Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje

Srečanje

Morda pa sem jaz preobčutljiv za zamah kladiva za nekatera “nežna bitja”, da bi kaj podeskal z njimi, ker so iz pretrdega lesa, bi se žebelj zvil!? :)))
Če bi se vojskovali, dvomim, da bi bile ženske v vlogi vojskovodij in politikov kaj drugačne. 😀
To je bolj kulturno-družbeno stereotipzirano razmišljanje, da so ženske kaj bolj nežnejše.
Dejansko niso, le da družba spodbuja pri njih takšno vedenje že od majhnih nog.
Dovoljeno je, da je ženska čustvena, celo zaželjeno je.
In obratno pri moških, pri nas pa je dovoljeno biti nečustvena klada, ampak to tudi ne pomeni, da to smo, a ne? 😀 Ti si tam nekje na Dolenjskem v neki šumi med medvedi gor zrastel, pa niso toliko občutljiv. Imaš precej drugačen okus za ženske kot jaz, jaz bi to ličkal koruzo z bolj senzibilnimi, da zna z občutkom, drugače bi klasi pokali in bi naredile več škode kot koristi. phaha :)))[/quote]Se ne strinjam, samo poglej kako čustveno reagiraj nekatere tu :/
Ni veliko racionalnosti v njih, zgolj gora čustev s katerimi skušajo povzročit podobna čustva kakor jih same doživljajo ob prebiranju.
Hočem povedat, da imamo drugačen način/pristop razmišljanja in šele skupaj smo nekako “kompletni”.
Tako da če si že toliko (pre)občutljiv pri koruznem storžu…… ne vem no 🙁 😉
Kaj se fantič ti v nevarnost podajaš.. 😀

Morda pa sem jaz preobčutljiv za zamah kladiva za nekatera “nežna bitja”, da bi kaj podeskal z njimi, ker so iz pretrdega lesa, bi se žebelj zvil!? :)))
Če bi se vojskovali, dvomim, da bi bile ženske v vlogi vojskovodij in politikov kaj drugačne. 😀
To je bolj kulturno-družbeno stereotipzirano razmišljanje, da so ženske kaj bolj nežnejše.
Dejansko niso, le da družba spodbuja pri njih takšno vedenje že od majhnih nog.
Dovoljeno je, da je ženska čustvena, celo zaželjeno je.
In obratno pri moških, pri nas pa je dovoljeno biti nečustvena klada, ampak to tudi ne pomeni, da to smo, a ne? 😀 Ti si tam nekje na Dolenjskem v neki šumi med medvedi gor zrastel, pa niso toliko občutljiv. Imaš precej drugačen okus za ženske kot jaz, jaz bi to ličkal koruzo z bolj senzibilnimi, da zna z občutkom, drugače bi klasi pokali in bi naredile več škode kot koristi. phaha :)))[/quote]Se ne strinjam, samo poglej kako čustveno reagiraj nekatere tu :/
Ni veliko racionalnosti v njih, zgolj gora čustev s katerimi skušajo povzročit podobna čustva kakor jih same doživljajo ob prebiranju.
Hočem povedat, da imamo drugačen način/pristop razmišljanja in šele skupaj smo nekako “kompletni”.
Tako da če si že toliko (pre)občutljiv pri koruznem storžu…… ne vem no 🙁 😉
Kaj se fantič ti v nevarnost podajaš.. :D[/quote]

Torej trdiš, da so ženske iracionalna bitja, vedno v čudnih čustvenih razpoloženjih in nesposobne logičnega razmišljanja? phaha :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne dejstvo je da se jaz sama tukaj kriva da sem se tako neumno izpostavila, na nek način je bil to tudi moj experiment da preverim slovence kako se obnašajo in reagirajo na nekoga ki je drugačen. In reakcija je bila pričakovana. Če pogledate drugi lepo skrivajo svojo zasebnost kar je tudi prav, na nek način nimajo jajc se izpostavljati ker vedo da jih bodo drugi požrli in zatrli to je jasno. Zato imajo organizirane zasebne prireditve kot je Piknik, tam so v zasebnosti tu gor pa druge potem pijejo in jih analizirajo.

