ste tiho kot miške?
Mislim,da delaš hudo napako. Prijateljice so to povedale tebi in ne tvojemu možu. Vprašaj se kako bi se ti počutila, če bi zaupala intimne stvari prijateljici in bi ona to sčvekala naprej možu. On ob kakšni priliki, bi se mož nehote kaj zagovoril ali špiknil? Še slabši scenarij bi lahko bil, ko bi vidva imela slaba dneve in bi ti lahko očital kakšne prijateljice imaš in vprašanje, če nisi ti ista.
Imej pamet in bodi tiho.
Nisem tiho kot miška.
Si imam s partnerjem veliko za povedat, pa nikoli nič o tem, kar so mi moje prijateljice zaupale. Ravno tako on meni ne govori zaupnih stvari svojih prijateljev. To mi je bolano. Se pa včasih pogovarjava tudi o mojih ali njegovih prijateljih in o njih imava oba veliko za povedat , pa kljub temu ni potrebe po tem, da se izdajajo skrivnosti.
Midva sva v partnerskem odnosu in ne, nisva last enega ali drugega.
Ubogi vajin zakon, ko sta odvisna od novic drugih. Ocitno sta sama tako pusta ali pa sta si tako oddaljena, da se nimata kaj drugega pogovarjat, kakor da opravljata prijatelje.
In sprasujem se, kako tvoj moz ne posumi, da ga tudi ti varas, ko pa se druzis z varalicami? Saj ves tisto “s kom si, tak si”.
In ne, nisem tiho kot miska, sem zelo klepetava, ampak kar imajo moje prijateljice za povedat, naj same povedo mojemu mozu, ce je ze na tem, da bi moral vedeti. In me tudi ne zanima, kaj mozevi prijatelji zaupajo njemu.
Jaz imam pa “prijateljico”, ki vse take stvari nese svoji mami na nos, mama pa potem pove svojim prijateljicam (npr. kot zanimivost, tudi če brez imen) in potem vse okrog pride. Ali pa te je prav čudno gledala in obravnavala, ko si jo srečal, tako da si začutil, da nekaj ne štima. No, saj smo hitro pogruntale, pa smo ji servirale kakšno pikantno zanimivost….samo potem se je spet opravljalo, tako da ji zdaj pač ne povemo nič več.
Kar ne verjamem, da ste tako krasne in ne poveste skrivnosti naprej. Jaz sem samo ene dvakrat povedala skrivnost različnim prijaeteljicam in seveda je vedno prišlo ven. Tako da, ve ste očitno nekaj posebnega in enkratnega.
No, mogoče ne poveste partnerju, poveste pa drugi prijateljici, sestri, mami, hčerki… Vedno, ampak vedno pridejo stvari ven.
Glej, jaz ne povem. To s tem, da smo povedale naprej, je bilo v najstniskih letih. Takrat smo to probale, videle kako zgleda in zdaj ne delamo vec tega. Upam to reci za sebe in za dve prijateljici. Obe sem imela se pred mozem in ce se moj zakon enkrat sfizi, ju bom imela tudi za mozem. Hocem ju imeti za vedno in ne zelim ogroziti prijateljstva z enim blesavim cvekanjem.
To s prijateljicami, je pa na Monu itak znano, da nimajo Monovke razciscenih pojmov.
glej, za vsak prdec pa tvoj mož res ne rabi vedet. halo, prijateljice ti zaupajo OSEBNE zadeve! ker so mnenja, da si vredna zaupanja. ti pa vse sščvekaš. HALOOOOO! ti sploh nisi prijateljica. si ena navadna tercijalka. če ne znaš obdržat za sebe, pa reci, raje mi ne povejte.
nekaj je gotovo. zaupanja nisi vredna.. to dokazuješ tudi svojemu možu.
moj poba mi pove določene stvari. za določene pa reče – glej, sori, sem obljubil, da nikomur ne povem. i jaz valda da rečem – ok, brez problema. ker mu to tudi jaz sama rečem. se oba zavedava, da skrivnosti, ki nam jih zaupajo prijatelji ostanejo pri vsakem posamezniku.
v mojih očeh nisi vredna zaupanja. če pa rabiš razkrivat SKRIVNOSTI drugih, zato da s tem vzdržuješ lastno zvezo, v tem primeru, pa glej, ljubica, je tvoja zveza v težavah.
Bit tiho kot miška al pa s partnerjem tračarit o svojih prijateljicah sta pač dve skrajnosti.
Midva nisva tiho ko miške, se imava o čem bolj pametnem za pogovarjat kot so babji trači. Pravzaprav me moj partner tud kaj dosti poslušal ne bi, če bi mu začela čvekat o takih zadevah. Al bi mu pa šlo skoz eno uho not, skoz drugo pa ven.
No, da zaključim debato.To je bila ena mala pravokacija, ker me je zanimalo, kako se boste odzvale.
Je pa to naredila moja nekdanja prijateljica in me je tolk ujezilo, ko sem zvedla od njenega moža, da sem kmalu počila od jeze in jo celo preklela.
Punce bodte še naprej tako poštene kot ste, super ste.
Forum je zaprt za komentiranje.