z pogovorm pod pretvezo, da sva se premislila, sva zahtevala denar takoj nazaj. Nisva grozila in bila nevljudna, ker sva vedela da firma igra na to karto…blatenje in podobno bi lahko uporabili v njihov prid. Pa sva ustrjala na temu, da je bilo vse nepremišljeno in vseskupaj prehitro podpisano ter , da nama je žal pa da od povračila ne odstopamo. Gospod naju je pustil v sobi z agentko za približno 5 min in se vrnil, ter naju še 1x uprašal če resnično želiva odstopiti. Vrnil nama je denar v znesku 500 eur in obdržal vpisno kvoto za 50 eur, za kar sem se tudi strinjala. Lepo sva se zahvalila in si tudi segla v roko ter odšla. Veste, imela sem srečo in pričakovala drugi odziv.
Bili so vljudni, vendar pa so poskrbeli za to, da nas ostali parčki niso opazili in stvar zelo elegantno rešili. Tako,da vsaj 500eur sva dobila nazaj brez nikakršnega problema. Menim, da sem imela srečo in v bodoče ne bova več nasedala v take potegavščine….žal mi je za ostale ki niso tako lepo rešili zadeve.
Lep pozdrav.
mi še nevemo kdaj bi šli tukaj vmes junij julij avgust nas je 5 članska družina pustil vam bom mejl bubajuhu@gmajl.com pošlite mi kontaktno številko ali mejl pa se čujemo
Ojla , tudi midva bla v soboto na tej prezentaciji in plačala aparma.z 2 odrastla in 3 otroke.Naj bi bil Marina Club.Komentarji so različni.Lepo bi prosila,da se mi javi katera od tistih družin,ki je bila tam z malimi otroki.Bila bi zelo vesela in hvaležna za pomoč.Zelo smo se veselili in sedaj berem to tu gor.
v naprej hvala
heeei.. 🙂
Ker bomo tudi mi z družino odšli na počitnice na Tenerife me zanima če bi mi lahko kdo poslal fotografije hotela,mesta,itd,..
Saj nas zanima ali je res tako kot pravijo.
Prosila pa bi če mi bi lahko poslali fotografije na moj e-mail. : cvar.masa@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.