Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Študentke

Študentke

Mah škoda izgubljati besed. Ženske z robatimi potezami obraza in z ene 180 cm so tudi pri 18-ih videti kot 30 plus. Ženske z baby faceom in ljubko postavico pa so tudi pri 35 videti kjut (Ana Klašnja npr.)

Kje to delaš? Zdej še mene firbec matra haha, ker bi tudi meni prav prišla kaka luštna študentka haha 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

DSV TRANSPORT-KRANJ
Ukvarjamo se z distribucijo čistil kot so pralni praški AVA,calgonit,vanish,vett
Te reklame vidiš vsak dan po TV-ju
Študentke nam lepijo artikle,ker imamo promocijo za slovenske trgovine,kot so 50% gratis,itd

Poznam DSV. Da mam jaz tok mladih punc okol sebe ne bi nič čakal pa sem starejši kot ti pa me prov briga kok so stare važno le, da je polnoletna da nimaš kakih problemov potem 😉

Si mogoče že delal pri nas ?

Ne ne nisem samo poznam se bom pa pozanimal za delo, če so take fajn punce tm hehe 😀

Približno tako, ja. Čeprav Klašnja nima niti simetričnega obraza kaj šele baby face. Je pa luštna. Ene ženske imajo tisto nekaj, druge ne.

Približno tako, ja. Čeprav Klašnja nima niti simetričnega obraza kaj šele baby face. Je pa luštna. Ene ženske imajo tisto nekaj, druge ne.[/quote]
Evo mata še moj podpis.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Boris Cavazza je imel prvega otroka, ko je bil star 30.

pedobear alert 😀

Če je pa to dvs transport-kranj potem pa lahko imaš te punce drugač pa ne bi smel….

Zavidala študentsko delo? Jah, zakaj pa , ni nobene potrebe, razen če bi njen delal v skladišču? :)))
Sicer pa redko najdeš žensko, ki bi zavidala mladim puncam mladost, lepoto, željenost, da si moški izpahujejo vratove in jih požirajo z očmi itd.? :)))[/quote]

Ti mi pa včasih res deluješ tako kot da je edina ženska, ki si jo kdaj poznal, tvoja mama. Ti tako slabo poznaš ženske možgane, da to res ni. 🙂

Jaz nisem toliko stara, da se ne bi počutila mlada in da bi komu zavidala mladost. Mene že par let bolj moti to, da me imajo za mlajšo kot sem v resnici.
Če pa ženska, kaj jaz vem pri 45, 50 zavida mladost in lepoto ženski, ki bi lahko bila njena hčerka ali to celo je, potem je pa zrela za psihiatra. Tudi najstniško obnašanje ali celo oblačenje je pri določenih letih neokusno. Ampak škoda izgubljat besede, ti imaš itak neke svoje fiksne predstave o vsem in se te ne da premaknit. Najbrž poznaš med ženskami, ki niso ravno študentke, same neprivlačne. Ne vem kako bi si to lahko drugače razlagala.[/quote]

Bikinka, moja mama je svetnica! :))) Ženske pa vas poznam kot svoj levi žep. 😀
Ah, ženske pa nikoli ne zavidate drugim, kje pa, na zavidanje je vaš spol imun. 😉
A tvoj meče kaj poglede na mlade sočne študentke? Samo trdo ga prijeti! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A je kakšna študentka tu na forumu, bova eno škatlica zapakirala, sam ne zmorem, bo mi prstek na zanko podržala, ko bom zavezal lepo pentljico? :)))

Ti mi pa včasih res deluješ tako kot da je edina ženska, ki si jo kdaj poznal, tvoja mama. Ti tako slabo poznaš ženske možgane, da to res ni. 🙂

Jaz nisem toliko stara, da se ne bi počutila mlada in da bi komu zavidala mladost. Mene že par let bolj moti to, da me imajo za mlajšo kot sem v resnici.
Če pa ženska, kaj jaz vem pri 45, 50 zavida mladost in lepoto ženski, ki bi lahko bila njena hčerka ali to celo je, potem je pa zrela za psihiatra. Tudi najstniško obnašanje ali celo oblačenje je pri določenih letih neokusno. Ampak škoda izgubljat besede, ti imaš itak neke svoje fiksne predstave o vsem in se te ne da premaknit. Najbrž poznaš med ženskami, ki niso ravno študentke, same neprivlačne. Ne vem kako bi si to lahko drugače razlagala.[/quote]

Bikinka, moja mama je svetnica! :))) Ženske pa vas poznam kot svoj levi žep. 😀
Ah, ženske pa nikoli ne zavidate drugim, kje pa, na zavidanje je vaš spol imun. 😉
A tvoj meče kaj poglede na mlade sočne študentke? Samo trdo ga prijeti! :)))[/quote]

A zato drugim mečeš pod nos, da so jih njihove mame imele z župniki? Sklepaš morda kar po sebi? 🙂

Poznaš ti ženske, ja. Zato se tako brezupno ponujaš študentkam in si, predvidevam, še vedno obupno samski.

Mojemu ni treba stezat vratu za študentkami. Zaenkrat one stegujejo vratove za njim. In meni je to super. Pa se požrli od foušije. 🙂

Obstajajo tudi ženske, kakršne boš ti za svojega življenja lahko gledal samo na sliki. Vključno s takšnimi starkami kot sem sama.

