Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tema za učiteljice slovenskega jezika

Tema za učiteljice slovenskega jezika

Meni deluje kot ta junak:
http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g

Čeprav je v tej temi (še) spodoben…. :)))[/quote]

To naj bi bilo smešno?

Meni deluje kot ta junak:
http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g

Čeprav je v tej temi (še) spodoben…. :)))[/quote]

To naj bi bilo smešno?[/quote]
V bistvu je tragikomično.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To naj bi bilo smešno?[/quote]
V bistvu je tragikomično.[/quote]

Meni bolečina (fzična, psihična, vseeno) ni nikoli bila komična.

Je On predstavil Sadnega kot nesposobnega s tem predlogom. Kot totalnega bedaka.

Mi to ni všeč. Tudi če se sklicujemo na resnico, bi vseeno pričakovala nekaj več osebnega dostojanstva On-a. Se mi zdi to vseeno bolj podlo kot direktno norčevanje, napadanje… Sadnega.

Oprosti On, ampak od nekoga starejšega vseeno “pričakujem” večjo “modrost” kot od takšnega “otroka” kot je Sadni.

Je On predstavil Sadnega kot nesposobnega s tem predlogom. Kot totalnega bedaka.

Mi to ni všeč. Tudi če se sklicujemo na resnico, bi vseeno pričakovala nekaj več osebnega dostojanstva On-a. Se mi zdi to vseeno bolj podlo kot direktno norčevanje, napadanje… Sadnega.

Oprosti On, ampak od nekoga starejšega vseeno “pričakujem” večjo “modrost” kot od takšnega “otroka” kot je Sadni.[/quote]
Resnica je pogosto boleča, It. Sicer se jo da predstavit na različne načine, ampak včasih jo je komu treba pokazat s prstom, direktno, čeprav učinka verjetno zaradi tega ne bo. Ali pa… nikoli ne veš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma On_ spričo svojega znanja o prehrani domačih živali in menda reklamnih špekulacij, kako bo znal biti dober oče in partner, ki bo v vsem delal prav, nima nekega občutka za empatijo in pač tega, da v življenju največ štejejo stvari, ki jih imajo priliko spoznati blagoslovljeni izbranci. Namreč to, čemur se pomehuje tukaj, se je res zgodilo, issue sicer ni bila noga ampak roka, in to po petih dneh.
http://www.imdb.com/title/tt1542344/

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Oprosti On, ampak od nekoga starejšega vseeno “pričakujem” večjo “modrost” kot od takšnega “otroka” kot je Sadni.[/quote]Oprostim 😉

Risanka je res brutalna (ne samo ta) prikazuje pa ubogega jelenčka drvarja ki kljub trudu kako bi se rešil “sfali” in si odbije napačno nogo.
Tudi gospod Sadni ima podobne “izpade” in kljub trudu, ki ga vlaga v to, da bi svet postal boljši se njegovo žrtvovanje (skoraj vedno) izpridi…. :(((
Upam, da smo gledali isto stvar 😉 :))))

Katjenka od tebe sem pričakoval nekaj več plastičnosti pri razumevanju (mojih) pisarij po forumih.
Kaj si ti to vdahnila v tvojem laboratoriju?
Dej skašljaj se, globoko vdahni. 😉 :))))

Oprosti On, ampak od nekoga starejšega vseeno “pričakujem” večjo “modrost” kot od takšnega “otroka” kot je Sadni.[/quote]Oprostim 😉

Risanka je res brutalna (ne samo ta) prikazuje pa ubogega jelenčka drvarja ki kljub trudu kako bi se rešil “sfali” in si odbije napačno nogo.
Tudi gospod Sadni ima podobne “izpade” in kljub trudu, ki ga vlaga v to, da bi svet postal boljši se njegovo žrtvovanje (skoraj vedno) izpridi…. :(((
Upam, da smo gledali isto stvar 😉 :))))

Katjenka od tebe sem pričakoval nekaj več plastičnosti pri razumevanju (mojih) pisarij po forumih.
Kaj si ti to vdahnila v tvojem laboratoriju?
Dej skašljaj se, globoko vdahni. 😉 :))))[/quote]Nisem prav dolgo gledala, ker sem se vmes onesvestila, krvi pač ne prenašam, avtoagresija v psihološkem smislu mi je bližja :)))
Ne resno, menda je bil kloroform, zaradi katerega že celo pomlad ne morem spati :)))
Sicer pa naj ti bo, ker je bila risanka 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Upam, da je bil kdo poleg in ti je pomagal pri tvoji nezavesti preventilirat pljuča….;)
Vidiš kako je to, kljub temu da poznaš večji del teorije o atomih, kako in s kom se vežejo v kakšne spojine, te “preseneti” in pomoliš nos tja kjer ne bi smela in (še vdahneš).
Pa vedela si, sedaj imaš še izkušmjo… 😉

Kako to da kemičarki po profesiji dela težave kemija med spoloma, oz ji je tolikšna neznanka? 😉 :))

Ps
Pa prevedi že tist podpis, vidiš da je tema o slovenskem jeziku ;))

Ni kri, je bil kečap. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close