sterilizacija moškega ali ženske
Če se dva nista sposobna okoli nečesa dogovoriti, v tem primeru okoli zaščite, potem tega enostavno naj ne delata skupaj. Zdaj naslednji korak pa je odvisen od tega ali želite partnerstvo ali zgolj cimerstvo.
Ni šans da bi se šla sterilizirat zaradi tipa ki noče kondoma uporabljat. ravno tako ne bi nikogar silila v vazektomijo. Pač ni veze in posledično ni spolnosti, ni tu kaj za debatirat sploh.
domena, 25.05.2016 ob 12:03
Hej!
Tisti,ki ste se tega poslužili…..kdo od vaju je šel na to? Ali se je moški sam ”ponudil”? Ste ga prepričevali?
Imam problem,sicer datum že imam ampak me je strah. On samo pravi,da kondom ni nič, prej umaknit tut ni nič, hormonske kontracepcije pa zaradi zdravja(srce) ne smem.
Na poseg pa tudi ne bi šel,naj grem jaz….oz kokr čem
Brez nic ni nic ? zakaj bi pa mogle zmeri zenske neki skrbet…moski ne bi kondoma, ker mu “ne pase”, ne bi ven vzel, ker “ne pase”…a zenski pa ful pase sterilizacija?
Aja…mogoce vprasas se za flexi T…jaz tudi ne smem hormonov…za sterilizacijo pa sem itak premlada in proti…
Jaz sem šel na vazektomijo ene 4 leta nazaj. Libido je isti, vse je isto. Pač ne nameravam imeti več otrok. Potem se pač nič več ne sekiraš… no dobro, če maš novo partnerko, je zaradi varnosti (bolezni) vseeno treba biti previden, ampak ko si toliko daleč, da imaš to z njo vsaj v osnovi razčiščeno (čisto 100% je biti težko tudi z dolgoletno partnerko, glede na zapise na tem forumu), potem ni nobene brige. Meni ni žal, da sem šel.
Forum je zaprt za komentiranje.