Ste s partnerjem istega mnenja okoli cepljenja?
sicer pa za vse, ki verjamete v cepljenje in se zaradi njega počutite brezskrbne – tole informacijo vam podajam:
preberite kakšne izkušnje imajo zdravniki in stroka na Islandiji: za razliko od naših so vsaj toliko pošteni,da priznajo , ne tiščijo glave v pesek in ne pretvarjajo se lažno, da je cepljenje rešitev.
I hate to be the bearer of bad news, but Iceland (93% of the population 16 years of age or older vaccinated) is experiencing its largest wave of Covid-19 yet. At this point, I think it is unreasonable to assume that increased vaccine coverage will result in herd immunity pic.twitter.com/k8mUZAtIGO
— Elías Eyþórsson (@eliaseythorsson) August 7, 2021
Sva ze razmisljala o ceplenju, vendar sva se zmenila, da raje pocakamo se nekaj casa. Prav sem imela. Se bova pocakala. Glede na stanje v tujini trenutno cepivo ni ziher. Zakaj se cepiti ce ni ziher.? Tako midva gledava na to. Korono je pa moz fasal, tako da dvomim, da jo bo zdaj se enkrat v kratkem casu.
To, da sva z mojim predragim, najdražjim, popolnoma istih misli o celem kovid cirkusu, naju je povezalo še najbolj v zadnjem času. Tako sem ponosna nanj, da mu je vse tako jasno, kot meni – če pa nama kaj še ni jasno, prideva skupaj do odgovora -, da moram to prav zdaj izraziti. Obenem pa povedati, da če temu ne bi bilo tako, bi to nestrinjanje grozovito načelo najino povezavo.
In res sem srečna, da sva v tej vojni oba na strani resnice. Še bolj ga spoštujem, kot prej.
Verjamem pa, da teh preizkušenj ne potrebujemo, da bi utrjevali zveze. Ljubezenski par naj bi se ukvarjal z ljubeznijo in vzgojo, z dajanjem in zglednostjo, pravičnostjo in dobroto … v teh razmerah pa nas politika, telekomunikacije in trenutne izredne razmere prav hujskajo, enega proti drugemu, nas zavajajo z lažnimi informacijami, nam strežejo po življenju, ogrožajo spodobno življenje, kratijo vse mogoče pravice in brez posledic kršijo ustavo … V takšnih razmerah prej razpadajo zveze, kot da se krepijo. In prenekatera življenjska zgodba zavije v področje življenjsko ogroženega človeka v več smislih. In otroci trpijo in se ‘spridijo’, saj so starši obnemogli od lastnega življenjskega boja in jih silom prilike zanemarjajo.
In vsega je kriv egoizem. Temu pa botruje neizobraženost in neinformiranost. In večne ‘krize ‘ … večne laži … od Cezarja sem … in nazaj … neuki in nevedni se rojevamo in takšni tudi umiramo … na krilih udobja si zamišljamo, da smo srečni … dokler ne pride ‘ključni moment’ spoznanja o ničnosti vsega življa …
Asena V., 12.08.2021 ob 22:51
To, da sva z mojim predragim, najdražjim, popolnoma istih misli o celem kovid cirkusu, naju je povezalo še najbolj v zadnjem času. Tako sem ponosna nanj, da mu je vse tako jasno, kot meni – če pa nama kaj še ni jasno, prideva skupaj do odgovora -, da moram to prav zdaj izraziti. Obenem pa povedati, da če temu ne bi bilo tako, bi to nestrinjanje grozovito načelo najino povezavo.
In res sem srečna, da sva v tej vojni oba na strani resnice. Še bolj ga spoštujem, kot prej.
Verjamem pa, da teh preizkušenj ne potrebujemo, da bi utrjevali zveze. Ljubezenski par naj bi se ukvarjal z ljubeznijo in vzgojo, z dajanjem in zglednostjo, pravičnostjo in dobroto … v teh razmerah pa nas politika, telekomunikacije in trenutne izredne razmere prav hujskajo, enega proti drugemu, nas zavajajo z lažnimi informacijami, nam strežejo po življenju, ogrožajo spodobno življenje, kratijo vse mogoče pravice in brez posledic kršijo ustavo … V takšnih razmerah prej razpadajo zveze, kot da se krepijo. In prenekatera življenjska zgodba zavije v področje življenjsko ogroženega človeka v več smislih. In otroci trpijo in se ‘spridijo’, saj so starši obnemogli od lastnega življenjskega boja in jih silom prilike zanemarjajo.
In vsega je kriv egoizem. Temu pa botruje neizobraženost in neinformiranost. In večne ‘krize ‘ … večne laži … od Cezarja sem … in nazaj … neuki in nevedni se rojevamo in takšni tudi umiramo … na krilih udobja si zamišljamo, da smo srečni … dokler ne pride ‘ključni moment’ spoznanja o ničnosti vsega življa …
Oba sta zdravnika s doktoratom iz Mikrobiologije in specializacijo iz epidemiologije in vama je zato marsikaj jasno….
Žal vsi nimajo te sreče in zato verjamejo vsem šarlatanom, ki sedaj preko FB prodajajo Vitamine.
Oba sva mnenja da se ne bomo cepili dokler ne pridejo s pajserjem po nas.
Btw z mozem.sva prebolela korono lani novembra.
Moja mati in oce sta bila letos marca oba cepljena s pfeizerjem.
2 tedna nazaj smo si za foro precekirali protitelesa.
Oce in mati imata na spodnji meji.
Midva jih imava precej vec.
Forum je zaprt za komentiranje.