Ste sebi všeč?
Muri948, 13.12.2021 ob 07:08
Vizualno ste si ok? Jaz sem grd. Visok, zelo suh, mozoljast, krivozob, redki lasje……pri 24ih ne pridem do punce. Všeč so mi pa lepotice….
Avtor – ravno v pravih letih si, da se vzameš v roke in kaj narediš iz sebe. Sem bil podoben in sem se naredil v približno teh letih.
A mislim, za razliko od večine, da naredi nekaj v sebi, ne samo na zunaj. Če so ti všeč kakšni športi, tisto zunaj pride samo, ko treniraš za šport. Jaz sem začel takrat – oz se spomnil iz otroštva – spet veslati v kajaku, na novo me je pa pritegnilo surfanje. Cel sem se vrgel v to in neznansko užival. Ker sem potreboval moč in kondicijo sem še delal za to. In zanimalo me je predvsem to, druženje sem dal na stran, ker sem mislil da itak nisem za to. Da me tudi punce ne pogledajo… pa sem se krepko motil. A to pride kasneje in samo od sebe.
Poskusi kaj podobnega in verjetno boš pozitivno presenečen nad sabo in rezultati okrog tebe.
Za kožo pojdi k dermatologu po nasvete.Za zobe k dobremu zobarju, pa naj ti naredi nove, keramične.Športanje, pa kakšen tečaj retorike…Obleka lahko tudi naredi dober vtis – pa si pravi za punce…Vse se da , če se hoče…nekomu je vse to dano…večina se mora pa tudi malo potruditi..se pa marsikaj da, če se hoče…
Muri948, 13.12.2021 ob 09:50
Anonimno 1250, 13.12.2021 ob 09:46
Muri948, 13.12.2021 ob 09:32
Nisem zadovoljen. Je to težko razumet? Edino Zartrose in Crazy Frog sta mi podali nasvet, hvala. Za začetek bom uredil s prehrano in telovadbo. Ostali…….koji k notranja lepota, jaz bi ga rad notri dal in sem zavrnjen zaradi zunanje.
Ostali? Dejansko ti ni nihče govoril o notranji lepoti.
»Zadovoljstvo s je sabo je vsa lepota«. Odpreš pa temo, da nisi zadovoljen, ker nisi lep…….
Nesrecni ljudje niso lepi, pa cetudi je njihova zunanjost po vseh lepotnih standardih cista desetka.
Srecni ljudje so lepi, pa ceorav so po lepotnih standardih slaba trojka.
Sprasujes, ce smo zadovoljni sami s sabo.
Po lepotnih standardih imam kar visoko oceno. A kaj, ko ne steje samo to. Ko sem srecna, sem za 10+, ko sem nesrecna, se mi pa vse obesi in dosezem komaj slabo trojko.
Dejansko se to ful pozna in na obrazu in na celi drzi telesa!
Simpaticna sunkica, 15.12.2021 ob 16:36
Srednje velika , 30 kg prevec, kriv nos, velikaaaaaa rit…
Ljudje pravijo, da sem simpaticna,zgovorna, luskana ?
Sama sebi sem vsec ?.. s 30 kg manj bi bila najbrz se lepsa, ampak.. jbg rada jem ?
?? najbolj simpatičen opis. Se najdem v marsikateri besedi… sploh “jbg rada jem” LOL
Sem si všeč, se imam rada in kar je najbolj pomembno se v svoji koži zelo dobro tudi počutim. Ničesar ne bi spremenila, ker če bi bila kakorkoli drugačna, to ne bi bila več jaz.
Kar “bode v oči “,je tvoja nesamozavest in slaba samopodoba. Od Justi nasvet mi je všeč.
Poznam veliko moških ki kao niso lepi po nekih standardih, pa nimajo težav dobit punco.
Ko si bos sam sebi ok, pol boš tudi puncam.
P.s. si rekel, da so ti samo lepe všeč..kaj ko bi malo globlje gledal. Lep je kdor je lep od znotraj.
soft, 15.12.2021 ob 16:45
?? najbolj simpatičen opis. Se najdem v marsikateri besedi… sploh “jbg rada jem” LOL
Sem si všeč, se imam rada in kar je najbolj pomembno se v svoji koži zelo dobro tudi počutim. Ničesar ne bi spremenila, ker če bi bila kakorkoli drugačna, to ne bi bila več jaz.
No, jaz sem pa kile krepko spremenila, a sem ostala jaz!
Preden sem se pa zredila, sem bila ‘kr neki’. S kilami sem se dejansko sprostila, si postala vsec, se vzljubila v celoti in ko so sle kile, je vse ostalo na sreco ostalo. ??
