Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ste že prevarali svojo ljubljeno osebo, kaj je bil razlog

ste že prevarali svojo ljubljeno osebo, kaj je bil razlog

Jaz še nisem in nikoli ne bom. Skupaj sva 8 let in imava tri otroke. Ali zaupate svojemu partnerju?

Sem prevarala, partner ve. Razlog: z partnerjem mi nikoli ni prislo in sem se odlocila preverit ce je problem v njemu ali v meni. Od tedaj mi pride. 🙂

Nikoli ne reči nikoli…

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Nikoli ne reči nikoli…[/quote]

Točno tako. Ali pa tisto “zarečenega kruha se največ poje…”

Avtor- jaz ŠE nisem in nikoli ne bom. To ne gre skupaj. Bi bilo boljše napisati, jaz nisem in nimam v namenu. Še nisem ne paše tukaj notri 😉

Podpišem se pod vse kar ste zgoraj napisali.

Jaz nisem in upam, da najni odnosi ne bodo pripeljali do tega, da bi si to želela.

Ljubljene osebe še nisem prevaral, partnerko pa….:)

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Lisjak:))) A se dostikrat zaljubiš za 1 dan?

Lisjak:))) A se dostikrat zaljubiš za 1 dan?[/quote]

Niti ne, sem resen in vzdržen …:), pravi katoliški as haha

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Že odprtje tega posta pomeni, da avtor razmišlja o tem. nikoli ne veš kaj se bo zgodilo , tako da roke v ogenj dat..

Ga nisem prevarala in ga ne bom. Enako velja zanj:))
Preveč oba veva, kaj imava:)
Vsako leto je lepše, nama obema.

Še nisem, upam tudi, da ga nikoli ne bom, enako velja za njega.

Ne.

Sem danes tako jezna nanj, da mislim, da ga bom takoj, ko najdem boljšega!

:))) In kako je to varanje ali ne-varanje definirano?

Fizično veliko ljudi ni varalo….kaj pa misli in besede, pa pogledi ?:)
Smo ljudje pač tako ustvarjeni, da podležemo skušnjavam, najbolj pomembno pa je, da se znamo tudi kontrolirati in obnašati odgovorno do ljubljene osebe.

Pogosto ljudje ne ločijo med zaljubljenostjo in ljubeznijo. In prav lahko, da si “ti dve” prekrižata poti – pa pride nesreča, če zaljubljena oseba podleže svojem egoizmu in ne zna več razmišljati odgovorno. Ker zaljubljenost v tretjo osebo se zgodi tam, kjer dve osebi ne “negujeta” ljubezni, se odtujita…

Zame je ljubiti in biti zaljubljen – velika razlika. Ko ljubiš, nisi egoističen, ne gledaš nase, ti ljubljena oseba pomeni preveč. Ko si zaljubljen – delujejo hormoni, kemija in delaš neumnosti, si egoističen, želiš si ugodja, udobja ….in ko to mine, si pogosto razočaran, ker si med tem zapravil pravo ljubezen.

Enako kot kovtrček. Danes bi ga z marsikom prevarala. Iz jeze.

psem ga prevarala. razlog dolgčas v postelji, ne upoštevanje mojih želja, non stop iste poze, skratka dolgčas. sem takoj povedala, sva šla narazen, spet skupaj, je blo isto, spet narazen, spet skupaj in po 9 letih narazen, ker ga moje prošnje in želja po razvijanju spolnosti ni zanimala.

Nikoli.
Dvojno življenje ni zame.
Če bo kdaj konec, potem to povem, pa grem…:)

enako.

ne

ne,nisem…

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

samo poštenjaki smo tle, od kje pol vsa ta kurbarija :))))))))))

Besedo si mi vzela iz ust :)))))))))))))

Zato pa smo samski, ker smo poštenjaki in nam umazane igre smrdijo.

spet si ogrožen jebemu, ti si k en nevihtni oblak, pa ni čudno da vse gre od tebe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close