Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štrukelj dobil po kepi

Štrukelj dobil po kepi

Še premalo so ga. Vsem tem lažnivcem in lopovom je treba polomit kosti, ne pa samo dve okol kepe. In tisti, ki pravite kako nasilni smo. To kar se zdaj dogaja in kar nam počnejo so opravičene vse batine. In tiste, da pristanejo na urgenci.

Odgovor na objavo uporabnika
Fifi114, 31.12.2021 ob 16:39

Še premalo so ga. Vsem tem lažnivcem in lopovom je treba polomit kosti, ne pa samo dve okol kepe. In tisti, ki pravite kako nasilni smo. To kar se zdaj dogaja in kar nam počnejo so opravičene vse batine. In tiste, da pristanejo na urgenci.

A se ti poslušaš, bereš?

Nasilje dobesedno opravičuješ. V kateri resnici točno? Tvoji?

Zamislite se, ljudje, če to sploh ste. Napadate drugačemislečega. In na koncu še poveste, da je druga stran fašistoidna.

Ne. Vi ste FAŠISTI.

Res ste cisto podivjani, dragi anticepilci. Upam da v prihodnjem letu dobite vse, kar si zasluzite !

Profesorja Štuklja sicer zelo spoštujem, mi je žal zanj, takšnega nasilja tudi ne odobravam, a vendar… glede na delovanje nekaterih, vse bolj nasilno propagiranje prisilnega cepljenja s cepivi, za katera tudi stroka ve, da so še  v fazi testiranja, zanikanja škodljivih posledic, ki se že kažejo, je storjeno kar pričakovano. In če bo t.i. stroka grozila s prisilnim cepljenjem, hkrati pa pometla pod preprogo škodljive posledice, je prav, da se ji pokaže zobe. Zgolj v opozorilo, da se jim postavi meja.

Zaradi testiranja, mask, zapiranja in še česa nas ne bo konec, a prisilni medicinski poskusi so meja preko katere se ne sme iti. Prav je, da to nedvoumno pokažemo, preden bo prepozno.

Delta875, 31.12.2021 ob 16:58

Res ste cisto podivjani, dragi anticepilci. Upam da v prihodnjem letu dobite vse, kar si zasluzite !

Hvala da nam vsem želiš zdravje.  Srečno tudi tebi.

Ni prav, 31.12.2021 ob 17:00

Profesorja Štuklja sicer zelo spoštujem, mi je žal zanj, takšnega nasilja tudi ne odobravam, a vendar… glede na delovanje nekaterih, vse bolj nasilno propagiranje prisilnega cepljenja s cepivi, za katera tudi stroka ve, da so še  v fazi testiranja, zanikanja škodljivih posledic, ki se že kažejo, je storjeno kar pričakovano. In če bo t.i. stroka grozila s prisilnim cepljenjem, hkrati pa pometla pod preprogo škodljive posledice, je prav, da se ji pokaže zobe. Zgolj v opozorilo, da se jim postavi meja.

Zaradi testiranja, mask, zapiranja in še česa nas ne bo konec, a prisilni medicinski poskusi so meja preko katere se ne sme iti. Prav je, da to nedvoumno pokažemo, preden bo prepozno.

a si ti tud ena tistih, ki sicer nasilja ne odobravaš, sam včasih je pač treba komu s pestmi pokazat kje mu je mesto, ane?

ja,ja,ja, 31.12.2021 ob 16:03

Ni mi prav da se kdorkoli spravlja na drugega, ampak, kdo je kriv, da se ljudem že malo keglja od vseh teh ukrepov, ko ob 12. uri slišiš novico št.1, ob 15. uri: novica št. 2, ob 17.h : št. 3….. in govora je o isti stvari.

Pri nas prav čarajo in mesece vnaprej vedo kako bo ” neznana” in nova bolezen napredovala.

Če nas že tako vlečejo za nos, naj se vsaj med seboj zmenijo kaj, kako in kako dolgo bodo lagali ljudem.

