temica za Matkić, Spider, Marko, Sadni
razlika med najinima starostima je v tem, da sem jaz že prišel do svojih let – kar uspešno … ti se imaš pa možnost še zelo spotikati ☺
da jih boš dosegel … če! sploh pa zdrav!!
pa ko boš mamo pozdravil v mojem imenu jo glrj kakšen “tisti” izraz bo dobila ☺
Sklepam, da se čutijo nagovorjene. Podobno kot si ti sedaj čutil/a potrebo, da napišeš, da te ne briga mnenje drugih. A vseeno pišeš sem svoje mnenje, čeprav naj nikogar ne bi brigalo, kaj si misliš. 😉 V čem je sploh smisel tvojega pisanja, če naj nikogar ne bi brigalo, kaj si nekdo misli? Mogoče nam je pa vseeno le malo mar. :))
razlika med najinima starostima je v tem, da sem jaz že prišel do svojih let – kar uspešno … ti se imaš pa možnost še zelo spotikati ☺
pa ko boš mamo pozdravil v mojem imenu jo glrj kakšen “tisti” izraz bo dobila ☺[/quote]
Kar uspešno ? Haha. Pri tvojih letih jaz ne bom na forumu visel, pa fehtaril anonimne osebe na zasebcu 😀
Sklepam, da se čutijo nagovorjene. Podobno kot si ti sedaj čutil/a potrebo, da napišeš, da te ne briga mnenje drugih. A vseeno pišeš sem svoje mnenje, čeprav naj nikogar ne bi brigalo, kaj si misliš. 😉 V čem je sploh smisel tvojega pisanja, če naj nikogar ne bi brigalo, kaj si nekdo misli? Mogoče nam je pa vseeno le malo mar. :))[/quote]
Izražanje MNENJA o različnih stvareh je za vsakega posameznika zelo pomembno. Tudi sama sposobnost izražanja mnenj. Preveč ovc hodi po tem svetu, brez svojih lastnih stališč in pogledov na karkoli. Takšni ljudje so lahko tudi hitro žrtve raznih manipulacijh, s strani, medijev, politike, sorodnikov, prijateljev, …
Gre tudi za pravico do izražanja mnenja.
To, kar jaz tebi na nek način “očitam”, čeprav ti v resnici ne, ampak samo podajam svoje mnenje, pa je nekaj drugega. Ne gre toliko za izražanje mnenja ampak za dokazovanje, da drugi nimajo prav glede neke zadeve, ki je tako ali tako ne moremo preverit.
Seveda si lahko vsak vzame to pravico in piše “mnenje” o tem, kako je srečen, kako je tisto, kar ima on nekaj več kot tisto, kar ima kdo drug itd. Imaš pravico do tega. Vprašanje pa koliko je to smotrno početje.
Me zanima kako mora bit to človek “nagovorjen”, da druge prepričuje o lastni sreči, ki je nekdo drug itak ne more občutit z njegovimi občutji. Mogoče tako,da sam dvomi vanjo? 🙂
Sori, samo moje mnenje. 🙂
pa ko boš mamo pozdravil v mojem imenu jo glrj kakšen “tisti” izraz bo dobila ☺[/quote]
Kar uspešno ? Haha. Pri tvojih letih jaz ne bom na forumu visel, pa fehtaril anonimne osebe na zasebcu :D[/quote]
ti do mojih let tudi prišel ne boš ☺
btw: kaj pa ti počneš na forumih — pri tvojih letih sem jaz z bejbami ob potočkih delal mlinčke — potem sem pa elektriko pogruntal — ko se je med nama iskrilo ☺
Kar uspešno ? Haha. Pri tvojih letih jaz ne bom na forumu visel, pa fehtaril anonimne osebe na zasebcu :D[/quote]
btw: kaj pa ti počneš na forumih — pri tvojih letih sem jaz z bejbami ob potočkih delal mlinčke — potem sem pa elektriko pogruntal — ko se je med nama iskrilo ☺[/quote]
Ko si ti dedek bil mojih let še internet ni obstajal v Sloveniji 😀
btw: kaj pa ti počneš na forumih — pri tvojih letih sem jaz z bejbami ob potočkih delal mlinčke — potem sem pa elektriko pogruntal — ko se je med nama iskrilo ☺[/quote]
Ko si ti dedek bil mojih let še internet ni obstajal v Sloveniji :D[/quote]
a si nisi zapomnil, ko sem tukaj natipkal, da sem ga na.fu.ka.val — v svetovnem merilu ☺
da ni moj prvi PC (ki sem ga sam sestavin in “oživel”) starejši od tebe ☺ za commodore verjetno še nisi sliša, Sinclair je pa itak pred štetjem za tvojo starost ☺ (takrat smo na kasete snemli programe, ki so jih spuščali na Radiu študent) — kakšni lepi časi, ko so bejbe prosile, da jim kaj poštimamo (v njihovih sobicah ) in so nam jih tačas vlekle pod mizo
a si nisi zapomnil, ko sem tukaj natipkal, da sem ga na.fu.ka.val — v svetovnem merilu ☺
da ni moj prvi PC (ki sem ga sam sestavin in “oživel”) starejši od tebe ☺ za commodore verjetno še nisi sliša, Sinclair je pa itak pred štetjem za tvojo starost ☺ (takrat smo na kasete snemli programe, ki so jih spuščali na Radiu študent) — kakšni lepi časi, ko so bejbe prosile, da jim kaj poštimamo (v njihovih sobicah ) in so nam jih tačas vlekle pod mizo[/quote]
Dvomim, da si ti sploh kdaj v življenju seksal. Tist, ki ima za sabo res tok burno zgodovino, se ne bi s tem hvalil po nekem anonimnem forumu. Daj prikaži se internetni hrošč, prilepi gor svojo sliko, da se ti iz srca nasmejimo 😀
da ni moj prvi PC (ki sem ga sam sestavin in “oživel”) starejši od tebe ☺ za commodore verjetno še nisi sliša, Sinclair je pa itak pred štetjem za tvojo starost ☺ (takrat smo na kasete snemli programe, ki so jih spuščali na Radiu študent) — kakšni lepi časi, ko so bejbe prosile, da jim kaj poštimamo (v njihovih sobicah ) in so nam jih tačas vlekle pod mizo[/quote]
Dvomim, da si ti sploh kdaj v življenju seksal. Tist, ki ima za sabo res tok burno zgodovino, se ne bi s tem hvalil po nekem anonimnem forumu. Daj prikaži se internetni hrošč, prilepi gor svojo sliko, da se ti iz srca nasmejimo :D[/quote]
niti nikoli za tabo … dripec izpod maminega krila ☺
A da jim poštimate računalnik? Commodore? A igrice na kaseto?
