Stari grad Kamnik – gostišče priporočam
Dejstvo je, da je gostišče zanemarjeno, dvorišče nekaj pregrejeno in nevarno (razpadajoči oder itd.).
S takim odnosom nikamor ne prideš. Včasih je treba kakšen kozarček vode ljudem in kanglico vode za pse in seveda obisk WC podariti v imenu dobrega imena ali boljšega glasu.
Dobri lastnik tudi prekine dopust, ko mu vihar odpihne streho ali ?? Tako je bilo v primeru lastnika – streha pa je ležala in ne vem ali leži zadaj v gozdu.
Človek težko verjame, na kakšen način se omenjeni najemnik sedaj brani:)
Tale post je brez debate iz njegovega lobija, me nihče ne bo prepričal v nasprotno.
Menim, da naj se najemnik raje vpraša kaj je narobe z njegovim načinom poslovanja, kot pa da vso gnojnico izliva na občino in obiskovalce.
Veliko hodimo v hribe in z zanesljivosto lahko trdim, da je Stari grad sramota. Obup od obupa. Kot so že predhodniki povedali: zanemarjeno, neprijazno osebje, nobene ponudbe, kajenje v lokalu (!!!!!!!!!), zunaj vse nastlano…….
Poleg tega še nisem srečala tako samozadostnega in arogantnega gostinca, kot je omenjeni najemnik. Moj dobronamerni predlog: ni vsak za vsako delo in njemu gostinstvo očitno ne leži. Zakaj se ne loti drugega posla?
Slovenceljni, narod zastonjkarjev!! Voda in WC zastonj, ja pa jade. Ali mi daste vaše naslove, bom kr s kantico po vodo pršla, pa še mal posedela na klopci pred vašo hišo, pa šla pol na WC, pa mal papirja bom vzela iz WC-ja, pa …. Po vseh tujih hrihih je v kočah prepovedano jesti svojo hrano, pa tudi vode ne dajo! Ja, ampak tam je kapitalizem, tle pa še vedno socializme in mora biti vse zastonj. No go ![/quote]
Kolk se ti usajaš!!! A ni to “kao” neka oštarija,bemti glavo butasto.Zakaj pa pol nimaš ti javnega sekreta pa pipe,pa da kasiraš k norc???Pa kaj nej še folk plača??Hojo po hribu.Dej u rt se zalet pa utihn k si en navadn vosu pa mej tisto perfektno urejeno skretasto oštarijo!!!!
se v celoti strinjam!!![/quote][/quote]
TO PREJ BLA JE NAPAKA,
japajadeblabla
KA BLEBETAŠ, ČE ŠE NE VEŠ KAKO SE GOR PRIDE.
SMETI PA PUŠČAJO VRLI OBISKOVALCI, KI NE ZNAJO ZA SABO POSPRAVIT IN SMETI NAZAJ V DOLINO ZNOSIT. KER JE LAŽJE NEKJE PUSTIT PA, DA TO NAREDIJO DRUGI NAMESTO NJEGA.
STAREMU GRADU PA ŽELIM VELIKO OBISKA
:))) kako je eden redkih prezadovoljnih obiskovalcev omenjenega gostišča prepričan, da bo ljudi prepričal v nekaj kar je očitno drugače.
Prepričana sem, da se nebi toliko ljudi oglasilo, v kolikor bi bilo z gostiščem vse ok, ali da bi bilo vsaj običajno. Glede na to, da je vse skupaj pod nivojem, pa………
Vsekakor je tako, da se dober ali slab glas širi v deveto vas.
Menim, da si bo v vsakem primeru vsak sam (glede na izkušnjo) ustvaril mnenje o gostišču in hodil ali ne-hodil tja.
Jaz vsekako ne prestopim več praga, raje prinesem vodo s seboj. Pa, da ne bo pomote: zelo rada bi spila kakšen čajček in malo posedela (kar vedno naredim na Joštu, Mengeški koči, Sv. Primožu….), ampak ne pri nekomu, ki ima tako ponižujoč odnos do strank.
Sprašujem se tudi, kako je mogoče da na Starem gradu ssedi eden ali nobeden v gostišču, prideš kamorkoli drugam, pa gostišča vsaj na pol polna….. Tudi to marsikaj pove o tej polemiki.
[/quote]
TO PREJ BLA JE NAPAKA,
japajadeblabla
KA BLEBETAŠ, ČE ŠE NE VEŠ KAKO SE GOR PRIDE.
SMETI PA PUŠČAJO VRLI OBISKOVALCI, KI NE ZNAJO ZA SABO POSPRAVIT IN SMETI NAZAJ V DOLINO ZNOSIT. KER JE LAŽJE NEKJE PUSTIT PA, DA TO NAREDIJO DRUGI NAMESTO NJEGA.
STAREMU GRADU PA ŽELIM VELIKO OBISKA[/quote]
seveda ne vem, parkrat na teden grem v en hrib, za katerega mislim, da je Stari grad, ampak zna bit, da se motim in v bistvu stojim na Triglavu :-)))) joj ste face.
Človeku se obrne želodec, ko bere komentarje določenih osebkov, za katere res ne vem, kaj je narobe z njimi, da o vsaki stvari vse vejo… Za take ljudi sploh nimam izraza, da ne bom koga užalil…gre pa sigurno za določen krog brezdelnežev ter nepotešenih osebkov ženskega spola. Kot sem pa opazil pljuvate vsevprek, tudi druge debate na forumu, npr. glede šerbi… to ste gotovo eni in isti, ki se cele dneve valjate pred ekrančkom in blatite druge, ker ste sami popolnoma neuspešni v življenju?!? Žalostno, res. Kot sem že zadnjič omenil-sem tudi jaz večkrat na gradu- sedaj sem pa bil par dni na dopustu, ste pa spet začeli.(A res nimate kaj pametnega početi med prazniki?)
Prepričan pa sem, da najemnik ne piše po takih forumih-dokazljivo, čeprav sem ga jaz že zadnjič seznanil o tej zadevi- je pač povedal, da nima komentarja in da bo o vseh zadevah ukrepal po pravnih poteh( kar mislim, da sta v teh zadevah dobro podkovana), tako, da ne mislite, da vaši naslovi niso izsledljivi..kljub anonimnimi vzdevki)…..ker vse te žalitve, blatenje dobrega imena,laži, itd.: je zrelo za kazenske ovadbe.
Pa lep praznični dan.
Forum je zaprt za komentiranje.