Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek temica za Matkić, Spider, Marko, Sadni

temica za Matkić, Spider, Marko, Sadni

Bravo.

Ne glede na leta, je že to, da imaš karkoli privarčevanega, pohvalno.

ko boš dosegel 5 mestnocifro pa obišči The Dragota … tam so volne punce, ki ti bodo pomagale, kaj početi s toliko €

hint: http://nightclub.si/

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ko boš dosegel 5 mestnocifro pa obišči The Dragota … tam so volne punce, ki ti bodo pomagale, kaj početi s toliko €

hint: http://nightclub.si/%5B/quote%5D

A tja hodiš? Kok ste tipčki shallow/ena izi bitja, povprečna baba se zvira ob drogu in že mate mokre hlače 😀

hint: http://nightclub.si/%5B/quote%5D

A tja hodiš? Kok ste tipčki shallow/ena izi bitja, povprečna baba se zvira ob drogu in že mate mokre hlače :D[/quote]
tudi – Drago je moto-kolega, pa mu kdaj pa kdaj naredimo kaj posla in reklame ☺
škoda, da tebe ni med nastopajočimi .. bi bila vsaj (pod)povprečna ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

*migam z guzico in sejkam z joski*

To mi deli, to mi deli…… 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Poročeni starci vsi napaljeni, ko je napisala ena, da jih šteje nekaj čez 20. Kolikokrat smo že to doživeli v službi, ko so se takšni stari prdeci slinili za kakšno novo študentko. Srečno poročeni ja hahahaha

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti si pa sline brisal za njimi?….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem se jim samo smejal. To so namreč počeli 2 metra za njo in jo zalezovali z glupimi komentarji, kot npr uufff ta je pa mlada, ja ja ni slaba itd. Ženski pa itak neprijetno in se jim izmikala kolikor se je le dalo. Fora pri teh starinah je ne samo to, da so slinasti ko naletijo na kšno mlado, ampak še pecat ne znajo, pa zaradi tega izpadejo še toliko bolj ogabni, kot sicer. On_ & Nm-3w, sta se našla v mojem prispevku ? :>

Ne
če se kakšne lotim … je “rezultat” v obojestransko zadovoljstvo. In me nič ne moti, če se vsi okoli slinijo ☺
še najbolje pa je, ko kdo od kolegov pristopi in mi čestita kako dober “komad” peljem pod roko ☺ Ker za to gre – da drug drugega spoštujemo in si priznamo “dosežke” ☺
In, ker smo taki, so “naše” bejbe rade v naših družbah. Se počutijo počaščene.

Bi ti še verjel, če ne bi včeraj te napake naredil :>

ti si mi pa zanimiva … a te lahko kontaktiram na ZS??[/quote]

ti si mi pa zanimiva … a te lahko kontaktiram na ZS??[/quote][/quote]

raje exotic vprašaj kako dobro se ji je zdelo, ko je to prebrala ☺
ojej … in kar natipkam na forum je “zdravo za gotovo” vse RES ☺☺☺☺ojej … sine res si na križu zamanj umrl ☻

Nisem se našel, sem pa nekoč delal v trgovini, kjer so bile stranke povečini moški. In so zaposlili eno žensko, ki je znala bit všečna…..
Smo rabili enega samo za to, da je slinast pult brisal…. 😉

Sadni, model, potegni si že kol iz riti al kaj maš tam notri, večina se jih tu zafrkava – nekateri bolj, drugi manj očitno. In humorna opazka še ni slinjenje. Sej, če boš še naprej na mon hodil že ob 8 a.m., se morda še kake finte v levo naučiš. 😀

Pazi, da slučajno ne bom nehal hodit na mon, boš celo tovarno robčkov ponucala.

čisto resno: a si sposoben iz čiste zajebancije al ipa zato, da utemeljiš svoj PRAV naredititi sam.om.r?? Vsaj internetni!! .. evo ti izziv!!

bizgec ☺ če se še kje, kdaj pojavši ☺

Ne
če se kakšne lotim … je “rezultat” v obojestransko zadovoljstvo. In me nič ne moti, če se vsi okoli slinijo ☺
še najbolje pa je, ko kdo od kolegov pristopi in mi čestita kako dober “komad” peljem pod roko ☺ Ker za to gre – da drug drugega spoštujemo in si priznamo “dosežke” ☺
In, ker smo taki, so “naše” bejbe rade v naših družbah. Se počutijo počaščene.[/quote]

Ah kje jz bi tko izpeljala ta pogovor pa slinjenje in opazko da bi vse izpadl na duhovit nacin, nobene neprijetne tistine, zafarbanega izraza itd.
ce pokazes da se ne znajdes v situaciji prej izpades kot “naivna mlada zategnjena neizkusena studentka”,kot pa ce se znas dat na njihov nivo in jim parirat na humoren nacin da ugotovijo da pa le nisem bav bav in se da z menoj izpelat raznorazno debato in da nisem samo za slint se “za hrbtom” 🙂

Nm -3w : ja itak tok se mi je zdel da mas ze na pvt mojo fotko hahaha 🙂

sadni : nism “samo” nekaj cez 20.

ok.

kaj pa če je …. katastrofa na tem forumu???
da se tile nad_osebki iz naslova (razen Markota) tukaj kurijo, praktično flodrajo in onegavijo …
z nekimi posesivnimi, izkoriščevalskimi, z nikakršnimi postavami … ženščinami?
In so padli v zanko – proti vsem svojim načelom, idejam, prepričanjem

Zakaj pa samo oni? A Markova Petra, ki dviguje uteži, je preverjeno missica?

Slučajno vem, da ni. 🙂

Ženska ne rabi bit misica, da je lepa. Včasih je ravno na teh izborih slabša izbira, kot na sosednji ulici. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Slučajno vem, da ni. :)[/quote]
zgrešen point … gre za tipčke, ki so v katastrofi ☺

Slučajno vem, da ni. :)[/quote]
zgrešen point … gre za tipčke, ki so v katastrofi ☺[/quote]

Priznam, nisem razumela v čem je point. Piši preprosto za preproste ljudi. 🙂

Slučajno vem tudi, da vsi omenjeni “niso v katastrofi”.

Kaj je Nm-3w, se še nisi sprijaznil s starostjo ? Haha

Je že v redu. Če je tebi res najlepša, ženska tvojega srca,ni nobene potrebe po tem, da to dokazuješ celemu svetu in jih prepričuješ v nekaj, kar je samo tebi vidno, dosegljivo, dano občutit. Zakaj bi sploh moral še kdo delit to prepričanje? Saj ne deli z vama mrvic vajinih piškotov. 🙂

Ne vem pa zakaj se včasih kdo tako zelo trudi drugim pokazat, jih prepričat, da je njegovo najboljše.
Kaj te briga, kaj drugi mislijo, če sam resnično verjameš, da imaš doma zaklad.
Isto velja za petro x, ki se je prišla blamirat sem in dokazovat svoj obstoj par forumskim gobezdalom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close