Tašča v copatih h meni ne bo hodila
Ko sem spoznala partnerja, je ravno začel z zidanjem hiše. Zidal je na vrtu svojih staršev, v idilični majhni vasici, skoraj odrezani od sveta. Takrat se mi je vse zdelo tako romantično. Najine veza je postajala resnejša, s tem pa zloveščost tašče vedno večja. Ni me marala, jaz pa tudi nisem skrivala, da ji prav zelo naklonjena nisem. Neprestano me je primerjala z bivšo mojega partnerja, vse kar sem naredila bi ona naredila bolje, vtaknila se je v vsako mojo izjavo. Pa sem si mislila, bom jaz tebe že zdresirala. No, s partnerjem sva na pol že vseljena v hišo, malo nama je pri dokončni vselitvi ponagajala korona.
Tukaj pa se začne moja nočna mora. Nekajkrat se mi je zgodilo, da so bile moje osebne stvari v omari in predalih postavljene drugače, kot to postavim sama, golaž, ki je od prejšnjega dne čakal v hladilniku, je bil čisto preveč pekoč, z mize je bil prestavljen likalnik, pa še bi lahko naštevala. Prvo na kar sem pomislila je, da se mi je zmešalo. Potem pa le povem partnerju in mi pravi, da verjetno je bila mama, saj imam ključe od hiše. Tašča! Pa sva se pomenila s partnerjem, da to ni vredu, da njegova mama h nama hodi kadar se ji zljubi. Če bi živela toliko dlje, da ona ne bo mogla v copatih do naju priskakljati, se to sigurno ne bi dogajalo tako pogosto. Nekako se je strinjal z mano. Mami pa ni želel sam postaviti omejitve, da se mora za obisk napovedati in da v najino hišo nepovabljena nima vstopa. Malo ga daje slaba vest, saj mu je mama parcelo na kateri stoji hiša, podarila.
S taščo ne bi bila rada smrtna sovražnica, saj živimo kot sosedje, zato sem se stvari lotila urejati po svoje. Tako, da bo volk sit in koza cela.
Zamenjala sem ključavnico in to za tisto na prstni odtis. Sem ji rekla, da je tako varnost največja, žal pa deluje la na prstne odtise stanujočih. Ji revi še danes ni čisto jasno kako deluje, z vsemi prsti probava in tudi stare ključe še vtika v ključavnico. Jaz pa se samo smejim. Končno imam v hiši zasebnost. Taščica fu.k you!
Tole vse skupaj zveni precej nehvaležno od tebe. Pa še sina na silo od mame ločuješ. Zakaj bi sin ne bi smel pustiti, da mam h njemu hodi. Saj sta vendar družina. Res te ne razumem. Na taščin račun sta imela kam hišo postavit, ti pa takole. Sram naj te bo. Nehvaležnica! Pa še norca se delaš iz boge gospe.
A veš, da sem še sama nase ponosna, ker sem se tega spomnila.
Jo je prav zanimivo opazovati kaj počne, da bi v hišo prišla. Jo vidim preko kukala. Za pop..dit hecno. Je pa res, da se zdaj lažje smejiem, ker sem se je neka način odkrižala zdolgočasene, žlehtne in firbćne babnice.
[/quote]
Ja, ja, seveda, kar sanjaj dalje oz provociraj, hehehe. Prej je nikoli ni bilo, ko si bila ti doma, ker si videla samo premetane stvari, zdaj pa vedno hodi, ko si ti v bajti in revica naenkrat ne ve, da si doma in da lahko samo pozvoni.:))) Daj ti komu drugemu bučke prodajaj.
Ja, ja, seveda, kar sanjaj dalje oz provociraj, hehehe. Prej je nikoli ni bilo, ko si bila ti doma, ker si videla samo premetane stvari, zdaj pa vedno hodi, ko si ti v bajti in revica naenkrat ne ve, da si doma in da lahko samo pozvoni.:))) Daj ti komu drugemu bučke prodajaj.
[/quote]
jep, malo se je zaštrikala v svoji provokaciji
zdaj bo hitro popravljala, da ima kamero, ne kukalo
Na mon-u tako radi serjete po taščah, da je to že pravi dolgčas. Pa poslušajte še eno iz nasprotnega tabora.
Sinova nesposobna papka ( pa ne po meni), oba doma. Eden v pregovorno praznem nadstropju, zgrajenem za vsak slučaj še od mojih staršev. Drugi nekaj zmašil in spopal iz kleti. Jaz pa ne sredi teh svinj. Higiena, red, ubi bože. Možnost lastnega vhoda sicer je,a na račun že tako majhne stanovanjske površine, pa še moja penzija ni nič kaj primerna za te posege.
Oba dobila od vseh najbolj usekanih bab v Sloveniji prave terne. Ena hujša od druge. Oba papka kar naprej na mojih vratih. Enkrat od zgoraj enkrat od spodaj. Moka, čebula, česen, žarnice, kabli, bor mašina … O yebo te …
Zdaj v času korone živa groza. Ena familija čist presrana, druga totalno piš me v uh. Jaz pa naj balansiram, čistim razkužujem in predvsem vzdržujem vse.
Nepremičninski agenti so mi dali tako malo upanja na vsaj za silo smiselno prodajo, da moram ostati v tej štali. Najem oskrbovanega stanovanja je zame predrag. Za DSO sem pa še čisto premlada.
Me vsaj enkrat na teden prime, da bi vse štiri z vsem njihovim podmladkom vred zabrisala ven. Pa naj enkrat probajo kaj je življenje. A še to, obe kukr tamladi imata starše z dovolj praznimi nepremičninami, da bi se lahko naseli tam. Ena pravi, da bi se raje ubila kot šla h gospodovalni mami. Druge pa zaradi zanikrnosti njena mati ne bi sprejela.
Evo pa imate še drugo stran medalje.
Sinovi s mam celo življenje ne morejo mam za kikle držat, mam pa ne morejo sinov v krempljih imeti in igrati na njihova čustva, ker jim je dolgčas, so vdove, imajo nesposobne moževe,… Mame naredijo sinove pretirano odvisne od njih, sine ni sposoben ustvariti normalne veze z žensko in tako spet pride v objem čustvene manipulatorke mame. Saj veste kako gre zgodba z Ojdipovim kompleksom?
Forum je zaprt za komentiranje.