Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srednja šola netestirani jutri

Srednja šola netestirani jutri

Odgovor na objavo uporabnika
Sabina V, 17.11.2021 ob 13:33

to je drugače, 16.11.2021 ob 17:29

moje mnenje, 16.11.2021 ob 17:21

Mama743, 16.11.2021 ob 16:49

Kaj boste naredili? Imate kakšen načrt? Tožba? Policija? Izpis? Po izpitih? Namreč ravnatelj pravi, da srednja šola ni obvezna in da netestiran dijak ne sme v šolo jutri. Kaj mi svetujete? Kaj boste vi naredili? Govori se le o osnovnošolcih, kaj pa srednješolci?

SREDNJA ŠOLA RES NI OBVEZNA… ampak dijaki so pošteno vpisani in šola jim je dolžna zagotavljati šolanje, za to so tudi plačani nenazadnje in to brez pogojevanja v medicinske posege… konec koncev jim odlok določa da so dolžni zagotoviti šolanje na daljavo – ne morejo kar odreči pravice šolanja otroku…

če se sklicujejo na spoštovanje odloka – potem so ga dolžni spoštovati v celoti – in odlok za vse tudi srednjo šolo jim nalaga obveznost izobraževanja na daljavo…

če ga zagotavljajo za učence v karantenah – potem ga bodo morali pa tudi tu

Tisti, ki so v karanteni, niso krivi, da so bili v stiku z okuženim in jim šola na daljavo pripada. Kaprice glede testiranja so pa nekaj drugega.

Ja samo testirani pridejo lahko tudi v stik z okuženim sošolcem ki pa je cepljen. In bodo zopet v karanteni.

Plus, če se testira doma potem so bo izliral, v primeru pozitivnega testa, in zaradi tega sošolci ne bodo šli v karanteno. Če se testira v šoli pa gredo vsi v karanteno.

Nehajte nabijati o testiranju doma, če je kristalno jasno, da tega niso izvajali! Tisti taglasni zagotovo ne, zraven pa še cel kup ostalih kekcev, ki so pač preleni. Samo manjšina je resnično testirala in ta nima nobenih problemov s testiranjem v šoli. Tako da pospravite to jokcanje.

Smo se odločili, 17.11.2021 ob 14:04

Ne bo več obiskoval srednje šole pod takim fašističnim izsiljevanjem. Česa ga pa lahko naučijo fašisti? Fašistično diplomo si lahko nekam zatlačijo, mi je ne želimo. Pravzaprav bi to bila žalitev za našo inteligenco. Se bo drugače znašel. Čas bo pokazal ali je odločitev prava ali ne, jaz imam dober občutek.

SPoroci cez leta, kako se zibi od obcutkov.

Pravilna odločitev, tako vzgojenih problematikov ni potrebno zaposlovat. Kar naj bo doma, brez šole, da bo lahko čez 30 let razlagal, kako ga je država spravila na cesto. Tele starševsko.

O kakšni inteligenci ti to? Pa menda ne o vaši, OMB?

Hej ho, 16.11.2021 ob 18:07

moje mnenje, 16.11.2021 ob 17:46

ajajaj, 16.11.2021 ob 17:24

Dlje ko se boste šli neko kvazi demokracijo, dlje bo ta norija trajala, razumeš to?

ne, ne ne razumem in tudi zares ni tako – ta norija bo trajala tako dolgo kot so si zamislili oni na vrhu – samo žal vi nekateri tega ne razumete in še vedno to povezujete z zdravjem, ker ste na polno slepi in ne razumete kaj se dogaja…

pri tem ne trdim,da virtusa ni, in tudi ne trdim da ni obolelih v bolnici in da številke primerno sezoni ne naraščajo, TRDIM PA,DA STVAR NI TAKO KRITIČNA, ŠE MANJ PA TUDI APOKALIPTIČNA V BOLNICAH KOT JO PRIKAZUJEJO IN POLITIKA, MEDIJI IN DOHTARJI.

