Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štrukelj dobil po kepi

Štrukelj dobil po kepi

Odgovor na objavo uporabnika
Pizda ste cvetke, 31.12.2021 ob 17:28

Fizično nasilje primerjate z priporočanjem cepjenja. Ne sploh obvezo, kot nasilje smatrate to, da vam cepljenje PRIPOROČAJO

Res vas bo treba zapret v en kamp potem pa mlatit dokler ne boste prosil, da naj vas še enkrat po buči.

Zapri se v bunker pa sam sebe mlati po buči

Imam avtimuno bolezen. Spomladi, ko je Štrukelj upal se kaj več povedati na radiu, je dal kar poštene usmeritve glede cepiv. Tudi glede cepljenja ljudi, ko imajo presahne organe in raka.  In meni je precej pomagalo pri odločitvi.   Takrat sem se odločila, da z mRna ne bom tvegala. Nato je poleti tudi on zelo malo se povedal in me je parkrat razočaral, ker mislim, da kot strokovnjak ve, da bi moral opozoriti na tveganja, a je hudo obrnil ploščo.

pa713, 31.12.2021 ob 16:19

Končno brez primitivizma, 31.12.2021 ob 16:06

Ne podpiram prav nobenega nasilja, ampak velikokrat, res velikokrat je bilo v zadnjih tednih napisano, da naj ne provocirajo več folka, ker so nekatere glave zeli, zelo napete. In to ne le zaradi korone in cepljenja. Pa še kar netegujejo to gumov, prav preizkušajo kako daleč lehko gredo. V Odmevih je voditeljica včeraj v psihologa dobesedno vrtala na način, kaj bi se zgodilo, če bi res uvedlo obvezno cepljenje. Se je hotel izogniti mnenju pa ga je še enkrat napadla. Kit, da je dobila navodilo, da mora izvedeti morebitne posledice te odločitve.

A teli res mislijo, da so vsi neumni? V enem od postov je danes nekdo zelo lepo napisal-komunikacija in nasprotujoče si izjave jih izdajajo in ljudi strašansko razkačijo.

Kot rečeno, zelo sem proti nasilju, ampak naj se pač ne čudijo.

ne podpiraš nasilja, ampak … ane?

to je isto kot una .. sama si je kriva da so jo posilili, kaj je pa nosila minico … isto ti je to.

Bogved, ce je to sploh res. Glede na to, kako so pokvarjeni in gnili tile strokovnjaki, je mozno, da lazejo z namenom, da dobijo nekaksno imuniteto; ljudi, ki se nocejo cepiti, prikazejo kot blazne norce, …

Ce jih pa je dobil, pa tudi ni cudno, glede na to, kaksen teror zganjajo nad ljudmi. Tale korona je res prirocen izgovor za uvedbo tiranije, ni kaj. Pa se donosna!

Se mi je zdel pa lani spomladi ravno Štrukelj se eden redkih, ki je pošteno povedal o tveganjih s cepivi in o neprimerni nekriticnosri cepiti vse povprek. In njemu niso zdravniki mogli nasprotovati, saj je utemeljeno podprl navedbe.  A jeseni je pa prakticno obrnil ploščo ali bil tiho. Ker agenda “stroke in znanosti” je bila pač le čim več cepljenih, ne pa končati virus. In ja nobenih vprašanj ali dvomov…

In ja, ravno Štrukelj je bil zame eden redkih, ki bi mu se zaupala, če bi mi individualno svetoval glede cepiva.

Sem necepljena, 01.01.2022 ob 12:38

Imam avtimuno bolezen. Spomladi, ko je Štrukelj upal se kaj več povedati na radiu, je dal kar poštene usmeritve glede cepiv. Tudi glede cepljenja ljudi, ko imajo presahne organe in raka.  In meni je precej pomagalo pri odločitvi.   Takrat sem se odločila, da z mRna ne bom tvegala. Nato je poleti tudi on zelo malo se povedal in me je parkrat razočaral, ker mislim, da kot strokovnjak ve, da bi moral opozoriti na tveganja, a je hudo obrnil ploščo.

Čakaš torej na Novaxax cepivo?

Sem ga čakala že spomladi, saj nihče ni pričakoval, da bo tako dolgo trajalo  Zdaj bom počakala;  ker kot vem, so raziskave učinkovitosti narejene zaenkrat le na prvotni sev in na alfo.

Cepivo proti koronavirusom ne obstaja. Kdaj boste to dojeli ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close