Ste s partnerjem istega mnenja okoli cepljenja?
Asena V., 12.08.2021 ob 22:51
To, da sva z mojim predragim, najdražjim, popolnoma istih misli o celem kovid cirkusu, naju je povezalo še najbolj v zadnjem času. Tako sem ponosna nanj, da mu je vse tako jasno, kot meni – če pa nama kaj še ni jasno, prideva skupaj do odgovora -, da moram to prav zdaj izraziti. Obenem pa povedati, da če temu ne bi bilo tako, bi to nestrinjanje grozovito načelo najino povezavo.
In res sem srečna, da sva v tej vojni oba na strani resnice. Še bolj ga spoštujem, kot prej.
Verjamem pa, da teh preizkušenj ne potrebujemo, da bi utrjevali zveze. Ljubezenski par naj bi se ukvarjal z ljubeznijo in vzgojo, z dajanjem in zglednostjo, pravičnostjo in dobroto … v teh razmerah pa nas politika, telekomunikacije in trenutne izredne razmere prav hujskajo, enega proti drugemu, nas zavajajo z lažnimi informacijami, nam strežejo po življenju, ogrožajo spodobno življenje, kratijo vse mogoče pravice in brez posledic kršijo ustavo … V takšnih razmerah prej razpadajo zveze, kot da se krepijo. In prenekatera življenjska zgodba zavije v področje življenjsko ogroženega človeka v več smislih. In otroci trpijo in se ‘spridijo’, saj so starši obnemogli od lastnega življenjskega boja in jih silom prilike zanemarjajo.
In vsega je kriv egoizem. Temu pa botruje neizobraženost in neinformiranost. In večne ‘krize ‘ … večne laži … od Cezarja sem … in nazaj … neuki in nevedni se rojevamo in takšni tudi umiramo … na krilih udobja si zamišljamo, da smo srečni … dokler ne pride ‘ključni moment’ spoznanja o ničnosti vsega življa …
No, midva pa sva srečna, da kljub temu, da glede cepiva ne misliva isto, sva še vedno skupaj in spoštujeva osebno odločitev, jo sprejemava in se imava še naprej rada.
Mož se je cepil, jaz se nisem in se še vsaj nekaj časa ne bom.
Ukrepe sva upoštevala prej in jih še vedno, tudi mož, kadar je sam, jih spoštuje (še bolj kot jaz).
Zbolela nisva, pa jaz nisem delala od doma niti en dan.
pri nas pa takole, 13.08.2021 ob 09:03
No, midva pa sva srečna, da kljub temu, da glede cepiva ne misliva isto, sva še vedno skupaj in spoštujeva osebno odločitev, jo sprejemava in se imava še naprej rada.
Mož se je cepil, jaz se nisem in se še vsaj nekaj časa ne bom.
Ukrepe sva upoštevala prej in jih še vedno, tudi mož, kadar je sam, jih spoštuje (še bolj kot jaz).
Zbolela nisva, pa jaz nisem delala od doma niti en dan.
Podobno, en cepljen in en ne in ne soliva pameti drug drugemu.
Forum je zaprt za komentiranje.