Matjazko, kaj res misliš da vse kar napišem drži 100%:)), veš so še druge stvari, tako da tale forum je meni prav zabaven in se nasmejim večji del ko berem reakcije ljudi, kako jih kaj zbode in gredo težko mimo tega, čeprav so zbadljivke neosebne.

V čem si ti drugačna ali posebna? Drek od vsakega posameznika isto smrdi, tudi če je iz kraljeve družine.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko šel si (predaleč) v skrajnost!

Princess kako lahko rečeš, da niso osebne? Kaj je bila tiste avša, pa tole se mi zdi precej osebno: Zato imajo organizirane zasebne prireditve kot je Piknik, tam so v zasebnosti tu gor pa druge potem pijejo in jih analizirajo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj so me oni prvi popredalčkali, in sem jaz tudi reagirala nazaj, zato ker je to resnica in kdor tega ne vidi se slepi ali je pa tup. Jasno da kdorkoli gor piše če je nov se izpostavi, razlije tukaj del svoje duše, ga drugi gor požrejo. Si že slišal za energetske vampirje? To se dogaja tu gor energetski vampirizem v smislu oni so v zasebnosti zaščiteni če se pa kdo vsaj malo razkrije jim vrže kost in ga začnejo glodati energetsko piti, žreti. To je jasno tukaj, slaba stran tega je da se jim to karmično vrne nazaj v privat življenju. Tega vampirizma je povsod veliko. Sicer meni je vseeno kaj tukaj drugi počnejo, jaz sem opazovalec tu gor z vmesnimi “vmešavanji” ker me zanimajo reakcije.

Recimo lep primer je bila ženska Work in Progress, ko je razkrila del svoje duše in del problema so jo eni precej napadli ker se žrejo na takih. V privat lajfu imajo resne probleme in ne dobijo energije zato jo potem iščejo na takih ki se nehote sluteče razkrijejo ker upajo na pomoč.

Princess, se ti en zdi, da se vendar bolj izpostaviš, če se nekje fizično pojaviš, to je s svojo dušo in telesom v 4D (to je tako mimogrede ta “realni” prostor-čas, v katerem živimo, dokler ne bo nekega dne nepreklicno vsega konec) in vsi smo bili tja k robiju povabljeni, kolikor vem, zate je sploh napisal, da si mu všeč, torej, zakaj nisi prišla? Tukaj si pač na milost in nemislost prepuščena raznim prepucavanjem, vsak je, in če ne znaš tega jemati z določeno distanco, potem to ni zate. Nekateri zbolijo zaradi odvisnosti od odnosov, realnih ali internetnh, saj to verjetno veš?
In tudi ti nimaš vedno prav s svojimi označbami drugih, saj to tudi verjetno veš? Saj smo vsi isti, skoraj kot kloni, z minimalno razliko dnk, a veš, kako zelo je mala, ne pač resno??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Princess neumnosti pišeš”!
Iz mojega zornega kota gledano!
Iz tvojega verjamem, da ne, ker jih ti res dojemaš kot vampirje in “progres” in ostali njim podobni, iz preprostega razloga, ker ti ne pašejo v tvoj svet popolnosti s katerim si obsedena(?) Ne, ne v katerega sveto verjameš, karkor se sama dojemaš, kakršen je tvoj način razmišljanja. Tudi Robijeva “analiza” ti ne sede, pa sploh ni analiza, je njegovo skromno mnenje o tebi.
Isto si ti povedala veliko o sebi (z avšo), kako razmišljaš, kako se dojemaš (kot nekaj več), le da vsakogar kdor ti to zaupa označiš za ….. nekaj s frkvenco in nizko energijo…..