Pa lepo nedeljo še naprej. Pejt z mamo k maši, bosta kakšno zmolila, da bi jo Bog uslišal, da si bo njen sin uspel najti ženo. 🙂

To, ja!!!! energija, reakcija, zalet, ogenj… :))))) A mož ne zna tega izvabiti? 😀 Dobro, da imaš mene… :))

Bikinka, kako to, da te uspe Matjažu tako razdražiti? :))) S temi čustvenimi eskapadami si boš čisto ugled pokvarila, ker se nimaš pod kontrolo. :))) Ne smeš se toliko jeziti name in tako burno odreagirati. 😀

Glej ti zavistnico, študentke bi nama branila, če bi šla s tvojim na kak drink in bi nama poservirala mlada natakarica s hladnim pivom in kasneje mogoče tudi z doma narejenimi piškotki, če bi ji bila simpatična? :)))

To, ja!!!! energija, reakcija, zalet, ogenj… :))))) A mož ne zna tega izvabiti? 😀 Dobro, da imaš mene… :))

Bikinka, kako to, da te uspe Matjažu tako razdražiti? :))) S temi čustvenimi eskapadami si boš čisto ugled pokvarila, ker se nimaš pod kontrolo. :))) Ne smeš se toliko jeziti name in tako burno odreagirati. 😀

Glej ti zavistnico, študentke bi nama branila, če bi šla s tvojim na kak drink in bi nama poservirala mlada natakarica s hladnim pivom in kasneje mogoče tudi z doma narejenimi piškotki, če bi ji bila simpatična? :)))[/quote]

Kje pa. Jaz ti čisto privoščim kakšen drink z mojim. Bi vsaj končno doživel, kakšen je občutek, ko se ženske zanimajo zate. 🙂
Drugače pa ne skrbi, meni z mojim ni dolgčas. Tudi tebi ne bi bilo dolgčas z njim. :)))

Glej ti zavistnico, študentke bi nama branila, če bi šla s tvojim na kak drink in bi nama poservirala mlada natakarica s hladnim pivom in kasneje mogoče tudi z doma narejenimi piškotki, če bi ji bila simpatična? :)))[/quote]

Bi vsaj končno doživel, kakšen je občutek, ko se ženske zanimajo zate. 🙂
[/quote]

Hudimano, sem mislil, da si ženska – in to ravno ravno zaradi zanimanja zame. ;))

Bi vsaj končno doživel, kakšen je občutek, ko se ženske zanimajo zate. 🙂
[/quote]

Hudimano, sem mislil, da si ženska – in to ravno ravno zaradi zanimanja zame. ;))[/quote]

A ti to resno, da se jaz zanimam zate? LOL Pa res nimaš pojma o ženskih možganih.

Ljudje pa o čem se vi tu pogovarjate? Ste čist spregledal najbolj pomembne podatke!

Skladišče na gorenjskem kjer študentke lepijo nalepke za akcije za čistila, ki so non stop po reklamah na tv s 50% popusta!
Pa še nekaj o letih, tisto je bolj na koncu vprašal, najbrž ni tako pomembno….

To je to, a lahko tip zapeca eno tako, ki v skladišču na gorenjskem lepi akcijske letake na pralna sredstva, ki se reklamirajo po tv s 50% popusta al ne sme?
(upam, da sedaj ne bodo spremenili % popusta, ker potem bo spet nova tema….)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja in ker gre za pralne praške in študentke, ki se izobražujejo, da ne bodo pretiravale s količinami, da bodo dobre gospodinje, ma meni se zdi, da bi ravno moral zapecat eno tako, ne pa če jo lahko?!

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja in ker gre za pralne praške in študentke, ki se izobražujejo, da ne bodo pretiravale s količinami, da bodo dobre gospodinje, ma meni se zdi, da bi ravno moral zapecat eno tako, ne pa če jo lahko?![/quote]A žrtvujemo eno? 🙂
Le kje bi jo še lahko našli? 😉 :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hudimano, sem mislil, da si ženska – in to ravno ravno zaradi zanimanja zame. ;))[/quote]

A ti to resno, da se jaz zanimam zate? LOL Pa res nimaš pojma o ženskih možganih.[/quote]

Seveda imam pojma, za koliko gramov so že manjši od moških? :)))

A ti to resno, da se jaz zanimam zate? LOL Pa res nimaš pojma o ženskih možganih.[/quote]

Seveda imam pojma, za koliko gramov so že manjši od moških? :)))[/quote]

Pri nepotešenih je stanje bistveno drugačno. Pa prekrvavitev možganov tudi.

Seveda imam pojma, za koliko gramov so že manjši od moških? :)))[/quote]

Pri nepotešenih je stanje bistveno drugačno. Pa prekrvavitev možganov tudi.[/quote]

Aja? 🙂 Ti že znaš, a ne, kako je s tvojim? ;)) Ne sme te skoz glava boleti. 😀

Daj Matjažko, stvari nikoli niso tako črno-bele. Dvomim, da je vsaki zreli ženski prioriteta ugajati vsakemu pijancu in prdcu, ki pride mimo.

Da ženske po enem 24. letu niso več lepe, govorijo predvsem zavistne sodobne najstnice, ki tem zrelejšim damam ne sežejo do kolen po postavi in koži- še manj pa bodo takšne, ko bodo same dopolnila ta leta, ter moški, ki jih niti dame niti najstnice še povohajo ne (no, lažje prepalamudijo nastnice kot zrelejše ženske). Ampak ti že predolgo ždiš pred računalnikom, moral bi malo na morje ali na bazen pa se prepričati na lastne oči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close