Srečanje
džizs :-))))))))
Konkretno tisto o grmu sem jaz dodal, ko sem napisal, da me ne bo, skupaj z mežikajočim smajlijem. Pa, a ti vsako napisano besedo vzameš tako za res in celo za manipulacijo ali ti zdaj samo prav pride?[/quote]
Berem, da si tu tudi vzel nekaj tako za res oz za manipulacijo oz da ti je v tem postu nekaj prav prišlo, da si ga lahko spisal :-))))?
džizs :-))))))))
Konkretno tisto o grmu sem jaz dodal, ko sem napisal, da me ne bo, skupaj z mežikajočim smajlijem. Pa, a ti vsako napisano besedo vzameš tako za res in celo za manipulacijo ali ti zdaj samo prav pride?[/quote]
Berem, da si tu tudi vzel nekaj tako za res oz za manipulacijo oz da ti je v tem postu nekaj prav prišlo, da si ga lahko spisal :-))))?[/quote]
Saj sem samo vprašal, no. :-)))
Berem, da si tu tudi vzel nekaj tako za res oz za manipulacijo oz da ti je v tem postu nekaj prav prišlo, da si ga lahko spisal :-))))?[/quote]
Saj sem samo vprašal, no. :-)))[/quote]
Boom, tudi z moje strani je pripomba bolj “joke” :-)))
Jaz sem takoj, ko si omenila tarok, rekla da sem za 😉 jp1991 je še anketo naredil, nikoli niste povedali, koliko klikov ste dejansko imeli.
A ni nekje nekdo napisal, da je njemu vseeno, koliko jih pride na piknik, da sta dovolj 2 ali 3je? A zdaj pa hočete masovko met? Pa kdo bo toliko čevapov in paprike spekel? Revež bi moral met osebno asistentko, ki bi ga pahljala in mu nosila pivo. 😉
Krivokljunka
tarok karte so pripravljene. Sem že prah pobrisala z njih.
Ni potrebno da jih pride kot na Pivo in cvetje, rada bi samo, da tisti ki imate namen priti, da res potem pridete (seveda pa razumem da lahko pride kaj na vmes, da se ne more prit – recimo bolezen), ker če bom pekla, pa res ni vseeno, ali bom pekla za 5 ali za 15 ali več…
Katenjka : pride
Naj samo še pripomnim da je to bila ena najtežjih odločitev v mojem živlnjenju med vsemi ambivalentnimi preizkušnjami biti ali ne biti, odločila sem se pred nekje eno uro in če ne bo česa nepredvidenega, to zdaj mislim resno bolj kot glede česar koli kar sem tu kdaj pisala, pridem no pač…
Robi, nikoli me nisi razočaral. Bila je verjetno šala z moje strani oz. nesporazum s tvoje. Se bom poskusila odkupiti, na pikniku znam biti zelo verjetno dosti bolj mirna, kot sem tu. Čisto možno da bom cel cajt tiho cccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Nikar ne skrbi, glede na to, da vendar prilično poznam tvoje razloge, zakaj te ne bo, te bom o vsem, kaj se bo dogajalo, kaj bo kdo rekel, jedel, vprašal, vdano in zvesto obveščala kot te sicer vedno z vsemi podrobnostmi iz svojega in iz zasebnega življenja drugih :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] In njegovi razlogi, da ga na piknik ne bo so………..?[/quote]
In Antilopini razlogi, da je ne piknik ne bo so => ker ne bo Matjažka. Katenjka, rekurzija? :))[/quote]
In ker ne bo Antilope ne bo, na piknik ne pride Spider. In ker SPiderja ne bo, na piknik ne pride 50% vseh žensk na med. over.
Če pride Matjažko , pride do domino efekta in bo zmanjkalo čevapčičov, zato jaz ne pridem. 😀
Pa še malo lokalnih novic…
Na 14.7., kolikor mi je znano, se bo v neposredni bližini odvijala podobna, torej tradicionalna prireditev… (spodnji link je od lanskega leta)
http://www.dolenjskilist.si/2010/07/18/31045/novice/posavje/FOTO_Na_Borstu_skakali_v_Krko/
Pa še malo lokalnih novic…
Na 14.7., kolikor mi je znano, se bo v neposredni bližini odvijala podobna, torej tradicionalna prireditev… (spodnji link je od lanskega leta)
Zanimivo – v kolikor bo zame piknik “socialni” polom, da se potem lahko vsaj v Krko (od)vržem – hvala za namig 🙂
problem tebe in omenjene je v tem, da preveč predvidevata :))) Ni ZS edini način prijave, pa kaj bi to, jaz se tu zlijem z okolico, Asimilation Done, kaj počnem pa izven mona pa nikogar ne briga :)))[/quote]A obstaja še kaj izven MON-a ? :))))
A lahko predvidevam, da si le tu tako previdna? :)))[/quote]
Ima opravičene razloge za previdnost, saj ti boš se menda tudi tam pojavil. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.