Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stari grad Kamnik – gostišče priporočam

Stari grad Kamnik – gostišče priporočam

To se navezuje na debato Re: Stari grad Kamnik – gostišče ODSVETUJEM

Poslušte tiski, ki pljuvate čez Stari grad, najemniki se trudijo, da bi situacijo uredila. A določeni iz določenih lobijev pa nagajajo, zato , ker imajo določeni drugačne interese. Popluvajte lastnika to je občina Kamnik, ki jim ne pusti delat. To pa, da hodite gor po kozarec vode VAS je pa lahko SRAM v dolini si tega že ne bi dovolili, ker bi vas bilo sram pred drugimi. Tu pa vas nihče ne vidi pa fehtate za kozarec vode in WC ne, da bi plačali strošek, ki ste ga povzročili. Bonton obnašanja pravi tako, da če prideš nekam v lokal koristit WC se naroči pijača ali pa kaj drugega, ker trošiš vodo, ki pa jo morata majemnika plačati, tako kot elektroko in ostale stroške.
SRAM VAS NAJ BO TISTE KI HODITE V ŠPIJONAŽO IN PLJUVANJE. S TEM KO PLJUVATE PA NAJBOLJ PLUVATE SAMI SEBE, KER JE TO VAŠE ZRCALO.
Lokal bi pa že zdavnaj obratoval tako, kot je treba, če bi gospod župan odobril prikolop vode in dal obratovalno doboljenje. To pa ne da, ker nu nič v žep ne pade dodatnih cekinov.

Pa veliko obiskov želim.

Dej mal se skuliri!! Vodo na svoj mlin pelješ? Pa da ti je jasno,da če kjerkoli prosiš za navadno vodo,ti jo bodo radi dali,razen takih skopuhov,ki bi še luft prodajal,če bi lahko. Nikoli še nisem bila tam in nikoli ne bom,ker očitno braniš sam/a sebe.Pa da se ti voda zaleti v grlu!! Tečnoba!

Naj povdarim, da mene NI bilo nikoli sram, me ni, in me tudi ne bo, če me je kje prijelo lulat, in zraven ni bilo javnih stranišč, sem pač poiskala prvo gostišče, buffet, karkoli že in mirno vprašala če se lahko polulam, BREZ da bi kaj spila. V 99,99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerov so me mirno spustili.

In še to vedno ko naročim kavo, naročim zraven kozarec navadne vode, v čem je point, da mi jo ne bi dali?

Zgoraj omenjeno gostišče ne poznam, in tako jezne antireklame si verjetno ne zaslužijo? ali pač, ne vem…

Gospodična Liahnanafna se vam opravičujem. Veš problem je v tem, če ne poznate situacije, da morajo tam vodo pripeljat z gasilsko cisterno, da si skrkljani kamničani seve ne vsi odplaknjejo svoj drek v dolino.
Je pa zelo lepo tam škoda, da vas še ni bilo tu na obisku, ker verjetno svoje ne premaknte višje od 10 m višinske razlike.

Tam je lepo in prijetna izletniška točka, v lepem vremenu se zelo daleč vidi, ljudje so prijazni in ustrežljivi.

Četudi,spoštovani trotek pepi,pripeljejo vodo gasilci s cisterno,vas morda ne bo izsušilo,če poklonite nekemu žejnemu izletniku 2 deci vode.Ali pač? Tudi še kje drugje se oskrbujejo z vodo iz cistern,pa niso pol toliko zategnjeni. Da 10 metrov višinske razlike premorem prehoditi,ker sem takoj po desetih metrih na višini 750 metrov in da,tudi v dolino se spustim.Če je problem tudi v kamniškem dreku,predlagam,da zaprete gostilno in pustite samo klopce,kjer bodo ljudje uživali v tišini in naravi,brez da motijo s fehtanjem vode in uporabo veceja.Se bodo pač navadili,da je tam le čudovit razgled za vse ostalo pa bodo morali poskrbeti sami. Pa lep večer.;)

