Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SUPERNOVA NOVA GORICA

SUPERNOVA NOVA GORICA

Zanima me ali bo v Supernovi športna trgovina Sport 2000 in ali je danes že odprta.

Ravno kar sem prišla od tam, sport 2000 (zdaj sport direct/direkt) je odprt cene so ugodne kot zmeraj, ni posebnih popustov ob otvoritvi. Poleg tega pa je gužva neverjetna sam nakupovalni center pa precej majhen.

kolk se je tam pilo danes…

Zanimivo to kreganje okoli lokacije Ikeje.. center sveta res ni v NG in nam ni težko iti par korakov čez mejo, pa tudi do LJ ne če kaj potrebujemo.. je pa težko ljubljančanom iti kamorkoli in bi radi imeli vse pri riti.. še morje.. no, do tega pa le morajo v strnjenih kolonah vsak vikend.. tipično!

Priznam, da bi se veliko raje kot v Graz (400km) ali Klagenfurt (180 km) peljala v Ikeo v NG (200km), še posebno, če pri tem podpiram zaposlovanje Slovencev!

se podpišem pod tole.

No, jaz sem bila včeraj na ogledu, ampak res samo na ogledu, ker kupit tako ali tako ni moč nič.

Trgovine: mercator, optika klarus, two way, neka športna trgovina, manikura, neka trgovina z bižoterijo, goriška lekarna, DM. To se mi zdi, da je več al manj zaenkrat vse.

Skratka, jaz sem bila zelo razočarana.
Kje sta Muller, Zara,…?

Ma nikoli niste zadovoljni. Do 1.septembra bo zgrajen še drugi del, ki se bo imenoval nakupovalni park. Tam bo še 30 trgovin, tko da najbrž tudi te ki si jih vi želite. Bodite malo strpni. Je pa treba rečt da je market eden najlepših daleč naokrog. Pizze so ful poceni in dobre, pa ostala pečena hrana, pa sadne solate, frapeji,…Tle bo novi center Nove Gorice, kjer se bodo zbirali ljudje iz obeh Goric. Pa dejte nehat podpirat tuje trgovine in kupujte v slovenskih, če ne bo vse propadlo.

Če bi imel Lidl kje zraven bi raje tja hodil kupovat kot pa v Merkatorja. So bolj ugodne cene.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

kje so vse ostale trgovine ( cena mesečnega najema za 1m2 je 37eur ) vse jasno !!!!

a kdo ve kakšne trgovine bojo še odprli v supernovi

Sem slišala na radiu Robin, da naj bi avgusta odprlo svoja vrata šest trgovin, večji najemniki naj bi bili. Imena trgovin niso izdali, vstop v te trgovine bo iz “ulice”, drugačen način kot v qlandiji.

Pri nas v Supernovi v lokalu Caffe caffe smo začeli z lastno proizvodnjo domačega sladoleda . Zaradi velike naglice v času otvoritve in nekaterih zamudnikov smo bili primorani določene zadeve improvizirati in reševati začasno . Seveda je naš cilj poleg najboljšega sladoleda tudi tradicionalno najboljša kava v Novi Gorici zato Vas naprošamo , da nam konstruktivne predloge s katerimi bi lahko izboljšali našo ponudbo zaupate. Omeniti pa gre , da smo kot prvi na Goriškem ponudili novo blagovno znamko iz kleti na Dobrovem in sicer zvrst vina z novim imenom – Krasno.

Vabljeni Silvana

Je nekaj dobrega, ena dobra trgovka, ostalo en k….!

Superca. Bom mela v mislih ko se bom potikala na vašem koncu. Iz česa pa ga delate? navadnega mleka?

ta supernova je (zame) veliko razočaranje. odprt je le pritlični del – merkator, dm, lekarna, frizeraj, manikira, menda knjigarna, optik. in to je to!! vse že videno, nič novega, pač poizkus konkurirati qlandiji! mogoče bo kaj bolje, ko bo kaj odprtega še v nadstropju. sicer pa, a res rabimo toliko trgovin, a ni kriza??

Ve kdo kakšne trgovine naj bi se odprle v avgustu, šest večjih naj bi jih bilo. Tisti, ki delate v tej Supernovi-NG, veste kaj?

minil je avgust, minil je september…, kje so ostale trgovine? sploh pa, katere pa naj bi bile_ strahotna skrivnost!!??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close