Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ste že prevarali svojo ljubljeno osebo, kaj je bil razlog

ste že prevarali svojo ljubljeno osebo, kaj je bil razlog

Ogrožen, hm? Ne, samo preveč iskren. Ko gledam veze okoli sebe, vse intrige, varanja..huh.

Ne vem, če poznam en par, za katerega lahko dam roko v ogenj, da sta si zvesta.

Tudi biti sam, ima veliko prednosti.

Menda sem že enkrat napisala: …. in tudi veliko slabosti :)))

Problem je v tem, da jaz bežim od vsega, kar je dobro in rinem v največji drek.

Problem je v tem, da jaz bežim od vsega, kar je dobro in rinem v največji drek.[/quote]

všeč mi je, da si iskren haha

Menda sem že enkrat napisala: …. in tudi veliko slabosti :)))[/quote]
Res si.
Če gledam po kvaniteti, je več takšnih lastnosti, ki dajo prednost samskemu stanu.
Po drugi strani pa so tiste lastnosti, ki so za partnerstvo, močnejše, pa čeprav jih je manj.

Iskrenost je moja najboljša lastnost.

Lej:

Daj na eno stran vredu žensko s pospravljenim podstrešjem, na drugo stran pa eno divjo, nukročeno, za kateri se je treba boriti, ki je na trenutke žaljiva, cinična, beži od tebe…

Kaj misliš, za katero se bom ogrel?

Iskrenost je moja najboljša lastnost.

Lej:

Daj na eno stran vredu žensko s pospravljenim podstrešjem, na drugo stran pa eno divjo, nukročeno, za kateri se je treba boriti, ki je na trenutke žaljiva, cinična, beži od tebe…

Kaj misliš, za katero se bom ogrel?[/quote]

za divjo s popravljenim podstrešjem hahaaaaaaa

Ogrel se boš res za njo, a jo boš hotel tudi obdržat?

Verjetno ne, zato jo pa pr miru pusti pa pr tapospravljeni ostan
Pošteno?

Ne, ni pošteno, ker preko nagona ne moreš. Nočem farbat samega sebe, urejene pridne sive miške so mi dolgočasne, zase hočem divjo mačko, ki me bo skoz po malem krampala, ali pa nič.

Nagon? Nočeš se farbat? Saj tu ne gre za nagon ampak za koristoljubje, torej se farbaš!

Tako kot opisuješ ne gre za nagon. Gre za pol-zavestni vzorec, ki bi ga lahko spremenil, če bi se zadeve resno lotil.

Po drugi strani pa… lahko samo počakaš če te kdaj samo mine. In upaš, da ne bo prepozno.

Pa si ti takšen, da si zanimiv za zgoraj opisano žensko?

ps; vprašanje, ki pravzaprav ni vprašanje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brez lažne skromnosti lahko trdim, da sem vse prej kot dolgočasna oseba.

Je pa pomenljivo..kako ženske cinično napadete tipa, ki pristavi..da ženske ne morejo ponuditi veliko..

Ti si malo (pre)obremenjen z nasprotnim spolom…
Sicer pa res, ženske ste za vse krive! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti si malo (pre)obremenjen z nasprotnim spolom…
Sicer pa res, ženske ste za vse krive! :)[/quote]

Res ne vem, kaj se mariborčan še ubada z ženskami, če pa je že zaključil… 🙂 Potem pa spet jovo na novo… No, ko bo res zaključil, mu bo vseeno.

Tako je Matjažek, za vse smo krive ženske. Potem pa še kar nekaj oporekate, kako smo nepomembne, pa kako nimamo moči… pa kako naša beseda ne pomeni nič… Samo še odločit se je treba, pa bo… :)))

”Povem vam, nič se ne more primerjati z žarom zadovoljstva na obrazu ženske.” A. Nair

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close