Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sterilizacija moškega ali ženske

sterilizacija moškega ali ženske

Tudi pri sterilizaciji je že ob 99 posto zanosila. Eden ja, drugi pa, ko j, oprosti, ni opcije. Oba ali nič. Pol se boš pa ti sterilizirala v dobri veri, on pa štepal kje drugje kasneje, haha :)))))))))) Ni smešno, ena odločitev za oba. Če se imata tako rada. V drastiki.

Sam sem opravil vazektomijo pred petimi leti. Nobenih problemov. Bistveno manj invaziven poseg kot sterilizacija ženske. Zame je tip, ki noče na poseg, navaden egoist. Res pa je, da nas je malo ki se odločimo za vazektomijo. Sem vprašal kirurga, baje v Ljubljani naredijo cca 200 posegov na leto.

Če se dva nista sposobna okoli nečesa dogovoriti, v tem primeru okoli zaščite, potem tega enostavno naj ne delata skupaj. Zdaj naslednji korak pa je odvisen od tega ali želite partnerstvo ali zgolj cimerstvo.

Ni šans da bi se šla sterilizirat zaradi tipa ki noče kondoma uporabljat. ravno tako ne bi nikogar silila v vazektomijo. Pač ni veze in posledično ni spolnosti, ni tu kaj za debatirat sploh.

sterilizacije in vazektomije niti ne bi nikdar predlagala kot način kontracepcije, da se razumemo!

Odgovor na objavo uporabnika
domena, 25.05.2016 ob 12:03

Hej!

Tisti,ki ste se tega poslužili…..kdo od vaju je šel na to? Ali se je moški sam ”ponudil”? Ste ga prepričevali?

Imam problem,sicer datum že imam ampak me je strah. On samo pravi,da kondom ni nič, prej umaknit tut ni nič, hormonske kontracepcije pa zaradi zdravja(srce) ne smem.
Na poseg pa tudi ne bi šel,naj grem jaz….oz kokr čem

Brez nic ni nic ? zakaj bi pa mogle zmeri zenske neki skrbet…moski ne bi kondoma, ker mu “ne pase”, ne bi ven vzel, ker “ne pase”…a zenski pa ful pase sterilizacija?

Aja…mogoce vprasas se za flexi T…jaz tudi ne smem hormonov…za sterilizacijo pa sem itak premlada in proti…

S kondomi nimam težav ?‍♂️

Jaz sem šel na vazektomijo ene 4 leta nazaj. Libido je isti, vse je isto. Pač ne nameravam imeti več otrok. Potem se pač nič več ne sekiraš… no dobro, če maš novo partnerko, je zaradi varnosti (bolezni) vseeno treba biti previden, ampak ko si toliko daleč, da imaš to z njo vsaj v osnovi razčiščeno (čisto 100% je biti težko tudi z dolgoletno partnerko, glede na zapise na tem forumu), potem ni nobene brige. Meni ni žal, da sem šel.

Jaz sem sel sam ,zakaj negre on?se boji?cesa?veliko hujse je ko ti izrujejo zob .Ocitno te ni vreden.

Imas na voljo tudi “kondome” za zenske?

Ce noce kondoma al pa vn potegnt naj gre sam na poseg. Poseg al pa suhem, vi zrd tega da bo njemu buls ne tega delat. Ce se bo navelicu pa su boste vi na slabsem

Za moške veliko bolj enostavno in manj nevarno, kot za ženske ki lahko dobijo raka na jajčnikih. Jaz sem šel in je zakon, ženska se sprosti in vse ji dela kot mora, vlaga , potreba, orgazem.

Jaz nimam tezav

Jaz sem zeni rekel da lahko grem samo pod pogojem da narediva rezervo v semenski banki.

Pa se ne strinja, izgleda da bom kupoval kondome

Da mi rece zena doma da naj si grem mosnjo zavezat. Bi padu pod mizo od smeha tko nekak in tle bi se pogovor zakljucu.

Js sm bla na posegu pa mi ni zal. Tko da kar pogumno vse bo ok

Ne vem kaj vam ni jasno: pošteno bi bilo, da bi obstajala samo STERILIZACIJA, kajti da gre moški na vazektomijo je to zanj najbolj neumno dejanje… Ampak tudi taki živijo med nami; k sreči v manjšini!

Odgovor na objavo uporabnika
liny, 13.01.2022 ob 15:19

Ne vem kaj vam ni jasno: pošteno bi bilo, da bi obstajala samo STERILIZACIJA, kajti da gre moški na vazektomijo je to zanj najbolj neumno dejanje… Ampak tudi taki živijo med nami; k sreči v manjšini!

Naj se ženske, njim to bolj prav pride!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close