To počno načrtno, načrtno tudi napihnejo cifre, skrijejo resnico – z namenom ustvarjanja panike in eni pač nasedete…

TRDIM DA BI LAHKO Z VIRUSOM ŽE ZDAVNAJ POVSEM NORMALNO ŽIVELI, ČE TI NA VRHU NE BI IMELI SVOJIH SCENARIJEV DELANJA PANIKE…

Zakaj pa konec koncev Švedi lahko normalno živijo – pa nimajo mask NIKJER, pa nimajo nič zaprto, pa NOBENEGA PCT TERORJA, precepljenih pa celotno populacijskio gledano nekaj procentov več kot mi… RAZLIKE V OKUŽBAH PA ENORMNE – NAS SE  TERORIZIRA S PCT ŽE V BISTVU CELO LETO… ONI VES ČAS ŽIVIJO NORMALNO  Z POPOLNOMA ISTIM VIRUSOM V OKOLJU TUDI ISTIMI SEVI, ITD…

zato proooosim  SPREGLEJTE ŽE ENKRAT – KONEC KONCEV  SPOMNI SE JANUAR , FEBRUAR 2020 –  prazni razredi so bili v OŠ in SŠ, tudi v podjetjih – cele familije so doma ležale – pa se ni nič sesulo in nikogar nismo gnjavlili s testi in nikomur omejevali šolanja…  pa so imeli ljudje tudi pljučnice in bolnice so bile polne…

jaz res ne morem verjeti kako eni nasedate, kako je mogoče da ste tako slebi in tudi tako dvolični…

obnašate se tako nerazumno – da  hipotetično zdajle normalno recimo skuhaš kosilo in pri kuhanju nastaja tudi para – in ti je normalna… če bbi ti zdajle vlada in mediji in neka stroka dogovorno se zmislila neko ime za to paro ijn ti začela dnevno tupit, da ta para ubija in prikazovat koliko ljudi je v bolnici zaradi pare v kuhinji – bi temu začeli verjeti… tako zaslepljeni ste…  resno to ni več normalno

Lepo prosim, da se taki in podobni oglasite pri nas v Ukc, jaz sem oftalmolog in ne infektolog, a delam na oddelku covida in vi pravite, da ni tako hudo! Ste normalni?   A vi sploh veste kaj se dogaja? A vi veste da delam nekaj za kar nisem usposobljen in svoje pacinete zavracam???? In vi, da ni tako hudo? Mi vam lazemo, nam to govorite?!!!! A ste vi normalni??? Torej ko vas zdravimo se vam tudi lazemo?!! Zakaj nam takrat zaupate, ali nam ne???? Katastrofa! Razocaran v ljudi!

Spoštovani gospod doktor, mislim, da se bo moral lotit kdo izumljat cepivo zoper ljudsko neumnost in sebičnost. Ne samo, da so polne postelje covidnih bolnikov, koliko ljudi umira zaradi covida (ne s covidom), ker zanje zdravniki nimajo več časa in prostora. Ni več prostora za normalne urgence, ljudje bodo umirali za kapjo ali infarktom, ker zanje ne bo prostora. Ampak nekaterim še vedno ne potegne. Ko pa bodo potrebovali pomoč, bodo hoteli rdeč tepih. In vas ne bodo vprašali, s katerim zdravilom jih boste pozdravili . Takrat bi jedli tudi črve.

Hvala gospod doktor, vam in vsem ostalim, ki se trudite. CEPLJENA ZARADI ODGOVORNOSTI DO DRUGIH

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: Julij Cezar je bil pravkar postavljen za nadvojvodo hrabrega drekca. 

stari naj gre delat, če za parlament ali da postanes zupan nerabis nevem kaksne sole potem tudi za kaksno proizvodnjo ali kjerkoli nerabis imeti visoke izobrazbe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close