Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SUPERNOVA NOVA GORICA

SUPERNOVA NOVA GORICA

Kinota ne bo ker je naš predragi župan reku da je brez pomena ker je ta, tastar prazen…ma očitno njegova inteligenca ne pošteka, da je ta kino, ki ga imamo sramota za novo gorico!!!! Da ne govorimo o izboru filmov itd….

Tocno tako. da moras cakat na aktualen film 1 mesc da pride v Gorico, ce sploh pride, je sramota. Gres raj v KP, LJ ali v Italijo. Sramota. Se ena znacilnost Nove Gorice, ki je razvojno ostala na ravni zakotnega gnezda v severnem Wyomingu…

Če jaz kaj vem naj bi ble dve kinodvorane, ker se blizu Ikee gradi velika kinodvorana (oz se bo).
A zdej bodo 3 je SOliverji v Gorici? Mislim…. brezveze.Verjetno je pa tudi odvisno kdo zakupi prazne lokale in kdo je zainteresiran.Meni osebno manjka Benetton.

Pa kakšen Mango, Zara, Tommy Hilfiger itd…. In ljudje bodo spet nezadovoljni
To bo: mueller, mr. Pet, mana, nkd, baby center, intersport, dm, two way, vet pet, home n look, pharmacy, o’neill, skb, maksimus.

V Primorskih je bilo že dolgo nazaj, da naj bi bile le tri kinodvorane, ker je g.Arčon rekel da bo v Vilesse-ju zgrajen nakupovalni center, z kinom in da nima veze, da imamo še v NG toliko dvoran!?
Ja, na Supernovi že visijo table za :dm, Two way(kar nekaj, sem fajn jezna), Simple(ker jih ni že dovolj!?), Clarus optika, neka športna meni nepoznana trgovina, drugega pa nisem vidla včeraj.
Kje so: ZARA, MULLER, BERSHKA, MANGO, BATA, CAMPER, STRADIVARIUS………..

In bomo spet hodili v Italijo…

Beda od bede

Citat : Kje so: ZARA, MULLER, BERSHKA, MANGO, BATA, CAMPER, STRADIVARIUS………..

V Italiji 🙂

Namesto še enega konglomerata štacun bi končno lahko zgradilo Ikeo. Vam garantiram, da bi NG imela tak promet, da bi še cene stanovanj narasle. Mal pretiravam, but you get the point 😉

ZARA, MULLER, BERSHKA, MANGO, BATA, CAMPER, STRADIVARIUS, BENETTON,

tole manjka pri nas na goriškem

Joj, jaz tudi pogrešam Ikeo v Sloveniji, da nam ne bo več treba hoditi v Gradz. Meni imajo v Ikei super stvari pa še po normalnih cenah, ahh ja čiste linije pa bela barva obožujem to. Sem pa slišala da so Ikejo že pred leti hoteli zgraditi nekje v okolici Ljubljane, in da so se potem premislili baje zato ker je Slovenija premajhen trg za njih.

Žalostno je da dajo ene in iste trgovine….samo iz ene so se preselili v drugo…v tem primeru v supernovo….na mesto da bi dali kake druge trgovine kot je Zara pa itd….

V mercatorju niso nič prodali ker so imeli same štrace….take obleke si kupim raje pri kitajcih….
Nevem kako bojo nesle trgovine če niso v mercatorju kaj šele v supernovi….
Ljudje želijo neki novega ne neki starega…sam nekateri tega ne razumejo…
Želim vam veliko sreče pri prodaji….

Lp

Mi Goričani in okoliški pebivalci ne rabimo še eno Ikeo, jo imamo v italiji, Vilesse-ju. Kakšen Gradz? Mi tu rabimo še marsikaj drugega, eno pametno trgovino Tuš, Leclerc(npr.),…Ne pa ene in iste trgovine, še dobro, da imamo Italijo, res nevem kaj hodijo sosedje k nam iskat?!
Sem pa slišala, da naj bi se ostale trgovine v Supernovi odprle 18.avgusta. Sem res radovedna kaj se bo še odprlo.

Vi Goričani ne živiste v Italiji, ampak Sloveniji. Slovenija bi bila vesela ene Ikee, da se ne bi rabli 300km vozit v Graz ali pa Celovec (180km), verjetno pa smo res premajhni trg, tako da smo primorani filat avstrijsko blagajno.

Vi Goričani ne živiste v Italiji, ampak Sloveniji. Slovenija bi bila vesela ene Ikee, da se ne bi rabli 300km vozit v Graz ali pa Celovec (180km), verjetno pa smo res premajhni trg, tako da smo primorani filat avstrijsko blagajno.[/quote]
Po novem boste lahko šli v Ikeo tudi v Zagreb. Pa še DDV boste lahko dobili nazaj…

In ? Je šel kdo pogledat do Supernove ? Kaj je noter slabega ali dobrega 🙂 ?

Pa sej tudi Qlandije so drugje bolj založene kot ta Ngoriška.Enih poštenih čevljev si ne moreš kupit, no.Sploh ko so Bato zaprli.

Vi Goričani ne živiste v Italiji, ampak Sloveniji. Slovenija bi bila vesela ene Ikee, da se ne bi rabli 300km vozit v Graz ali pa Celovec (180km), verjetno pa smo res premajhni trg, tako da smo primorani filat avstrijsko blagajno.[/quote]
Po novem boste lahko šli v Ikeo tudi v Zagreb. Pa še DDV boste lahko dobili nazaj…[/quote]

Super novička! Bom prej še naredila en obhod po Ikeei, ko bom šla fotra na letališče iskat 🙂

Pa zakaj bi se vozili v LJ ali MB če imam od Gorice do Gorizie par metrov ?

Saj res, zakaj bi še ostalo Slovenci imeli kaj od tega, če je pa center sveta kar v NG. Pa še krava naj crkne sosedu.

“Namesto še enega konglomerata štacun bi končno lahko zgradilo Ikeo. Vam garantiram, da bi NG imela tak promet, da bi še cene stanovanj narasle. Mal pretiravam, but you get the point 😉 “

ta izjava je brca v temo! Ikea Villesse je ena izmed najmanj donosnih Ikei odprtih v Italiji, kaj ti to pove- da v NG nebi bilo nič bolje.

Saj res, zakaj bi še ostalo Slovenci imeli kaj od tega, če je pa center sveta kar v NG. Pa še krava naj crkne sosedu.
Ja res je center sveta je v NG:), pri toliko trgovinah, ki jih imamo, pa kino dvoran, res neveš kam bi šel…haha, res si smeško.

Za ene je treba res narisat! Ikea bi tako bila v Sloveniji, ne bi hodili v tujino pa verjetno bi se več Slovencev odločilo za obisk Ikee v lastni državi, čeprav sploh ne hodijo v Ikeo v tujino. Poleg vsega ne bi hodli v Ikeo samo 1x letno, ampraj prej verjetno 1x mesečno. Verjetno pa bi se to poznalo na izpadu dohodka raznih Bauh-ov in Merkurja.

Mene ne moti in mi ne predstavlja problema, če moram v tujino po nakupih . Zame bi bil plus le v tem, (če bi bila Ikea v Sloveniji) da bi nekateri ljudje dobili službo.
Za Ikeo v Villese-ju pa nebi vedela, da bi bila tako nedonosna. Kadar sem bila tam, je bila gužva, no res nevem, vseeno me ne moti, prav tako lahko kupim kar rabim.

In je šel kdo pogledat v Supernovo kaj imajo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close