Taprav tip nad 30+ mora biti plešast oz. se mu mora pleša vsaj začeti delati
Mah, jst sm ti čist navadna japkica. Glavno, da si me razumel… pa tudi če me zbadaš. 😉
Mislim pa, da bi se lahko oba kaj naučila glede slovnice. Tudi ti. 🙂
Razumem, da imava povsem drugačne izkušnje. Človek vedno govori iz svojih izkušenj in iz sebe oz. svojih vrednot. Ne maram pa posploševanja, ker s tem človek omejuje predvsem sebe. In če moški razmišlja in izbira med žensko in psom… hmmm, pač ostanem brez besed, ker so vse besede odveč. Jaz pač psa in moškega ne primerjam.
A žensko se izbere? Ali ima mogoče kakšno besedo pri tem? Ali preprosto plačaš in dobiš knjižico cepljenja? 😉
PS; Ko izbiraš, vedno primerjaš… in na podlagi tega, potem izbereš. Hočeš, nočeš…
Razumem, da imava povsem drugačne izkušnje. Človek vedno govori iz svojih izkušenj in iz sebe oz. svojih vrednot. Ne maram pa posploševanja, ker s tem človek omejuje predvsem sebe. In če moški razmišlja in izbira med žensko in psom… hmmm, pač ostanem brez besed, ker so vse besede odveč. Jaz pač psa in moškega ne primerjam.[/quote]
Jaz tudi ne…Psi so preveč dlakavi…:)
Jaz mislim, da živali ne spadajo v hišo..Ženska pa definitivno spada v hišo…Še najbolj pa na posteljo….:)
Kaj pa ženske, ki živijo s tipi…A potem živijo z nepravimi ?
Kakšen pa bi bil “pravi” ?[/quote]
Ittak da živijo z nepravimi
Pravi ne vem kakšen bi bil ker ga nisem še srečala:)))[/quote]
Zala, a prava ženska pa obstaja??? 🙂
Razumem, da imava povsem drugačne izkušnje. Človek vedno govori iz svojih izkušenj in iz sebe oz. svojih vrednot. Ne maram pa posploševanja, ker s tem človek omejuje predvsem sebe. In če moški razmišlja in izbira med žensko in psom… hmmm, pač ostanem brez besed, ker so vse besede odveč. Jaz pač psa in moškega ne primerjam.[/quote]
Jaz tudi ne…Psi so preveč dlakavi…:)
Jaz mislim, da živali ne spadajo v hišo..Ženska pa definitivno spada v hišo…Še najbolj pa na posteljo….:)[/quote]
Mmmmm, meni so pa kosmatinčki všeč. 🙂 Se pa absolutno strinjam, da niso za na posteljo. :)))
Zala, a prava ženska pa obstaja??? :)[/quote]
Vprašanje je napačno postavljeno…Moraš vprašati moškega…:)[/quote]
Hmmm, če vprašam moškega111, odgovor tako ali tako že vem. Če vprašam tiste, ki jih poznam, tudi načeloma poznam odgovor. Zanima me pač Zalin.
Vprašanje je napačno postavljeno…Moraš vprašati moškega…:)[/quote]
Hmmm, če vprašam moškega111, odgovor tako ali tako že vem. Če vprašam tiste, ki jih poznam, tudi načeloma poznam odgovor. Zanima me pač Zalin.[/quote]
Seveda obstaja.Jaz:))
hecam se da me ne bi začeli napadat
Ne vem če obstaja,mislim da ne
Seveda obstaja.Jaz:))
hecam se da me ne bi začeli napadat
Ne vem če obstaja,mislim da ne[/quote]
Zala, v vsakem hecu je vsaj pol resnice… 🙂
Se bom še jaz vrinil… Obstaja, seveda. In ne samo ena.[/quote]
E bravo Rok! Ravno tako razmišljam jaz. Obstaja torej tudi pravi moški. In ne samo en. 🙂
Le vsak za vsakega ni pravi. Tu vendar ne govorimo o idealih.
Forum je zaprt za komentiranje.