Če za neko bolezen rabiš v roku 1 leta 3 odmerke(tapridni), pa ti decembra razlagajo, da jih čaka še 4. odmerek, Pa navadnemu človeku je jasno, da to kvazi cepivo ni vredno piškavega lešnika. Ne nakladat, da je lažji potek.

Kje so seznami in št. ljudi, ki so zboleli zaradi neprimerne oskrbe v bolnišnici( pljučnice, MRSA in druge okužbe, ki se jih dobi le bolnišnici) in od  in zaradi teh bolnišničnih okužb tudi umirajo ljudje in so umirali že prej( mojega očeta so z Mrso okužili v CE bolnici in je zaradi vseh možnih zapletov umrl že leta 2008).

Če so pri covidu tako pogumni, da vse pripišejo temu( beri denarna nadomestila), potem naj v tako opevani digitalizaciji vodijo še druge evidence.

Ja čedalje slabše se piše, verjetno jim bo potegnilo, da prav vse jim pa ne bo ratalo kar so si zamislili. Vprašanje pa je, kako bodo sestopili s teh višav kamor so se povzpeli, saj so čisto skrenili in izgubili stik z realnostjo.

očitno jim je to v Celju praksa redna al kako? Našega znanca so na covid oddelku pri intubiranju okužili z bakterijami – in potem še pri menjavi cevk… svojcem povedali,da se je okužil pri intubiranju, ampak da oni ne vedo s katerimi bakterijami, da bi kaj za ugotovitev tega naredili, jih tudi očitno ni kaj dosti brigalo in da bi ga začeli ustrezno zdraviti z ab pravi čas. Revež je umrl, za posledicami sepse, štet pa je kakopak pod žrtve covida.

pa713, 31.12.2021 ob 17:04

a si ti tud ena tistih, ki sicer nasilja ne odobravaš, sam včasih je pač treba komu s pestmi pokazat kje mu je mesto, ane?

to kar počno z narodom oblast in ti beli bogovi, ki jim je dovoljeno mesto v medijih in pri odločanju – vse to je tudi še kako zelo NASILJE.

Začnimo na začetku torej kdo je nasilen in kdo je s tem začel, če obsojamo nasilje, je treba vsakega.

Odločitve, 31.12.2021 ob 16:52

A se ti poslušaš, bereš?

Nasilje dobesedno opravičuješ. V kateri resnici točno? Tvoji?

Zamislite se, ljudje, če to sploh ste. Napadate drugačemislečega. In na koncu še poveste, da je druga stran fašistoidna.

Ne. Vi ste FAŠISTI.

In tebi se zdi prav, da nam kratijo pravice in silijo v nekaj, kar ni v redu? In ti meni fašist? Glej, kdor mi s svojim dejanjem ne škoduje, me ne briga kaj počne, če pa se šlepa na moja ramena in mi povzroča težave, pa ni milosti. Zob za zob.

Če si tako prepričana, 31.12.2021 ob 15:47

No dajte no.  Malo se umirite. Če sta bila ta dva tako pogumna, ko vi tule s takimi izjavami, zakaj sta  potem zbežala? Bi se ja predstavila in počakala, da jima organi pregona potem kaj povedo.

??

nasilja nikakor ne gre zagovarjati.

naslednjič si lahko ti tarča nasilnežev.

??

???

to kar počno, 31.12.2021 ob 17:06

to kar počno z narodom oblast in ti beli bogovi, ki jim je dovoljeno mesto v medijih in pri odločanju – vse to je tudi še kako zelo NASILJE.

Začnimo na začetku torej kdo je nasilen in kdo je s tem začel, če obsojamo nasilje, je treba vsakega.

je tebe kakšen zdravnik že kdaj v kaj prisilil? kdaj pretepel? povej ane, kaj te je strah?

Profesorja Štruklja spoštuješ, ampak….

Lepo te prosim, ne bodi otročja.

