Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ste tiho kot miške?

ste tiho kot miške?

Ravno sem hotla napisat, da provociraš.

Babe, nikoli, ampak res nikoli, se takih stvari ne govori možu/fantu … pa če sta zaljubeljena do amena.

Veš kaj? Če bi bila ti moja prijateljica, se poserjem nate.

Si se kdaj vprašala, zakaj s takim užitkom nosiš zaupne podatke možu na nos? Ker ja, valda imaš moža tako rada in si tako iskrena, da mora on izvedeti iz druge roke prav od tebe posvečene novice, a ne, ti čistunka od device marije, prvzdignjena in neomadeževana. Veš kaj, v tej zgodbi si prasička ti, ne pa tvoje znanke. Ne drzni se imenovati njihova prijateljica. Če ima kdo “kolegico” kot si ti, ne rabi sovražnikov.

Tega pa ne poveš, kako se naslajaš, ko ti prijateljice zaupajo stvari, ki so boleče, travmatične. Ne, ti si dvignjena nad vsem tem in potem še vroče evforično tečeš k svojemu in doživljaš mini orgazme. Veš kaj si? Voajerka. Samo tega si ne boš priznala, iz vrstic pa prav seka ven.

Morda si jim celo malo fauš, samo kaj, ko je pri tebi vse brezhibno, čisto, razpucano…
Zaenkrat. Potem se pa boj, ko ti bo zaštekalo, morda bo pa kaka tvoja “kolegica” poročala svojemu dragemu kako tvojo packarijo. Ti prav privoščim, koza!

joj ojoj kakšna zakompleksana,neotesana,vulgarna zmajevka s strupenim jezikom,ki bruha
svoje žveplo naokrog. Smili se mi tvoj mož, če ti ni že pobegnil z drugo, ki je bolj prijazna
od tebe. Če bi jaz imel takega vraga v hiši bi jo tudi že pobrisal kolikor bi me noge nesle.
Upam, da se tvoji otroci lepše izražajo Malo se zamisli nad svojimi žalitvami, da te ne bo
tvoj umazani jezik, še kdaj spravil v težave. Pa lep dan Ti želim.

jaz njemu skoraj vse povem in on meni isto, vem da nebo kaj izčvekal komu ker ve da to ni prav jaz pa isto. vse ostane med nama sploh pa je s kolegi premalo da bi sploh imel priložnost kar koli komu reči

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close