Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Študentke

Študentke

Zakaj pa ne bi bile ženske po petdesetem lepe? 😉
Ampak umeščenost v svojo starostno skupino postavlja meje, ker z leti se naj ne bi spremenili samo fizično (zunanje), tako moški kot ženske, ampak bi naj bili tudi bogatejši za izkušnje in zrelostno napredovali, zato je zelo malo verjetno, da bodo 50-letnice privlačile 30-letnike (kar verjetno tudi ne želijo? :)), ker to ni naravno, medtem ko 30-letnik zdaleč ni prestar za študentke 20-25.

Da so najstnice dandanes naivne, ki se dajo kar tako “prepalamuditi”, to tudi ne bo držalo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pri nepotešenih je stanje bistveno drugačno. Pa prekrvavitev možganov tudi.[/quote]

Aja? 🙂 Ti že znaš, a ne, kako je s tvojim? ;)) Ne sme te skoz glava boleti. :D[/quote]

A tvoje ženske je skozi bolela glava? Ti nekaj povem, to je samo izgovor, ko imajo opravka z nesposobnežem. Jaz nimam težav z “glavoboli”. 🙂

Aja? 🙂 Ti že znaš, a ne, kako je s tvojim? ;)) Ne sme te skoz glava boleti. :D[/quote]

A tvoje ženske je skozi bolela glava? Ti nekaj povem, to je samo izgovor, ko imajo opravka z nesposobnežem. Jaz nimam težav z “glavoboli”. :)[/quote]

bi rekel, da ni potrebe, da bi imela “glavobole” … glede a to koliko tukaj visiš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A od mene te nič ne boli glava? :))) Dobra si! Se držiš še zaenkrat…. haha 😀

Sicer ne vem glede izkušnje, ki si jih imela z “nesposobneži”, lahko pa še kaj več napišeš, mogoče ti bomo lahko kaj svetovali in pomagali, da ne naletiš več na takšne nepridiprave, saj za to smo tu sami stručkoti. :)))))

Zakaj pa ne bi bile ženske po petdesetem lepe? 😉
Ampak umeščenost v svojo starostno skupino postavlja meje, ker z leti se naj ne bi spremenili samo fizično (zunanje), tako moški kot ženske, ampak bi naj bili tudi bogatejši za izkušnje in zrelostno napredovali, zato je zelo malo verjetno, da bodo 50-letnice privlačile 30-letnike (kar verjetno tudi ne želijo? :)), ker to ni naravno, medtem ko 30-letnik zdaleč ni prestar za študentke 20-25.

Da so najstnice dandanes naivne, ki se dajo kar tako “prepalamuditi”, to tudi ne bo držalo.[/quote]

Ne vem kaj se toliko trudiš nekaj nabijat in teoretizirat o tem. Zapecaj ti najprej eno 20-letnico, potem pa bodi pameten. Pa še njeno fotko objavi, da vidimo, če je res toliko boljša od nas. 🙂
Pa nehaj že moške pri 30 predstavljat kot najstnike, ženske po 30 pa kot babice. Če pogledamo oba spola, enako stara, so ženske pri teh letih generalno gledano manj zanemarjene kot moški. Veliko tipčkov, ki so brezveze živeli svoja mladostniška leta, popivali in se ne kaj dosti športno udejstvovali, kmalu po tridesetem dobi plešo, trebuh in vidne obrazne gube. Pa še kaj.
Večini starejših žensk, ki dobro zgledajo, ni problem najti mlajšega moškega. Ampak za razliko od moških, tega niti nočejo niti se ne počutijo dobro v takšni vlogi “mame”. Medtem ko moški nimajo toliko predsodkov z igranjem vloge big daddyja, ali sugar daddyja itd. Seveda spet ne vsi. Tako kot tudi vsi moški niso obsedeni z infantilnimi najstnicami, kot nas hočeš tukaj prepričat. Nekateri so, ja. Pa še kaj mlajšega od najstnic bi pogledali. Na žalost.Gre tudi za to, da je to,d a je moški vleiko starejši do partnerke veliko bolj družbeno sprejemljivo kot pa če je obratno. V določenih krogih, med biznismeni, je lahko to tudi neke vrste “trend”. Ampak te zveze niso “normalne” zveze. Te ženske so samo trofeje. Tako kot poslovni uspeh, dober avto, draga ura.
Komu drugemu pa so mogoče bolj všeč ženske v pravem pomenu besede in na ženske in njihovo telo ne gleda samo kot na kos mesa ali mašino za seks. Ja imej ti pri 50 letih 20-letno žensko. Saj ni problem v tem, da je ne bi mogel imet. O čem pa se bosta menila, ko ne bosta seksala? O tem kakšno musko je njen fotr poslušal, ko je bil najstnik?
Ti skozi o nekih omejitvah govoriš. Kao fizičnih. Če bi res hotlei gledat na to, bi vse ženske morale imet mlajše moške, ker itak dlje živijo od moških. Pa niti ne gre toliko za to kot za to kaj človek v določenih letih išče v svojem partnerju.
Ja, poznam ženske, ki imajo mlajše. In ti lahko povem kako je z njimi. Njihova mentaliteta je bila v letih, ko so zapecale moškega, ki je komaj prilezel iz pubertete, mentaliteta nedorasle najstnice. In takšno mentaliteto so ohranile tudi pozneje.
In podobno je z moškimi, ki na stara leta pecajo veliko mlajše ženske in si “kupujejo” mladost. Ne glede na to ali je to posledica krize srednjih let ali česa drugega, ni to ravno pokazatelj, da je takšen moški v normalnem psihičnem ravnovesju. Patudi ženska, ki ima moškega, ki bi lahko bil po letih njen oče, ima običajno kakšne velike probleme sama s sabo ali celo z drugimi. In takšni ženski misliš, da so tiste starejše fouš? Pogosto se jim takšne mladenke celo smilijo, ker ne vedo v kaj se spuščajo. Ampak če poznaš življenjsko zgodbo katere od teh punc, lahko tudi hitro razumeš zakaj je do tega prišlo. Definitivno ne zaradi tega, ker je bil tisti stari ded tak kerlc, da se vsi mladci njenih let lahko skrijejo…