Nič nisi naredila poizkusa s svojimi slikami in našim odzivom nanje, si pa naredila sebi preizkus in postavila ogledalo sebi, svojemu razmišljanju in dojemanju sebe skozi naše reakcije na tvoje pisanje.
Precej drugače bi tvoje slike izpadle, če se ne bi oglašala zraven, če ne bi nič napisala, tako pa….sory punči :))) Bolj ko pišeš o nas več poveš o sebi, vsi to počnemo samo enim to ni všeč, drugi smo se nekako sprijaznili s tem, da je to del tega življenja in njegovih energij, frekvenc…..

Še za piknik. Nič niso bila to grupiranja, so bili vsi povabljeni, večkrat, le da nekateri niso želeli prit (ker so “drugačni”, delujejo na višjih frekvencah…;) oz niso mogli iz nekih drugih razlogov.

Princess včasih napišeš res dober komentar na kakšno temo potem pa vse porušiš s svojo pretirano čustveno reakcijo in ne nimaš opravičila v tem, da so te oni prvo žalili, to ni opravičilo za tvoje izpade, za tvoje nizke frekvence.
Dej malo pomisli kam to privede?
Jajčna vojna… 😉 :))))

Bom nehal, ko boš ti nehala sklepati kdo smo mi, če nas že deliš med vaše in naše.
Jaz pa nikogar ne delim, ampak skušam prikazati, da smo v osnovi vsi bolj ali manj enaki.

Ne pričakuj od drugega nekaj, česar sama ne moreš nuditi.

Lepo da ste se dobili. Mogoče bom naslednjič tudi jaz zraven. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bom nehal, ko boš ti nehala sklepati kdo smo mi, če nas že deliš med vaše in naše.
Jaz pa nikogar ne delim, ampak skušam prikazati, da smo v osnovi vsi bolj ali manj enaki.

Ne pričakuj od drugega nekaj, česar sama ne moreš nuditi.[/quote]Robi, vidiš, no saj veš, jaz sem tudi takšna, zato verjetno sva toliko klepetala, sem tudi sama mislila, da ne bom tako čvekljiva, v kaki drugi družbi bi verjetno samo na travici sedela in gledala v oblake ali pa gorice čez hribček(res je lepo pri vas)… sem pa že nekak po intuiciji pričakovala nekja takšnega, kot nek deja vu, ali saj ne vem, v glavnem ne pač nekih koleričnih tipov brez stila, ki bi bili po naše bi rekli “na hantle”.. se mi zdi, da bluziboyi in bluzigrls po forumih smo v realnosti vendar nekam strpni ali neke mile in dobre duše s specialno karmo iz take snovi kot so sanje :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ah, katenjka, zdaj si me pa spomnila na otroštvo. Na očeta.

Knjiga, kajne. Od atomov do kvarkov. Jo je moj oče imel, veš. Sem jo kot majhna deklica gledala, te slike. Očarana, kako pa drugače. Je moj oče bil kemik.

🙂

Sem kar žalostna postala. Je pokojni, že. :-/

Grem z otroci ven, da me razvedrijo. 🙂

Ah, katenjka, zdaj si me pa spomnila na otroštvo. Na očeta.

Knjiga, kajne. Od atomov do kvarkov. Jo je moj oče imel, veš. Sem jo kot majhna deklica gledala, te slike. Očarana, kako pa drugače. Je moj oče bil kemik.

🙂

Sem kar žalostna postala. Je pokojni, že. :-/

Grem z otroci ven, da me razvedrijo. :-)[/quote]To je v bistvu shakespearjev citat: We are such stuff As dreams are made on; and our little life Is rounded with a sleep., ki si ga je sposodil janez strnad, da bi menda približal fiziko et dušam…
it, saj veš, bog nekoga pokliče gor, na drugi strani pa nekoga pošlje dol…jaz pa nimam več mame in moj brat skoraj ne ve, kaj pomeni imeti oba starša… ima pa mene in moje specifične vzgojne metode… saj ne šala ali pa saj ne vem če :)))

Ti samo ne pozabi, za čas, ki prihaja… otrok ne potrebuje popolnost, potrebuje pa ljubezen.