Četudi,spoštovani trotek pepi,pripeljejo vodo gasilci s cisterno,vas morda ne bo izsušilo,če poklonite nekemu žejnemu izletniku 2 deci vode.Ali pač? Tudi še kje drugje se oskrbujejo z vodo iz cistern,pa niso pol toliko zategnjeni. Da 10 metrov višinske razlike premorem prehoditi,ker sem takoj po desetih metrih na višini 750 metrov in da,tudi v dolino se spustim.Če je problem tudi v kamniškem dreku,predlagam,da zaprete gostilno in pustite samo klopce,kjer bodo ljudje uživali v tišini in naravi,brez da motijo s fehtanjem vode in uporabo veceja.Se bodo pač navadili,da je tam le čudovit razgled za vse ostalo pa bodo morali poskrbeti sami. Pa lep večer.;)[/quote]

Vam afna je pa na žulj stopil nekdo, ne vem kaj se razburjate. Prov fajn je tam po še pod streho se lahko gre in topel čaj spije poklepeta in se razgleda.

Četudi,spoštovani trotek pepi,pripeljejo vodo gasilci s cisterno,vas morda ne bo izsušilo,če poklonite nekemu žejnemu izletniku 2 deci vode.Ali pač? Tudi še kje drugje se oskrbujejo z vodo iz cistern,pa niso pol toliko zategnjeni. Da 10 metrov višinske razlike premorem prehoditi,ker sem takoj po desetih metrih na višini 750 metrov in da,tudi v dolino se spustim.Če je problem tudi v kamniškem dreku,predlagam,da zaprete gostilno in pustite samo klopce,kjer bodo ljudje uživali v tišini in naravi,brez da motijo s fehtanjem vode in uporabo veceja.Se bodo pač navadili,da je tam le čudovit razgled za vse ostalo pa bodo morali poskrbeti sami. Pa lep večer.;)[/quote]

Vam afna je pa na žulj stopil nekdo, ne vem kaj se razburjate. Prov fajn je tam po še pod streho se lahko gre in topel čaj spije poklepeta in se razgleda.[/quote]

Vi ojojojolepopo nihče mi stopil na žulj,ker ga nimam.Vi pa kar uživajte.;)

Tam je pa res tako zelooo lepo, pa še prijazni gostinci so, ki ti ustrežejo v vsem brez problemov.Mi se tja odpravimo večkrat.

Strinjam se z s tabo Budr@ res je dobro tako in drugače. Mi smo tudi velikokrat tam in nam je fajn.

še nikol ni bilo ‘toliko kamničanov’ na mon-u kot nocoj … a ni to čudno ?!?
nekdo je nastavil repeka, zdaj pa javska.
pojdi se žalit županu, staremu ali pa novemu…

folk pa pusti pri miru. wc lahko zakleneš, ključ obdržiš pri šanku.
če bi stregli zunaj, bi imeli tudi več obiska…. ko smo prinesli svojo čutarco in vodo ter se usedli na klopice, ki so gor, ko še ni bilo nobenih najemnikov, smo bili pa pregnani, da ne smemo tam sedet če pijemo iz svoje čutare… dej dej..

Čebelček Pepi, saj je lepo, da tako vneto zagovarjaš svoj biznis, ampak Stari grad je Kamničanom dejansko v sramoto. Kdo je za to kriv, pa v bistvu nikogar ne zanima – če ti župan nagaja, to ni naš problem 🙂 Mene moti, da sem včasih prišla gor, pa lokal ni bil odprt, čeprav bi moral biti, najbolj pa me moti to, da se notri dovoli kaditi. Zato ne grem tja. Sama bajta je grda (ampak to je bila že od nekdaj, je nisi ti gradil), tiste dile pa tudi ne vem, zakaj morajo ležati po celem dvorišču ….skratka, raje grem mimo in naprej na Špico.

Se pa strinjam, da bi se morala občina konkretno lotiti Starega gradu oz. ugotoviti, kaj bi sploh rada naredila z njim. To je že druga tema.