A tvoje ženske je skozi bolela glava? Ti nekaj povem, to je samo izgovor, ko imajo opravka z nesposobnežem. Jaz nimam težav z “glavoboli”. :)[/quote]

bi rekel, da ni potrebe, da bi imela “glavobole” … glede a to koliko tukaj visiš ☺[/quote]

Ja kar seštej vse moje poste in vso minutažo. Potem pa še svojo.
Pa ej, tudi če bi bila obupno samska, grda kot smrt in 10 let neposeksana, je to še veno MOJ PROBLEM in ne tvoj! Mi je čisto vseeno kaj si ti misliš o tem koliko jaz tukaj visim ali kje drugje.
Jaz sem danes že seksala. Si ti, vseznalec?

Bom tvojo hčerko, ko bo 20, da ti dokažem, kaj dela zrelostno izoblikovan in izbrušen moški šarm. ;)))

Aja, res? Kje pa, lahko postrežeš s kakšnim kvotom, ki potrjuje tvojo trditev? 😉
Če je moški pri 30 najstnik, po moje ni najbolje, a ne? Kakor tudi ne vem, zakaj bi bila 30-letnica “babica”?
Si me mogoče zamenjala s kom? Se zgodi, mogoče slab dan, malce vznemirjeni in hitro pobrkamo vse skupaj. :)))

Glede pleše se ne da nič narediti. Tu si prav privošljivo škodoželjna in nefer. Popravi se! 😀
Glede drugih opazk pa, kaj pa vem, mislim, da ne na pojavnost gub, kakor tudi glede odvečnih kilogramov, da ne obstaja samo en “preklet spol”, da se menda staramo vsi? 😉

Ah, ah, dokler ženska toplo lula (torej ni v grobu), dobi moškega za seks v starostnem razponu od 15-80 let brez najmanjšega problema. :)))
Saj večina moških bi, a ne? 😀 Slabo poznaš ti moški spol. ;)))

Študentke so “infantilne najstnice”? Oh, hudo razvrednotenje mladih deklet, zakaj že? Ker je njihov edini greh, ker so mlade? :)))

Hm, pa ne za razplod, če gledamo strogo naravno, ampak za pomoč pri vnukih, ker podobno je pri višjih sesalcih, npr. kitih.
Pojem menopavza nastopa le izjemoma pri živalih. Stare kitovke so žive, ker ponujajo pomoč pri zarodu svojega zaroda.

Jasno, če je (pre)velika starostna razlika.

Bom tvojo hčerko, ko bo 20, da ti dokažem, kaj dela zrelostno izoblikovan in izbrušen moški šarm. ;)))

Aja, res? Kje pa, lahko postrežeš s kakšnim kvotom, ki potrjuje tvojo trditev? 😉
Če je moški pri 30 najstnik, po moje ni najbolje, a ne? Kakor tudi ne vem, zakaj bi bila 30-letnica “babica”?
Si me mogoče zamenjala s kom? Se zgodi, mogoče slab dan, malce vznemirjeni in hitro pobrkamo vse skupaj. :)))

Glede pleše se ne da nič narediti. Tu si prav privošljivo škodoželjna in nefer. Popravi se! 😀
Glede drugih opazk pa, kaj pa vem, mislim, da ne na pojavnost gub, kakor tudi glede odvečnih kilogramov, da ne obstaja samo en “preklet spol”, da se menda staramo vsi? 😉

Ah, ah, dokler ženska toplo lula (torej ni v grobu), dobi moškega za seks v starostnem razponu od 15-80 let brez najmanjšega problema. :)))
Saj večina moških bi, a ne? 😀 Slabo poznaš ti moški spol. ;)))

Študentke so “infantilne najstnice”? Oh, hudo razvrednotenje mladih deklet, zakaj že? Ker je njihov edini greh, ker so mlade? :)))

Hm, pa ne za razplod, če gledamo strogo naravno, ampak za pomoč pri vnukih, ker podobno je pri višjih sesalcih, npr. kitih.
Pojem menopavza nastopa le izjemoma pri živalih. Stare kitovke so žive, ker ponujajo pomoč pri zarodu svojega zaroda.