Če ti bo to ostalo, bo vse dobro.

Mislim, da obstajajo trenutki, ki so nam enostavno usojeni. Naša lastna determiniranost pogojuje okoliščine, fizikalni zakoni pa le poskrbijo za realizacijo. Mogoče tudi zato asociacija na sanje….:)

Kako je že rekel moj star prijatelj protokomunist Jeshua Ha-Nozri: “Naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha” (sicer sem nekje prebral, da naj bi mu ob tej priliki JJ vrgel skalo na glavo, ampak pustimo to).

V glavnem, se vam resnično zdi, da je na tem forumu edino Princess’ vredna obsojanja zaradi njenega načina komunikacije, pogledov ipd.? Vsakdo, naj bo tak ali drugačen, se ima za bolj ali manj pametnega, več ali manj tu in tam kdaj napiše ali vpraša tudi v čisto normalnem in kulturnem tonu, dogaja pa se, da tudi na tak post dobi nazaj popolnoma neprimeren odgovor, poln gneva in maščevalnosti zaradi kdove kakšnih razlogov. Je potem to kaj bistveno drugače? In v zadnjih dneh se je dogajalo točno to. Potem pa se vsak brani pač kot ve in zna. Bemtiš pa tako strpni smo vsi do drugačnosti.

Kaj naj rečem, bo že držalo.

Meni tudi ni najbolj všeč, da se spravljajo(mo) na Princess, a bom raje tiho, ker “nedolgo” nazaj, sem se tudi sama na koga “spravila”.

Vsi smo krvavi pod kožo. Vključno s Princesko.

Sploh ne, niti ne vem, če je bilo tisto obsojanje :/ , bolj je bila želja, da bi ji predstavili “naš pogled na svet” in bolj ko smo se trudili slabše je bilo, bolj se je počutila “obsokeno” in še kamenjano hkrati. 🙁

Mogoče ji bo pa kaj vseeno pomagalo vse tisto “kamenje” iz katerega si postavi svoj “gradiček”, in iz Princess’ nekoč postane Queen’ 😉 :)))

Lahko navedeš par primerov, kjer je bila obsojana ?

Prav tako menim, da smo še kar strpni glede na njeno obsojanje in podajanje žaljivih oznak drugim forumašem.
Princess hoče s svojim užaljenim delovanjem spet izpasti, kot neka žrtev. Drugi smo pač vampirji ali karkoli že….

Pač, občutek ima, da je nihče ne razume, včasih. Želi si sočutja in malo manj učenja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morda je obsojanje prehud izraz. Lahko pa rečemo kritika, ki je morda kdo drug z neprimernimi odzivi na (vsaj za moje pojme) njen primeren post, ni bil deležen. Potem pač dotični lahko dobi občutek, da se je vse zarotilo proti njemu.

Hm, morda ali pa tudi ne. Vprašanje, če si sploh želi razumevanja, meni deluje kot nekdo, ki verjame, da ima zaradi namišljenih ali resničnih razlogov v življenju neke privilegije, ki jih drugi smrtniki naj ne bi imeli…vsega je kriva karma, tudi to je verjetno le karma da smo večina od nas, ki znamo reči bobu bob pač vampirji in širimo negativno energijo (pa vendar ne porajta) – toda le kdo bi ji lahko zameril, če ima tako ali tako že osnovne pojme rahlo izkrivljene in ni nič kazalo na to, da bi se je končno kaj prijelo na bolje oz ona le poudarja svojo občutljivost hkrati pa daje drugim do znanja, da naj ne bi bili krvavi pod kožo – hvala za tak odnos pa čeprav samo internetni.
Princess, počivaj miru, amen.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close