Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste sebi všeč?

Ste sebi všeč?

Mislim da ni lepse od mene dalec na okrog.

. https://youtu.be/etRCURxHI_o

Bi si bili všeč, če bi se srečali?

Opažam, da sem preveč lep za ta grdi, umazan svet. 🙂

Nisem ne lepa in ne grda. Če bi lahko kupila, bi se izbrala lepšo, itak, saj skoraj nikogar ne poznam, ke ne bi. Ampak vizualna lepota je samo del lepote človeka. S svojim povprečnim izgledom, previsokim telesom, niti ne od boga razporejenim na katerega se vse bolj nalagajo presežki nezdrave hrane, imam moža, ki me dale daleč prekaša, je kar terna, pa je od vseh mojih fantov še najmanj lep. Bila sem v zvezi z enim kar poznanim mistrom, še danes se mi zdi pravi Adonis, ki je za menoj vzel poznano estradnico (in se hotel vrniti, ko se je od nje ločil). Mi je enkrat rekla sodelavka, da me bo mož zapustil, ker je mnogo prelep zame. Pa so naju otroci že zapustili, on pa še zmeraj vsak dan znova prihiti v moj objem. Sicer mi vsi pravijo, da je vsa moja ljubezen v očeh, ampak verjemi, ne dohajam lepotnega standarda niti enega od fantov oz. moških v mojem življenju. Sem bila kar izbirčna in šele zadnji me je prepričal tudi s srčnostjo, ne samo obrazom. Priporočam ti, da sam v sebi vidiš lepega moškega, uredi se, bodi galanten, omikan, kavalir, prijeten, poskrbi za svojo razgledanost in ženskam boš všeč. Morda ne top lepoticam, ki kompenzirajo z materialnimi zahtevami, ampak takim, ki jim pomeni, da so v očeh svojega moškega vse in še več. Ker to se ji moraš naučiti dat in nihče ti je ne bo vzel.

Grd? Resno?

Nihče ni grd. Vsak človek je lep.

Grdo je samo srce,duša…

Če pa gledaš lepotičke pa valda..ne gre.. zunanja lepota mine ….notranjost ostane. Mogoce spustiš kriterije. Nihče ni popoln,ampak vsak si lahko najde sorodno dušico,ampak kot sem rekla če boš gledal sami zunanjost bo težko.mogoce te nekje čaka lepotica po duši-kar je vredno ve  kot lepotica od zunaj.

Veliko jabolk je lepih navzen,notri so pa gnile.

Good luck

Večinoma sem si všeč. Ne mislim vizualno. Všeč mi je kdo sem. Kot človek. In lepi so mi vse sorte ljudje. V bistvu sem že pred leti ugotovila da so mi ljudje, ki so mi blizu, so dobre osebe, se dobro razumemo, so večinoma srečne osebe….lepi. Pride z leti. Ko nekoga spoznamo vidimo predvsem videz. Ko nekoga poznaš, pa vidiš njega. Če si zmožen. In takrat tudi krivi zobje, velik nos, povešena koža….postane lepa. Ker je to tvoj človek. Žal veliko ljudi ni zmožno videti ljudi. Vidijo samo paket. Pri sebi in pri drugih. Se mi smilijo. Kaj vse spregledajo.

Js sem dolgolasec. Moja skrivnost? Rožmarin. Poguglaj, ne bo ti žal 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close