Trotek pepi,kaj pa zdaj,k so domačinke popi*dile? Sem jaz najbrž kriva,da imate vse v klincu? Potem že mora biti nekaj na tem. P’na,p’na.

ali se to dogaja na postojankah proti Vršiču? jaz tega tam nisem doživela na poti proti Vršiču ali pa koči na Gozdu po Kriško planino pa na Amrožu, da bi s seboj prinesli za pit pa za jest in se usedli za gostilniške mize ali klopi. Če smo že prinesli s seboj smo to pojedli in popili izven področja gostišča ali gostilne, po seveda ostanke odnesli nazaj v dolino, saj imajo najemniki ali pa lastniki v takih okoliščinah sigurno težje delo, kot tisti v dolinah.

Predvsem pa dragi moji spoštljiv in prijazen odnos do narave in do ljudi pa k srcu si vzemite saj se nam vse vrača dobro in slabo.

Obilo užitkov na vseh lepih kotičkih in seveda tudi na Starem gradu.

lahko se še tako usajaš, omenjena “gostilna”, če si sploh zasluži tak naziv je zanikrna do kraja pa okolica tudi pa ne reci, da je zato kriv župan ampak tvoja lena rit., ki jo svaljkaš cele dneve in ne delaš nič. Sram te bodi, ti si ena največja kamniških sramot. Pa da ne govorim o plehnati strehi z ostrimi robovi, ki leži oz je ležala leto in pol na poti na Stari grad, za to je tudi kriv župan ane?? Na žalost se na gradu že leta in leta izbira same nesposobne in lene lastnike. Spelji se nekam!!

gospa ali gospodična
ampak ste v zmoti jaz nisem najemnik, kot me označujete ampak obiskovalec, ki vsake toliko časa pridem gor men je čisto uredu.

ful je fajna lokacija pa prijazni so tud

gospa ali gospodična
ampak ste v zmoti jaz nisem najemnik, kot me označujete ampak obiskovalec, ki vsake toliko časa pridem gor men je čisto uredu.[/quote]

ja itak, obiskovalec :-))) ok, pa obiskovalec 🙂

Sej ne morem verjet, ja seveda sem obiskovalec in tudi moja družina je. Kako lahko kar nekoga nekaj določate kaj je . Men to sploh ni jasn in mi nikol ne bo. Ali pa za lahko rečem, da ste ne vem kaj. Živeli smo v Kamniku in tudi dolgoletni obiskovalci Kamniškega gradu. Zdaj so sigurno razmere veliko boljše in lepše urejeno, kot pa takrat ko so bili gor nelegalno južnaki.

zaradi mene si/ste lahko Mikimiška. Dejstvo je, da tisto gor na Starem gradu NI dobro gostišče in ga NE priporočam. Kdo je bil prej gor, ni pomembno, zaradi mene so bili lahko tudi srnjaki. Itak že sam koncept ni pravi – tisto hišo bi morali podreti in narediti nekaj nizkega, kamnitega, s srednjeveško ponudbo, turistično podkrepljeno … ah, tovrstnih vizij pa Kamnik nima, imeli bomo pa Hoferja, vsaj to :-)))

ja tista hiša je pa stale že nevem od kdaj naprej taka krkršna je, škodo so pa že takrat naredili v rajnki jugi žal. Moram vam pa mekaj povedat, srednjeveško večerjo sem pa s svojo družino že jedel tam. Odlično je bilo.

Enemu žejnemu že mogoče, kaj pa desetim ali dvajsetim na dan? Vsakemu kozarec vode, kozarec je treba oprati. WC papir tudi ni zastonj, pa voda za potegnit, pa čiščenje WC-ja. Meni bi tudi bilo nerodno hodit zastonj na WC in vodo.

kje pa se parkira avto, če hočeš iti na stari grad

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Najbolj enostavno na avtobusni postaji v Kamniku.

Slovenceljni, narod zastonjkarjev!! Voda in WC zastonj, ja pa jade. Ali mi daste vaše naslove, bom kr s kantico po vodo pršla, pa še mal posedela na klopci pred vašo hišo, pa šla pol na WC, pa mal papirja bom vzela iz WC-ja, pa …. Po vseh tujih hrihih je v kočah prepovedano jesti svojo hrano, pa tudi vode ne dajo! Ja, ampak tam je kapitalizem, tle pa še vedno socializme in mora biti vse zastonj. No go !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close