Ne glede na to, kam spadaš v razmišljanju cepljenje-necepljenje, levo-desno, belo-črno.

Nasilja se ne PODPIRA. In se ne išče opravičila za to.

Če bi te nekdanji pretepel, kot primer, bi iskala zanj opravičila? Da je v slabi psihični kondiciji, da je rahel, da so ga razmere prisilile v to?

Pa lepo vas prosim, no.

Za vsako najbolj najmanjšo reč, v smislu človekovih pravic, se boste potegnili in jo zagovarjali. Ko pa nekoga fizicno napadejo, pa najdete tisoč in en razlog, da si je sam kriv? Haloo?

Pa niste gladki, majke mi da ne!

Klinc, pa tako tvoje “spoštovanje”.

Zatakni si ga, kamor sonce ne posije.

Fifi485, 31.12.2021 ob 17:08

In tebi se zdi prav, da nam kratijo pravice in silijo v nekaj, kar ni v redu? In ti meni fašist? Glej, kdor mi s svojim dejanjem ne škoduje, me ne briga kaj počne, če pa se šlepa na moja ramena in mi povzroča težave, pa ni milosti. Zob za zob.

Kaj točno ti povzroča? V kaj te sili, ta dr. Štrukelj?

Prosim, povej. Z besedo na plano.

darwindarko, 31.12.2021 ob 16:00

Ne bodite tako presneto naivni ves čas.

Drhal se je spravila na ljudi in logično je, da bo povzročena huda kri.

Vendar ta drhal in gnusoba, ki ima v rokah policijo, vojsko, sodišča, zakonodajno strukturo ni blesava in naivna kot ste vi.

Če boš maltretiral ljudi je logično da bodo popenili. NO in še preden to storijo dejansko da komu od gnusobe glavo odšraufajo bo gnusoba in drhal, ki maltretira ljudi delala na način da bo stokala še prej preden ima za kaj stokati in TO SE DOGAJA.

To pa zato, da bo imela izgovor za večjo zaščito zase in pa večje kazni ter hujše za tiste, ki ne da bi kaj storili ampak samo pomislili, da bi kaj storili proti njej.

ZBUDITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAIVNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŽI

berite, kaj pišejo, kaj jim grozijo….

ampak ne glede na vse ni nihče od njih pokopan kajne??????? uf ane.

Ampak stokat je treba prej iz že omenjenih razlogov. In pa zakaj še? Zato, da,ko bo dejansko prišel čas, da se jim šraufa glave s teles bo to toliko težje,kot sedaj.

Aja, hočeš reči si nekdo, ki se ne strinja z vašimi kretenizmi o čipih, antenah, ploščati Zemlji in svoje življenje posveča znanosti, zasluži, da ga gnusobe napadajo?

A niso gnusobe že pred stoletji napadale in ubijale npr. ženske, ki so poznale zdravilno vrednost zelišč, svetovale o setvah glede na lunine mene, znale poceliti kakšno rano, taisto nazadnjaško  razmišljujoče gnusobe te ženske imenovale čarovnice in jih zažigale na grmadah?  Ker se gnusobe niso strinjale z znanostjo in so menile, da imajo ženske z mačko s hudičevim odsevom v očeh,  pakt s hudičem?

Tako bodo čez nekaj stoletij govorili o vas.

Kako zelo žalostno in kako zelo neverjetno, da v 21. stoletju še vedno obstajajo zarukanci, ki sejejo smrti in agonijo na podlagi primitivizma, zanikanja znanosti, hudobije in sovraštva!

Fizično nasilje primerjate z priporočanjem cepjenja. Ne sploh obvezo, kot nasilje smatrate to, da vam cepljenje PRIPOROČAJO

Res vas bo treba zapret v en kamp potem pa mlatit dokler ne boste prosil, da naj vas še enkrat po buči.

ma ti si res BUDALA- vosu če milsiš da je Štrukelj drugače milsiče, on ni na tvoji strani, tudi če si to za cepljenje, Štruklja zanima tvoj denar in moj denar, naš denar- NAŠ DAVKOPLAČEVALSKI denar, ki mu ga Janša daje, zato da laže in zato mora v zapor, še prej pa eno na gobec!

