Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Taprav tip nad 30+ mora biti plešast oz. se mu mora pleša vsaj začeti delati

Taprav tip nad 30+ mora biti plešast oz. se mu mora pleša vsaj začeti delati

Pa kaj imamo moški z dedki?
Dobro… res bomo nekoč najbrž dedki (vsaj na pogled)… pa vseeno?!?

Ja, pol pa v jok na forum. 🙂

Ja, pol pa mi tukaj jokcamo, pa nobenga nikjer, ki bi nas potolažil :)))

Kje si se potepal zadnje dni?

Kje si se potepal zadnje dni?[/quote]
Mogoče je tolažil angela Gabrijela, ker mu gre na jok, ko vidi, kaj vse vse dogaja na tem svetu.

Jaz pravim, da vedno najdemo sebi primernega. Saj se v napačnega ne moremo zaljubiti.
Saj ljubezen ne sprašuje naših želja in našega egota, ampak je odsev našega resničenga stanja. Zato pa preko partnerja spoznamo kdo v resnici smo.
V sebi odkrijemo tisto, kar smo želeli skriti pred sabo in drugimi….A v partnerstvu padejo maske.

Kje si se potepal zadnje dni?[/quote]

Pri sestrah Magdalenkah se je duhovno očiščeval. Saj je je prišel nazaj kot drug človek, s posebnim svetniškim žarom. Nisi opazila njegove avre? Verjetno ne, ker nisi preveč poduhovljen človek. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hmmm, ko preberem tole… mi res ni jasno, kaj je bila včeraj tista tema na SČ zate. Res mi ni jasno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmmm, ko preberem tole… mi res ni jasno, kaj je bila včeraj tista tema na SČ zate. Res mi ni jasno.[/quote]
Ker ne poznaš ozadja.
Začelo se je pred par meseci, ko je bila neka tema o tehnični stvari. In tista ženska je na vsak način hotela pokazati, da ima ona prav in se bolj razume v tehniko, kot pa jaz. Seveda pa ni imela prav, kar so potrdili še drugi.
Me je zaradi neke mržnje že večkrat napadala in me obtoževala za neka dejanja, ki jih sploh nisem naredil ali napisal. Pod isto temo se pojavlja pod različnimi imeni in hoče pokazati, da je njena resnica prava.

Hmmm, ko preberem tole… mi res ni jasno, kaj je bila včeraj tista tema na SČ zate. Res mi ni jasno.[/quote]
Ker ne poznaš ozadja.
Začelo se je pred par meseci, ko je bila neka tema o tehnični stvari. In tista ženska je na vsak način hotela pokazati, da ima ona prav in se bolj razume v tehniko, kot pa jaz. Seveda pa ni imela prav, kar so potrdili še drugi.
Me je zaradi neke mržnje že večkrat napadala in me obtoževala za neka dejanja, ki jih sploh nisem naredil ali napisal. Pod isto temo se pojavlja pod različnimi imeni in hoče pokazati, da je njena resnica prava.[/quote]

Pravzaprav pojasnila nisem pričakovala iz tvoje strani, pa vseeno hvala. Mnenje imam tako ali tako ustvarjeno… S tistim postom pa je dotična največ povedala o sebi. Tako da ‘Go Robi’! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ker ne poznaš ozadja.
Me je zaradi neke mržnje že večkrat napadala in me obtoževala za neka dejanja, ki jih sploh nisem naredil ali napisal. Pod isto temo se pojavlja pod različnimi imeni in hoče pokazati, da je njena resnica prava.[/quote]

Pravzaprav pojasnila nisem pričakovala iz tvoje strani, pa vseeno hvala. Mnenje imam tako ali tako ustvarjeno… S tistim postom pa je dotična največ povedala o sebi. Tako da ‘Go Robi’! :)[/quote]

Nisem vedela, da padaš na floskule in tisto o maskah je niz nekih pavšalnih lepozvočnih stavkov, ki ne pomenijo nič.
Robi ima tako kot vsi navadni ljudje dva obraza in zna biti tudi nesramen – če veš, da imaš prav, napišeš enkrat in je, provokacije te ne morejo spraviti iz tira – in kot moderatorja te tudi ne bi smele. Saj znamo drugi tudi brati in razmišljati.

In če lahko vprašam, zakaj ta forum sploh rabi moderatorja oz. kakšna je tvoja vloga, Robi? Da oživljaš pomenke?

Kako pa veš, da znam biti nesramen ?

Saj me ne ne spravijo iz tira. Ne izgubljam živcev, ampak se ob raznih žaljivkah smejim.
Moja vloga ni nič drugačna, kot vloga ostalih.

Priznam, da sem rabila dolgo, da sem skapirala kaj si mislil 🙂
Ja, narečja so zapletena zadeva :). Sploh, če ne znaš napisat tako kot se izgovori (mislim ded, ki ni dedek :)).

Dobro… res bomo nekoč najbrž dedki (vsaj na pogled)… pa vseeno?!?[/quote]

Dobro… res bomo nekoč najbrž dedki (vsaj na pogled)… pa vseeno?!?[/quote][/quote]

ded = dec = dedc = tip = moški = ………… 🙂

ja, ja, pa ta prav ded, dec… je mišljeno v ljubkovalnem smislu. Tak taprav 🙂

baba je pa baba.konc!!

Nisi lezbijka. Obožuješ temne (črnske) velike in trde kurce in prav je tako.
S tvojim navdušenjem nad veliki in trdimi črnskimi kurci ni prav nič narobe. Za take kurbetine kot si ti so črnski porivači vedno inn.

Ali veliko seksaš s črnci? Si z njimi že imela kakšen gangbang?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close