Haha, ta je pa dobra! Študentke so še do leta 1996 pisale seminarkse naloge na roke ali pisalni stroj, na naravoslovnih fakultetah pa skoraj do leta 2000. Računalnikov po sobicah vsaj do leta 1997 ni bilo. Ampak takrat so tudi kasete že šle iz uporabe. V času commodore računalnikov, torej krepko pred 1990, ni bilo kaj za poštimat na računalnikih. Mogoče pozneje, ko so se pojavile 386-ke in 486-ke, prej pa zagotvo ne.
Koliko si star, pa jaz ne vem.
Haha, ta je pa dobra! Študentke so še do leta 1996 pisale seminarkse naloge na roke ali pisalni stroj, na naravoslovnih fakultetah pa skoraj do leta 2000. Računalnikov po sobicah vsaj do leta 1997 ni bilo. Ampak takrat so tudi kasete že šle iz uporabe. V času commodore računalnikov, torej krepko pred 1990, ni bilo kaj za poštimat na računalnikih. Mogoče pozneje, ko so se pojavile 386-ke in 486-ke, prej pa zagotvo ne.
Koliko si star, pa jaz ne vem.[/quote]
ojej … tudi v vtičnico vtaknit napajalnik je že “štimanje” – sploh, če te bejba “prosi” tudi za vtikanje v njo ☺
vse ostalo pa — ah, brez veze – če ne veš pač ne veš – lahko pa mamo prašaš ☺
btw: računalniki se niso uporabljali samo za seminarske, diplome tipkati
Koliko si star, pa jaz ne vem.[/quote]
ojej … tudi v vtičnico vtaknit napajalnik je že “štimanje” – sploh, če te bejba “prosi” tudi za vtikanje v njo ☺
vse ostalo pa — ah, brez veze – če ne veš pač ne veš – lahko pa mamo prašaš ☺
btw: računalniki se niso uporabljali samo za seminarske, diplome tipkati[/quote]
A res? Kaj ne poveš! Kaj vse si pa lahko še delal an tako zmogljivem računalniku kot je bil recimo Commodore 64? Igral pacmana? 🙂 Eno uro si pisal program, da ti je preko ekrana poletel balonček, Tako huda in vsestranska je bila ta stvarca. Vse ženske so se z njo ubadale. 🙂
No, samo, da si ti seksal. Oziroma vsaj zdi se ti, da si.
Kar se pa žensk tiče, danes rajši in prej dajo. Tako da preveč domišljije ti vseeno ni treba uporabljat.
nekako ni logično!
lepo si ga zjebal zdaj
saj se mi počasi zdi da sploh to ni en dedek ampak en šmrkavc ki je diplomiral zdaj pa je na zavodu in se dolgočasi 😀
Eh, ti mi pa danes že drugič aplavdiraš. Pa še spol si mi zamenjal. Pazi, da ne boš drastično spremenil svoje mnenje o ženskah v enem samem dnevu.
Ja, ja, vem, lahko bi se registrirala. Ampak je tako bolj zabavno.[/quote]
Oprosti!
Eh, ti mi pa danes že drugič aplavdiraš. Pa še spol si mi zamenjal. Pazi, da ne boš drastično spremenil svoje mnenje o ženskah v enem samem dnevu.
Ja, ja, vem, lahko bi se registrirala. Ampak je tako bolj zabavno.[/quote]
Oprosti![/quote]
ojej … luna je ušla zemlji in je vse narobe … tukaj se pa dva že kljunčkata ☺
Ti si še junfer.
Ti si še junfer.[/quote]
he he he …. da ti se reći pozlatile ☺
ampak res … a dripci ne zastopite da je kdo lahko tangentialno bolj inteligenten od vas???
To ti dam pa čisto prav. Najbolj se seveda hvali Matkič pa Spider pa tudi kak Sadni pa kak Dater. Zdaj je Sadni pojasnil od kje toliko hvale.[/quote]
Res, kdaj sem se jaz hvalil s kolikimi sem seksal ? :> Meni se to preveč primitivno zdi, nimam se nikomur za dokazovat tu gor. Lp hater
To ti dam pa čisto prav. Najbolj se seveda hvali Matkič pa Spider pa tudi kak Sadni pa kak Dater. Zdaj je Sadni pojasnil od kje toliko hvale.[/quote]
Slabo trollanje, poskusi še 1x 😛
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.pic4ever.com/images/shake2.gif[/img]