MILIJONČEK, 31.12.2021 ob 17:41

ma ti si res BUDALA- vosu če milsiš da je Štrukelj drugače milsiče, on ni na tvoji strani, tudi če si to za cepljenje, Štruklja zanima tvoj denar in moj denar, naš denar- NAŠ DAVKOPLAČEVALSKI denar, ki mu ga Janša daje, zato da laže in zato mora v zapor, še prej pa eno na gobec!

To je tvoje prepričanje, moje pač ni.  In za večino prebivalstva na svetu tudi ne.

Sploh pa ni pomembno, agresija je nagnusna, kako bi se ti zdelo, če bi nekdo nabutal tistega cepca, ki trdi, da nam s testirnimi paličicami vstavljajo čipe?  Zate je Troha govorec resnice, za večino ostalih je slaboumnež ali celo plačanec, ki vzpodbuja nasilje, pa?  Ga bo treba nabutat, da boste dojeli, da nasilje NI rešitev?

obrnimo zadevo, 31.12.2021 ob 17:49

To je tvoje prepričanje, moje pač ni.  In za večino prebivalstva na svetu tudi ne.

Sploh pa ni pomembno, agresija je nagnusna, kako bi se ti zdelo, če bi nekdo nabutal tistega cepca, ki trdi, da nam s testirnimi paličicami vstavljajo čipe?  Zate je Troha govorec resnice, za večino ostalih je slaboumnež ali celo plačanec, ki vzpodbuja nasilje, pa?  Ga bo treba nabutat, da boste dojeli, da nasilje NI rešitev?

Kako veš, kako misli večina prebivalstva sveta?

pa713, 31.12.2021 ob 17:12

je tebe kakšen zdravnik že kdaj v kaj prisilil? kdaj pretepel? povej ane, kaj te je strah?

oja, so mi že povzročili škodo – že davno pred korono. Zato nikoli ne zaupam že od davno ne nikomur slepo, poslušam jih, skladam njihove nasvete s svojim počutjem,  in ostalimi strokovnjaki in potem se odločim.

ne poslušam jih vedno ja, grem po drugo mnenje, če je treba in nemalokrat se je že izkazalo za pravilna odločitev, ne poslušati prvega. če bi ga, bi bile lahko hude posledice, nosi jih lastnik telesa, nad katerim se tak zdravnik lahkomiselno izživlja in ne odgovarja. zato ja bi mi že lahko tudi kdaj  škodovali hudo, pa k sreči jih nisem poslušala, kdaj pa so mi že s svojim ravnanjem tudi škodovali. Ampak ne poslušati jih sem imela pravico… z vsiljenim cepljenjem, to pravico odvzamejo, in ne samo to, še kaznujejo te. kar ni prav, kar je namensko škodovanje, kar je nasilje.

In ja zapiranje ljudi, odvzemanje pravic JE NASILJE IN TO POČNO ZDRAVNIKI DANES. Tudi nedostopnost zdravstva je nasilje.

Samo psihopati in seveda debilni janšisti zagovarjate covid genocid.

Za zločince pa vemo kje vam je mesto.

Hijacinta, 31.12.2021 ob 15:59

Poln kufer imam anticepilcev.  Upam, da se bodo na svojih napakah kaj naucili, ce jih seveda prej ne pobere.

?

Jaz sem pa že mislila, da jih je dobil un Štrukelj, …hujskaški šolnik…

Preberite zakaj imamo covid.

https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/kako-je-vlada-nagrajevala-strokovno-skupino-za-covid-19-dokumenti-915560

wd40a148, 31.12.2021 ob 17:51

Kako veš, kako misli večina prebivalstva sveta?

Sklepam glede na cepljenost v razvitih državah.  Nas, Balkancev seveda ne štejem zraven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close