Tema za humor, sale in vice…
Ide Mujo Mostarom i vidi Tarzana kako se sprema skoćiti s mosta u Neretvu.
-Nemoj skakat majke ti,ima kod nas dole puno školjki,…obrati se Tarzanu.
-Ja sam Tarzan,kralj svih životinja i ne bojim se ni lavova ni tigrova pa ni ti vaših školjki.
Reče Tarzan,skoči,napravi dvostruki salto i ne izranja 5 minuta.
Izlazi sav krvav i pita Muju:
-Majke ti,kakve su vam to školjke tamo dole?
Veli Mujo:
-Pa imaš dvije od wc-ja,jednu od fiće,jednu od lade…
Mož odnese prazne pločevinke v smetnjak,ko pride mimo poštar in prav:Ste mel pa lepo fešto,škoda,da nisem bil zraven..
Bolš zate,da te ni blo…pravi mož.
Zakaj?…vpraša poštar.
Smo se igral igrico “kdo sem jaz”.Moški smo se slekli do golega,pokrili z rjuho in jo dvignili sam tolk,da se je videl naš junak.Ženske so pa nato ugibale ,kdo je..
“Ja in…?
……..tvoje ime je padlo osemkrat..
Saška je imela male prsi,zato je šla k doktorju Novaku po nasvet,
kako naj si jih poveča.Svetoval ji je:
“Vsako jutro po prhanju podrgnite svoji bradavički in recite:tingeltangel moje broške,jaz bi rada večje joške.”
Saška je nekaj mesecev masirala svoje prsi in zadeva je resnično začela delovati,zrasle so ji čudovite prsi.
Nekega dne pa je prepozno vstala in se je šele na avtobusu spomnila na jutranji obred.Ke ni hotele izgubiti svojih čudovitih prsi,je obred opravila kar sredi avtobusa in rekla:tingeltangel moje broške,jaz bi rada večje joške.
Fant,ki je sedel v bližini se ji je nasmehnil in vprašal:Ali morda hodite k doktorju Novaku?
-Kako pa veste?
Fant ji odgovori: Tika taka moja urca,jaz bi rabu večga kurca..
Dolaze Mađar i Mujo u policiju.Mađar prijavljuje nestanak svoje a Mujo svoje žene.
Dežurni policajac traži podatke i opis prvo od Mađara.
-Moja dragi Juliška ima plava kosa,velike grudi,prćasto nos,sočno usta,tanko struk,lepe oko,butine tako dobri,ćvrsto pozadina.
Dežurni sada pita Muju za podatke o njegovoj ženi a Mujo će:
-Ma kakva Fata,idemo tražiti Julišku!
Starejši gospod se pelje z avtobusom,ko na postaji vstopi mlad punker z oranžnimi,zelenimi in rumenimi lasmi.Naenkrat mulc ugotovi,da starec bulji vanj in ga zato vpraša:
“Kaj je,stari?A ti pa nisi nikoli naredu nič divjega,ko si bil mlad?”
Starec:”Enkrat sem pofukal papigo,pa se zdaj sprašujem,če si moj sin?
Žena pripravi presenečenje za moža in ga povabi v nočni bar. Vratar pozdravi živjo Lojze.
-0d kje te pozna ?
-pri nas je zaposlen, tu pa honorarno dela.
Pride kelnarca in reče živjo Lojze kaj prinesem ?
– kako te pa ona pozna ?
-od sodelavca hčerka je
Pa pride pomanjkljivo oblečena gospodična, sede na kolena in reče živjo Lojze.
Žena jezna odvihral gen, sede v prvi taksi, on za njo.
Taksist : Lojze vse živo si že imel, tako divje pa še ne
Forum je zaprt za komentiranje.