Si suh, torej ti ni treba hujšat za standarde lepote. Si visok, torej se ne sekiraš, ker bi bil majhen moški. Veliko moških se brez potrebe žre zaradi tega. Zobe si lahko poravnaš ali zamenjaš. Kožo urediš s pomočjo dermatologa. Lahko se pobriješ po glavi, če meniš, da te plešavost ovira pri osvajanju. Lahko kvihtaš uro na dan in postaneš mišičnjak, Lahko se privlačno oblečeš. Imidž je več kot pol izgleda. Lahko se nosiš kot pav in uprizarjaš samozavest, ki neumne ženske prepriča, da je nekaj močnega in samozavestnega v tebi, čeprav večina z nadutostjo le prikriva frustracije. Trikov je veliko.
Ampak osebnega primitivizma in neumnosti se pa ne boš rešil tako zlahka zgolj s fasado. Zapisal si, da kaj ti pomaga notranjost, ko bi ga pa ti rad samo namočil. S tako izjavo si na primer zame navaden primitivec in me sploh ne briga, kako izgledaš, ker si se mi takoj zagnusil. Nič nisi napisal, kakšen človek si in kaj te sploh zanima v življenju. Očitno nič prida. Na tak način ga boš vizualno popravljen lahko namakal v tebi podobne plehke in primitivne polepšane kante. In temu primerne bodo posledice tvoje silne namakalne sreče. Veliko praznine, primitivizma, ljubosumja in bede v odnosih z ženskami. Dobil boš žensko, kakršno si zaslužiš. Brez skrbi.
@ Muri948
Sem. In to je čisto dovolj. Če drugim nisem… njihov problem.
Tebi pa predlagam, da najdeš nekaj v sebi v čem si dober. V nečem sigurno si. In od tam gradiš naprej. ?
Dve možnosti imaš, kjer se lahko najdeš, da se izgradiš. Si še mlad, zato si lahko privoščiš kak ekstrem. Nisi pa več tako mlad, da bi lahko poizkusil vse.
1. Vojska. Vpiši se v vojsko za kakšno leto. Mislim, da bi ti znalo pomagati. Predvsem, da ne bi bil toliko zjokan, kot si zdaj. Malo bi nabildal, se obril, hormoni bi se ti postavili na svoje mesto. Tudi uniforma bi ti pomagala uloviti kakšno žensko, mnoge palijo na uniforme.
2. Alternativa. Za to moraš biti alternativec po duši, tega ne moreš fejkat. Poleg tega če do svojih 24 nisi našel alternative, je zelo možno, da nisi alternativec. Potem ti edino vojska preostane. To dvoje se izključuje, že po tipu osebnosti, politični orientiranosti, inteligenci.
Namakajo pa oboji. Samo ti ne, ker si premlačen, ne ker bi bilo kaj narobe s tvojim izgledom.
lepi ljudje, 13.12.2021 ob 09:17
iz izkušenj, mojih in drugih povem, da 100% bolje prihajajo v življenju skozi lepi ljudje. To drži kot pribito.
Sem zelo lepa bila, cedna se zdaj po 50. A srece na ta racun nisem imela nikoli. Vse je v samozavesti. Lepota ce je ne znas izlistavit nic ne koristi
jezna na vas, 17.12.2021 ob 10:14
Novem človek ni GRD!!!!
Imamo samo lepe, manj lepe, simpatične, manj simpatične in antipatične ljudi.
Največ pa naredi naravna inteligenca in obnašanje, ki pokažeta pravi obraz človeka!
Pri tem ne pomaga nobena šola!!!
Noben* človek ni GRD!
Celo mladost sem mislila, da sem grda, predvaem zaradi sosolk in aosolcev in ker mi starsi niso znali vliti samozavesti in jasno povedati, da sem lepa.
Sem v resnici grda? Se zdalec ne. V resnici imam pravilne poteze in sem zelo lepa oseba, tako na zunaj kot znotraj, kar sem zal spoznala prepozno.
fante v mladosti nisem dosti zanima, kar sem pripisovala zunanjemu videzu (da sem grda), nakar se je izkazalo, da si niso upali niti poskusiti, ker se jim je zdelo, da itak nimajo sans.
na obletnici mi je znal pa marsikateri sosolec reci (te isti, ki so me zezali), da sem bila najlepse dekle v razredu in da ne morejo verjeti, da sem se danes – v poznih stiridesetih ostala lepa.
danes svoje otroke ucim, da je vsaka oseba na svoj nacin lepa, da ni grdih oseb, samo pogledati moras dobro.
veckrat tedensko jim tudi povem, da so neizmerno lepi, kar se tudi vidi na njihovi samopodobi.
Sama sem se pa vedno zaljubljala v zabce 🙂 pa ne zato, ker so bili grdi ali ker sem mislila, da lepsih nisem vredna, mislec, da sem grda, ampak ker se v osnovi zaljubljam v cliveake mozgane.
neverjetno me pritegnejo osebe, ki razmisljajo drugace in ki imajo dober amisel za himor. Na koncu koncev steje, s kom prezivljas cas nasmejan, takrat ti tudi ni nic tezko narediti.
Forum je zaprt za komentiranje.