Srečanje
Pri peki čevapov, pleskavic in bučk (za slednje ne garantiram) sem baje ekspert. Tako da tukaj komot pomagam. :)))
Kako ste pa mislili z denarjem (je malo brezveze da bi nekdo zalagal denar)?
Sicer pa najbolje če kar predlagaš datume. Na google docs naredi anketo z možnimi datumi in naj se glasuje… Oziroma lahko napišeš vse možne datume tukaj in jaz naredim anketo. 🙂
Preberi moj podpis (je na dnu vsakega sporočila – tudi tegale). 🙂
Jaz pridem. Ker se bomo verjetno najprej malo tipali z očmi, bi predlagala, da vnaprej izberemo iztočnice za pogovore. Recimo kot prvo kritiziranje, obiranje, razkrivanje podatkov iz zasebnega življenja vseh, ki jih ne bo. Aja pa seveda se je nujno predstaviti s polnim imenom in priimkom. Saj to je vendar namen, razkrivati, v kolikor forumski videz vara…
Se opravičujem, da tokrat ne bom več pisala po 4. uri zjutraj…. vsem sledilcem frekvence mojih postov in morebitnim bralcem in vsem tistim, ki me ne vidijo kot brezupen primer…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Krivokljun, kako dolga pa je tvoja kariera? Ne preveč menda. Jp je že dolgo tukaj, je pa res, da na čveku ga že dolgo nisem videl. Očitno mu je nekaj “zadišalo”. 🙂
2-3 mesece. Čudno mi bo srečat folk, ki ga sploh “ne poznam” po pisanju. Če bo to ena velika grupa, se bodo/bomo formirali po skupinah tisti, ki se poznamo ali pač, ki smo si si po pisanju najbližje. Kaj pa vem, zna bit stresno imet na kupu folk, o katerem ne veš prav nič (razen mogoče letnice rojstva 🙂 Osebno imam raje manjše grupe, but that’s just me.
Ne vem, ker ne izpolnjujem pogoja “pod 30″.. Sva midva z japkico nekje istih let.
Kraj je znan….Vreme bo le odločilo ali bo to zunaj v senci ali pa znotraj pod pokrito teraso.
Za datum pa vas prosim, da vsak napiše svoj dan, ko mu ustreza in še eden za rezervo, da se bomo lažje uskladili.
Super…Me je že skrbelo kdo bo roštilj majster..:)
Pa dajte najprej izraziti svoje želje glede hrane in pijače. Če ima kdo kakšno posebno željo…..
Pa še prej je treba vedeti koliko je resnih….Zato se tisti ta resni javite na omenjeni e-mail.
Ena interesentka se je že. Je iz Ljubljane in lahko še koga zraven pelje. Zato povejte svoje želje, preko e-mailov pa se bodo posredovale informacije, da se uskladite.
Prav tako točna lokacija. Ker tega ne bom javno objavljal.
Lepo, da prideš…..Pa vsaj tisto noč probaj kaj spati, da ne boš čez dan zaspana….:) Razen, če bo srečanje ob štirih zjutraj.:)
Vsak si na papir napiše svoj uvodni govor in življenjepis.:)
Torej….Izrazite želje glede datuma in hrane..Prav tako pa se javite na mail, da vidim koliko približno nas bo in da vam lahko posredujem nadaljnje informacije.
Oh… Na mon-u sem že tam nekje 2 leti… 😉 MŽ čvek pa “prelistam” na vsake toliko ter napišem kak komentar če imam kej pametnega za napisati. 🙂
Je pa res da sodelujem priložnostno. Naprimer zdej, ko se bo začelo lepše vreme me zopet ne bo nikjer. :))
Haha, bi komentiral samo ne bom. Sva že v prejšnji temi ugotovila da nima smisla. :)) Bom raje “strahopetnež”. 😉
Krivolkljun, od koga pa si zdaj dobila občutek, da bi rad koga ponižal? Jaz ne vidim nobenega.
Meni se zdi malce preuranjeno dogovarjat o vrsti hrane, če se niti ne ve, koliko jih pride. @it, napisala si, da boš dala razpredelnico datumov in naj se glasuje (al je to jp1991 predlagal). To se mi zdi ključno. Potem se pa da deadline, do kdaj se prijavlja (glede hrane dobro vedet pa tudi sicer) in vplača prispevek za hrano, vsaj tako so na Starševskem naredili. Potem se futer nakupi, čevapopek se je tudi javil in to je to 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.