Jasno, če je (pre)velika starostna razlika.[/quote]

Ah kakorkoli.
Itak se mi ne da več. Bit neka vaška kuzla na tem forumu. Po oznaki soforumaša.
Uživajte.

Primož žal sadi le cvetlične gredice, Robi pa pripravi za njega mlačno vodo, s katero potem zalijeta kamilice. 🙂

Primož žal sadi le cvetlične gredice, Robi pa pripravi za njega mlačno vodo, s katero potem zalijeta kamilice. :)[/quote]

Dajmo reči bobu bob in povejmo, da tole dobacivanje ni bilo prvo te vrste in se ponavlja v vseh letih, kar so posamezniki tu gor. Če je domet res tak, potlej se ni za spraševat, zakaj so posameznice, ki bi rade v vaših tekstih videle kak smisel, nehale odgovarjati in raje šle. Dečki, pri tridesetih bi bil čas, da začnete spoštovat ženske, ki bodo postale s tem postale še kaj več, kot kos tako ali drugače uporabnega … mesa. Zaenkrat pa tega, ob vseh kilometrih filozofiranja, žal ni videti.

[/quote]
Pri tebi se že preko foruma vidi, da si nič drugega, kot en navaden nakladač. Pišeš tako, kot da bi prepisoval iz knjige, ko pa se želiš pošaliti na tuj račun, pa ponavadi izpadeš vse prej, kot zabaven. Nevem kdaj boš dojel, da razgledanost pri osvajanju ne igra nobene vloge. Morda ima efekt pri 50+ starunklah, 20 letnica bi se pa v tvoji družbi na smrt dolgočasila.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

[/quote]
Pri tebi se že preko foruma vidi, da si nič drugega, kot en navaden nakladač. Pišeš tako, kot da bi prepisoval iz knjige, ko pa se želiš pošaliti na tuj račun, pa ponavadi izpadeš vse prej, kot zabaven. Nevem kdaj boš dojel, da razgledanost pri osvajanju ne igra nobene vloge. Morda ima efekt pri 50+ starunklah, 20 letnica bi se pa v tvoji družbi na smrt dolgočasila.[/quote]

Sadni, imaš srečo, da se ne potikam v tvoji bližini, kot za stavo bi ti prevzemal punce brez natreniranih mišic in ubijalske samozavesti ter palamudenja. Samo malo pomežiknem, nasmešek in so že moje , tako kot MON-ovke… ;))

Ja, in ti še vedno na forumu, samski, osvajaš 40 letne Monovke. It all makes sense lol

Že že Sadni.

Ampak problem žensk ki se fotkajo na socilanih omrežjih je v tem, da jih je večina na slikah 5 krat lepših kot v živo. Tega se verjetno tudi zavedajo, ker v živo ne bi bilo toliko lajkov.

Problem je, ker večina moških ob besedi spoštovanje, pomisli na podrejanje.
In na koncu ni zadovoljen ne eden in ne drugi.

Sej, zato se pa 1000krat slikajo, ena bo že taprava. Btw, sem se že dobil s tako, ki je v živo izgledala še lepša, kot na slikah. Pa je bila čisto vredu punca, taka komunikativna, prijazna, energična, niti približno ni imela težave s samozavestjo. Tkole bom napisu, 100 ljudi, 100 čudi, ženskam pa še vedno paše kakršnakoli pozornost že, več kot je dobijo, bolj so zadovoljne.

To sploh ni res. Veliko žensk je v živo veliko lepših kot na slikah. Problem je kvečjemu v tem, da nekateri moški, ki iščejo ženske na socialnih omrežjih, mislijo, da bodo tam našli same misice. Padajo na slike kot muhe na drek. Potem pa pride dvajsetletna s celulitom in mozolji… Ali pa debela 30-letnica, ki se oglašuje z 10 let staro fotko. Normalne ženske itka objavijo nerazpoznavno sliko na socialnih omrežjih, v izogib raznim nevšečnostim.

Jaz tudi ne vidim nobenega problema.

Začni se družit, če si bosta všeč ne morešnič narediti narobe. Če pa ne, pa ni nič kar bi lahko naredil.

--------------------------------------------------------------------------------------- Bil je čisto običajen dan in Marco Polo se je odločil, da bo šel raziskovati Kitajsko! Kaj boš pa danes ti počel/a? Beri: http://govorim.si/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close