Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Taprav tip nad 30+ mora biti plešast oz. se mu mora pleša vsaj začeti delati

Taprav tip nad 30+ mora biti plešast oz. se mu mora pleša vsaj začeti delati

Spregledajo slepci-prezrla verjetno? Ne draga moja samo kot kaže ne veš kdaj mislim resno in kdaj se šalim. Odločitev o tem pa prepuščam posamezniku. Ok naj ti bo 🙂

Mah, jst sm ti čist navadna japkica. Glavno, da si me razumel… pa tudi če me zbadaš. 😉
Mislim pa, da bi se lahko oba kaj naučila glede slovnice. Tudi ti. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma, neeeee. Želel sem ti le prikazati da lahko vsak dobi lekcijo. Jaz priznam da ne razumem žensk, no bodi prepričana da velja tudi obratno. Midva sva dober dokaz.

Žensk niti ne poskušaj razumeti….Lahko pa jih poskušaš ubogati…:)
Ko jih boš upošteval, se bosta razumela.

Razumem, da imava povsem drugačne izkušnje. Človek vedno govori iz svojih izkušenj in iz sebe oz. svojih vrednot. Ne maram pa posploševanja, ker s tem človek omejuje predvsem sebe. In če moški razmišlja in izbira med žensko in psom… hmmm, pač ostanem brez besed, ker so vse besede odveč. Jaz pač psa in moškega ne primerjam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni bila primerjava ampak izbira. Velika razlika 🙂

Kolikokrat moram še povedat…tapravega tipa ni, ne obstaja!!!
Je pa res da se vedno več tipov brije ker ugotavljajo da postajajo plešasti he he

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

A žensko se izbere? Ali ima mogoče kakšno besedo pri tem? Ali preprosto plačaš in dobiš knjižico cepljenja? 😉

PS; Ko izbiraš, vedno primerjaš… in na podlagi tega, potem izbereš. Hočeš, nočeš…

IZBIRA ali želiš ob sebi ČLOVEKA ali ŽIVAL. Dovolj natančen 🙂

Kaj pa ženske, ki živijo s tipi…A potem živijo z nepravimi ?

Kakšen pa bi bil “pravi” ?

Reče se hišnega ljubljenčka, ne žival…:)

Kakšen pa bi bil “pravi” ?[/quote]

Ittak da živijo z nepravimi
Pravi ne vem kakšen bi bil ker ga nisem še srečala:)))

Razumem, da imava povsem drugačne izkušnje. Človek vedno govori iz svojih izkušenj in iz sebe oz. svojih vrednot. Ne maram pa posploševanja, ker s tem človek omejuje predvsem sebe. In če moški razmišlja in izbira med žensko in psom… hmmm, pač ostanem brez besed, ker so vse besede odveč. Jaz pač psa in moškega ne primerjam.[/quote]
Jaz tudi ne…Psi so preveč dlakavi…:)

Jaz mislim, da živali ne spadajo v hišo..Ženska pa definitivno spada v hišo…Še najbolj pa na posteljo….:)

Kakšen pa bi bil “pravi” ?[/quote]

Pravi ne vem kakšen bi bil ker ga nisem še srečala:)))[/quote]

Zala, a prava ženska pa obstaja??? 🙂

Razumem, da imava povsem drugačne izkušnje. Človek vedno govori iz svojih izkušenj in iz sebe oz. svojih vrednot. Ne maram pa posploševanja, ker s tem človek omejuje predvsem sebe. In če moški razmišlja in izbira med žensko in psom… hmmm, pač ostanem brez besed, ker so vse besede odveč. Jaz pač psa in moškega ne primerjam.[/quote]
Jaz tudi ne…Psi so preveč dlakavi…:)

Jaz mislim, da živali ne spadajo v hišo..Ženska pa definitivno spada v hišo…Še najbolj pa na posteljo….:)[/quote]

Mmmmm, meni so pa kosmatinčki všeč. 🙂 Se pa absolutno strinjam, da niso za na posteljo. :)))

Aha, torej potem izpade tudi možnost izbire MOŠKI? :)))) Ker sem že mislila dati nasvet, ko imaš tolko proti ženskam… 😉

Pravi ne vem kakšen bi bil ker ga nisem še srečala:)))[/quote]

Zala, a prava ženska pa obstaja??? :)[/quote]
Vprašanje je napačno postavljeno…Moraš vprašati moškega…:)

Zala, a prava ženska pa obstaja??? :)[/quote]
Vprašanje je napačno postavljeno…Moraš vprašati moškega…:)[/quote]

Hmmm, če vprašam moškega111, odgovor tako ali tako že vem. Če vprašam tiste, ki jih poznam, tudi načeloma poznam odgovor. Zanima me pač Zalin.

Vprašanje je napačno postavljeno…Moraš vprašati moškega…:)[/quote]

Hmmm, če vprašam moškega111, odgovor tako ali tako že vem. Če vprašam tiste, ki jih poznam, tudi načeloma poznam odgovor. Zanima me pač Zalin.[/quote]

Seveda obstaja.Jaz:))
hecam se da me ne bi začeli napadat
Ne vem če obstaja,mislim da ne

Ne vem če obstaja,mislim da ne[/quote]

Zala, v vsakem hecu je vsaj pol resnice… 🙂

Ne vem če obstaja,mislim da ne[/quote]

Zala, v vsakem hecu je vsaj pol resnice… :)[/quote]

To tudi jaz vedno pravim:)))

Se bom še jaz vrinil… Obstaja, seveda. In ne samo ena.

Zala, pravi moški obstaja. Prava ženska ne obstaja, razen če ni tista ki prepozna pravega moškega. 🙂 Danes, če bi sam angel Gabriel prišel na zemljo, bi ženske hodile mimo. Na žensko se sploh ne moreš zanesti. Drugega pa nimamo.

tadej, kaj pa bi ženske počele z angelom Gabrijelom?
Me se raje obrnemo za kakim dedom 🙂

Se bom še jaz vrinil… Obstaja, seveda. In ne samo ena.[/quote]

E bravo Rok! Ravno tako razmišljam jaz. Obstaja torej tudi pravi moški. In ne samo en. 🙂
Le vsak za vsakega ni pravi. Tu vendar ne govorimo o idealih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close